Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як їсти гуаву

Кроки

Частина 1 з 3: Вибір гарної гуави

  • Eat Guava Step 1 Version 2.jpg 1 Шукайте саму м'яку гуаву, яку тільки можна знайти. Чим м'якше гуава, тим вона солодше і смачніше. Майте на увазі, що найкращі, м'які гуави, одночасно є найбільш швидко псуються. При купівлі або збір гуави у вас є в запасі приблизно два дні до того, як вона зіпсується, в залежності від того, наскільки стиглі фрукти ви купуєте.[1]
    • Щоб визначити стиглість кавуна, злегка стисніть її. Якщо під пальцями з'являється вм'ятина, вона зріла.Eat Guava Step 1Bullet1.jpg
  • Eat Guava Step 2 Version 2.jpg 2 Подивіться, чи немає на гуаве будь-яких плям. Спробуйте вибрати гуави без плям. Плями чи пошкодження можуть означати, що фрукт зіпсований або неприємний на смак.
  • Eat Guava Step 3 Version 2.jpg 3 Перевірте колір гуави. Зрілі гуави мають колір від яскраво-зеленого до більш м'якого жовтувато-зеленого кольору. Якщо на фруктах легкий рожевий наліт, вони тільки почали дозрівати. Якщо ви не знайшли жовтих гуав, то завжди можете купити зелені і почекати, поки вони дозріють.[2]
  • Eat Guava Step 4 Version 2.jpg 4 Перш, ніж вибрати, понюхайте гуаву. Запах зовсім зрілою гуави ви відчуєте, навіть не підносячи її до носа. Запах повинен бути солодким і трохи мускусним. Якщо ви до цього їли гуаву, шукайте гуави, які пахне так само, як та, яку ви їли.[3]
  • Частина 2 з 3: Миття і розрізання

  • Eat Guava Step 5.jpg 1 Вимийте гуави. Ви повинні вимити всю гуаву, оскільки фактично їстівні і кірки. Обполосніть фрукти холодною водою, щоб придушити будь зростання бактерій. Промакните гуави паперовими рушниками.
  • Eat Guava Step 6.jpg 2 Покладіть гуаву на обробну дошку. Використовуючи ніж, розріжте її на дві половини. Краще всього використовувати гострі ножі.
    • Ви можете розрізати гуаву навпіл або на більш тонкі шматочки.[4]Eat Guava Step 6Bullet1.jpg
  • Eat Guava Step 7.jpg 3 З'їжте гуаву. Ви можете з'їсти цілу гуаву, разом з кіркою або з'їсти внутрішність. Так чи інакше, ви отримаєте чудове задоволення. Деякі люди люблять приправляти гуави соєвим соусом, цукром або навіть оцтом.
  • Eat Guava Step 8.jpg 4 Якщо ви не з'їли всю гуаву, збережіть її. Ви можете загорнути несъеденную половинку кавуна в поліетиленову плівку і зберігати її в холодильнику протягом максимум чотирьох днів. Якщо думаєте, що не з'їсте гуаву протягом чотирьох днів, заморозьте її. Заморожені гуави можуть залишитися в морозильнику протягом максимум восьми місяців.[5]
  • Частина 3 з 3: Інші ідеї того, що можна зробити з гуава

  • 1 Хочете додати шашлик фруктів? Приготуйте з гуави соус для барбекю, чудового солодко-солоного смаку, який змусить вас відчути себе учасником райського бенкети.
  • 2 Зробіть випічку з гуави. Набридла класична випічка? Чому б не додати щось нове до вашого сніданку?
  • 3 Зробіть желе з гуави. Доповніть аромат желе чимось більш тропічним. Ви можете навіть зробити желе з шматочками гуави в ньому.
  • 4 Додайте в класичну «Мімозу» трохи соку кавуна. Замість того, щоб змішувати з ігристим вином апельсиновий сік, додайте замість нього трохи соку кавуна. Просто налийте в ігристе вино трохи соку гуави і покладіть дві або три вишні мараськінова.
  • Поради

    • Коли гуава стигла, вона жовтого кольору і тільки іноді зеленого.
    • Будьте обережні, коли їсте гуаву - в ній є маленькі кісточки.


    Cite error ; $2



    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?