Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як підготувати і приготувати дуже смачну печеню з реберець

Інгредієнти

  • Добірні смажені реберця, одна кістка - на порцію 450 г
  • Сіль і перець
  • Приправи, якщо використовуються
  • Борошно і вершки, для соусу

Кроки

Частина 1 з 3: Купівля та підготовка м'яса

  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 1.jpg 1 Порахуйте кількість м'яса, яке вам знадобиться. Реберця, смажені на кістки будуть важити близько 450 г на порцію, тому можете порахувати всіх гостей, для яких будете готувати, і взяти потрібну кількість м'яса. Краще, якщо ви не пошкодуйте грошей і купіть додатково приблизно кілограм.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 2.jpg 2 Підберіть або замовте реберця для жаркого. Реберця для смаження є досить рідкісним шматком м'яса, оскільки м'ясники досить часто продають їх з великою кількістю м'яса. Тому краще заздалегідь замовити необхідну кількість реберець в м'ясника до певної дати. Коли ви вибираєте реберця для печені, вони повинні бути з товстим прошарком жиру і темно-червоного м'яса, яке пружинить при дотику.
    • Ви можете замовити реберця в найближчому супермаркеті або віддати перевагу м'ясного відділу на ринку.
    • Ця частина є найдорожчою серед інших шматків м'яса. Якщо ви збираєтеся робити печеня з реберець, ви можете переконатися, що купуєте м'ясо високої якості, як USDA Prime, якщо ця опція доступна ( більша частина м'яса на ринку є затвердженим Міністерством сільського господарства США, воно має менше мармурового жиру).
    • Ви також можете поцікавитися віком і складом раціону тварини, це теж допоможе при виборі м'яса.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 3.jpg 3 Відокремте м'ясо від кістки. Ви можете зробити це в домашніх умовах або попросити м'ясника зробити це за вас. Відокремте кістки від м'яса, потім прив'яжіть їх назад кулінарною ниткою, щоб було зручно розділяти приготоване м'ясо.[1]
    • Проведіть гострим ножем між верхнім краєм кістки і м'ясом. Акуратно виріжте їх з грудинки. При бажанні ви можете залишити кінці прикріпленими.
    • Оберніть кухонних ниткою частина під кістками і навколо м'яса і зв'яжіть їх щільно.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 4.jpg 4 Охолодіть м'ясо протягом 3-х годин до приготування. Якщо ви купили менш дорогий шматок м'яса, ви можете залишити його в холодильнику на ніч, так аромати зливаються з м'ясом. Якщо ви купили яловичину вищої якості або молоду яловичину, то немає ніякої потреби в заморожуванні. Ви можете приготувати свої реберця відразу, як тільки повернетеся додому з м'ясної крамниці.
  • Частина 2 з 3: Приправи і приготування печені

  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 5.jpg 1 Приправте жарке і доведіть його до кімнатної температури. Для того, щоб приготувати м'ясо рівномірно, необхідно вийняти його з холодильника і витримати до кімнатної температури близько 3 годин до початку приготування. Приправте його з обох сторін сіллю і перцем. Помістіть його на велике блюдо і накрийте поліетиленовою плівкою, а потім залиште на кухонному столі.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 6.jpg 2 Помістіть печеня в жаровню. Розташуйте його жировим прошарком наверх, а ребрами вниз. Завдяки такому розташуванню, стікає жир зробить м'ясо соковитим і апетитним. Каструля, яку ви використовуєте, має бути розміром трохи більше, ніж спекотне.
    • Ви будете потребувати в термометрі для м'яса, щоб перевірити його внутрішню температуру. Якщо у вас є термометр, який повинен бути вставлений в м'ясо перед приготуванням, вставте його, переконавшись, що наконечник не стосується кістки.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 7.jpg 3 Розігрійте духовку до 200 градусів. Готується спекотне повільно і спокійно, тому що правильна внутрішня температура досягається без підгоряння м'яса, і призведе до ніжною, соковитою текстурою. Не хвилюйтеся - заключний етап підрум'янення м'яса призведе до улюбленої усіма хрусткій скоринці.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 8.jpg 4 Смажте м'ясо до бажаного ступеня готовності. Коли внутрішня температура від 46 до 50 градусів Цельсія, м'ясо буде непрожаренное. Якщо ви віддаєте перевагу його середньої прожарки, почекайте, поки температура не досягне 52 - 55. Час приготування залежить від форми та розміру вашого жаркого, але, як правило, ви повинні вважати за 15 хвилин на кілограм. Перевіряйте термометр часто, щоб переконатися, що ви не пережарите м'ясо.
    • Переконайтеся, що термометр не стосується кісток, жиру або каструлі, коли ви вимірюєте температуру.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 9.jpg 5 Дістаньте печеня з духовки, коли воно досягло бажаної температури. Нехай вона відпочине від 15 до 20 хвилин, поки ви розігрієте духовку до більш високої температури, щоб підсушити м'ясо.[2] Після цього періоду спокою не буде ніякої необхідності відставляти м'ясо знову перед подачею на стіл.
  • Частина 3 з 3: Завершення спекотного

  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 10.jpg 1 Розігрійте духовку до 290 градусів за Цельсієм. При цій температурі м'ясо ідеально підсохне без підгоряння зсередини.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 11.jpg 2 Помістіть печеня в духовку, щоб підсушити зверху. Залиште його в духовці 8-10 хвилин, або поки не утвориться хрустка коричнева скориночка. Коли ви будете задоволені скоринкою, дістаньте м'ясо і підготуйте до поділу. Не пережарьте м'ясо і не дозвольте йому підгоріти.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 12.jpg 3 Розріжте смажені реберця. Помістіть м'ясо на обробну дошку. Видаліть нитку з кісток і м'яса і відкладіть кістки в бік. Розріжте печеня на скибочки від 0,6 до 1,2 сантиметра поперек волокон, використовуючи дуже гострий обробний ніж.
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 13.jpg 4 Приготуйте соус з стекшего жиру. У каструлі розігрійте 2 столові ложки жиру. Додайте 2 столові ложки борошна і помішуйте, поки соус не загусне. Додайте решту жир і достатня кількість вершків, щоб вийшло 1 або 2 чашки соусу, в залежності від того, скільки людей ви обслуговуєте. Приправити соус сіллю і перцем.
    • Замість вершків можна додати пиво, бульйон або просту воду.[3]
  • Prepare and Cook a Prime Rib Roast Step 14.jpg 5 Подавайте спекотне. Запитайте ваших гостей, наскільки добре просмажене м'ясо вони хотіли б отримати. М'ясо у краї буде більш прожареним, ніж у центрі. Налийте соус в соусник, щоб його можна було передати навколо столу. Ця їжа чудова в поєднанні зі збитим шпинатом, йоркширським пудингом і свіжим салатом.
  • Попередження

    • Не соліть м'ясо до готування. Сіль витягує вологу з м'яса, і воно стає сухим і жорстким, замість того, щоб бути соковитим і м'яким.

    Що вам знадобиться

    • Жаровня
    • Термометр для м'яса
    • Ніж для нарізання

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.simplyrecipes.com/recipes/prime_rib/
  • ^ http://www.seriouseats.com/2009/12/the-food-lab-how-to-cook-roast-a-perfect-prime-rib.html
  • ^ http://www.simplyrecipes.com/recipes/prime_rib/


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?