Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як усунути провали при випіканні печива або

Кроки

Метод 1 з 4: Дуже розсипчасте

Іноді печиво повинне бути м'яким, але іноді в текстурі видно помилки, особливо якщо печиво глевке або розсипчасте. Ось як це перевірити.

  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 1.jpg 1 Перегляньте час приготування. Якщо здобне або пісочне печиво у вас виходить дуже розсипчастим.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 2.jpg 2 Перевірте деко або форму. Деко або форму для випічки дуже важлива при випіканні печива. Якщо занадто тонке дно, випічка може згоріти; стінки форми, які можуть бути занадто високими, з-за них нерівномірно може пропектися печиво, в результаті чого стає дуже розсипчастим.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 3.jpg 3 Переглянете свої методи зберігання. Якщо печиво з пісочного або здобного тіста випеклися нормально, але стали м'яке, цьому може бути кілька пояснень:
    • Печиво не охололо на деку/формі. Не потрібно відразу перекладати з дека/форми, ще деякий час печиво продовжує готуватися на гарячій поверхні. Просто залиште їх на деку/формі остигати деякий час, а потім перекладіть печиво і нехай повністю остигають.
    • Печиво було перекладено в контейнер для зберігання, перш ніж воно повністю охололо. Тепло створює конденсат, і якщо ви поклали печиво в герметичну ємність, там утворюється волога, яка створить всі умови для розм'якшення. Зачекайте поки печиво повністю охолоне, перш ніж пакувати його.
    • Не герметичність контейнера для зберігання. Якщо повітря потрапляє в контейнер, він пом'якшує печиво. Замініть ємність на більш герметичну.
  • Метод 2 з 4: Занадто тверде

    Уфф! Печиво твердіше, ніж морський якір!

  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 4.jpg 1 Перегляньте мірний посуд. Неточне вимірювання додає більше сухих інгредієнтів, з-за чого випічка твердне.
  • 2 Перевірте час випікання. Все що залишається в печі занадто довго, засмажується і твердне, включаючи здобне і пісочне печиво.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 6.jpg 3 Перевірте температуру. Якщо температура дуже висока, це призведе до затвердіння.
  • Метод 3 з 4: Неймовірно рідке

    Той випадок, коли печиво розповзлося по всьому листу, не дотримуючись меж!

  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 7.jpg 1 Перегляньте ваш метод змішування інгредієнтів. Якщо масло і цукор з'єдналися і стали кремоподібними, швидше за все при випіканні тісто може втратити форму.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 8.jpg 2 Перевірте інгредієнти. Відсутність сухих інгредієнтів зробить структуру тесту занадто рідкою, і ви не зможете почати працювати з ним.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 9.jpg 3 Прочитайте інструкцію на разрыхлителе. Якщо ви перестаралися з розпушувачем, при випіканні печиво підійде занадто швидко, В результаті тісто може швидко розпливтися по листу, перш ніж запечеться. Коли справа доходить то розпушувача, краще його покласти менше при випіканні печива.
  • Метод 4 з 4: Коричневий або згорілий низ

    З вигляду печиво виглядають відмінно, а знизу покоричневели, або навіть згоріли настільки, що ваш пес не хоче їсти їх.

  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 10.jpg 1 Перевірте деко або форму, якщо вона занадто тонка, печиво з легкістю може згоріти.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 11.jpg 2 Подивіться на якій позиції встановлений деко або форму. Якщо випікати ближче до низу духовки, є ймовірність перепекти печиво. Також якщо ви не крутили деко або форму під час випікання, деякі печеньки можуть перепечься з одного боку.
  • Troubleshoot Failed Biscuits or Cookies Step 12.jpg 3 Перегляньте час приготування. Якщо випікати занадто довго, очевидно вони можуть згоріти!
  • 4 Перевірте температуру. Якщо вона занадто висока, печиво буде горіти.

  • Поради

    • Здобне печиво в Австралії/Великобританії/Нової Зеландії схоже на пісочне печиво у Північній Америці, правда трохи відрізняється по м'якості і щільності. І, навпаки, в Північній Америці використовуваний термін "здобне" прирівнюється до "булочкам" або "пишним" текстурі печива.
    • Пекарський деко, який знають в Австралії/Нової Зеландії/Великобританії, називають пекарським листом в Північній Америці.
    • Амоній так само відомий як розпушувач.

    Попередження

    • Занадто швидке перекладання печиво з дека/пекарського листа, може поламати його.
    • Уникайте вживання сирого або недоготовленого печива, де використовуються непастеризовані яйця. Вони можуть бути причиною хвороби, якщо заражені сальмонелою.

    Що вам знадобиться

    • Якісні форми для випічки
    • Якісні рецепти
    • Вимірювальна посуд для точності
    • Решітка для охолодження
    • Герметичні контейнери


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?