Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як їсти гарбузове насіння

Кроки

Метод 1 з 4: Як запекти гарбузове насіння

  • Eat Pumpkin Seeds Step 1 preview.jpg 1 Попередньо розігрійте духовку до 190°C (375° F).
  • Eat Pumpkin Seeds Step 2 preview.jpg 2 Відокремте насіння гарбуза від м'якоті. Це можна зробити просто руками або ж ви можете використовувати свою стару (чисту) гребінець, яку вам не шкода забруднити. За допомогою гребінця відокремте насіння від м'якоті і волокон.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 3 preview.jpg 3 Можливо, ви захочете очистити насіння гарбуза. На гарбузовому насінні можуть залишитися частинки гарбузової м'якоті. Деякі люди воліють залишити її, так як вона надає приємний смак. Але якщо ви хочете очистити насіння, то ось як це можна зробити:
    • Замочіть гарбузове насіння у воді протягом декількох годин, потім процідіть їх за допомогою сита. Рукою перемішайте насіння, що дозволить решти м'якоті застрягти всередині сита. Коли ви очистити сито, насіння будуть повністю чистими.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 4 preview.jpg 4 Підсушіть насіння паперовим рушником і розкладіть на деку. Хоча додавати приправи необов'язково, нижче подано кілька способів, як можна приправити насіння:
    • Можна додати трохи порошку каррі, кайенского перцю або перцю халапеньо для гостроти.
    • Можна додати трохи кориці, гвоздики, мускатного горіха для солодкого смаку.
    • Також можна додати небагато кухонної або морської солі для додаткового солоного смаку .
  • Eat Pumpkin Seeds Step 11 preview.jpg 5 Помістіть гарбузове насіння в духовку на 20 хвилин, або поки вони не придбають золотистий колір. Дайте їм охолонути перед вживанням.
  • Метод 2 з 4: Як підсмажити попередньо зварені гарбузове насіння

  • Eat Pumpkin Seeds Step 6 preview.jpg 1 Використовувати даний метод для попередньо приготовлених гарбузового насіння. Можливо, даний метод здасться вам трохи дивним, але варка гарбузового насіння допомагає повністю розкрити їх смак.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 7 preview.jpg 2 Попередньо розігрійте духовку до 200° C (400° F), потім у каструлі доведіть воду до кипіння. На півсклянки гарбузового насіння потрібно використовувати 2 склянки води і 1 чайну ложку солі.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 2 preview.jpg 3 Відокремте насіння гарбуза від м'якоті. Це можна зробити просто руками або ж ви можете використовувати свою стару (чисту) гребінець, яку вам не шкода забруднити. За допомогою гребінця відокремте насіння від м'якоті і волокон.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 9 preview.jpg 4 Варіть насіння гарбуза на повільному вогні протягом 10 хвилин. Потім процідіть їх, використовуючи друшляк.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 10 preview.jpg 5 Покрийте форму для запікання невеликою кількістю оливкової олії, а потім помістіть туди гарбузове насіння.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 11 preview.jpg 6 Запікайте насіння в духовці протягом 5-20 хвилин. Маленькі насіння будуть готові через 5-7 хвилин, середні через 10-15 хвилин, а великі через 20 хвилин. Перед вживанням дайте насінню охолонути.
  • Метод 3 з 4: Інші способи вживання гарбузового насіння

  • Eat Pumpkin Seeds Step 12 preview.jpg 1 Спробуйте насіння в сирому вигляді. Спробуйте гарбузове насіння в натуральному вигляді, відразу ж після того, як ви видалили їх з гарбуза.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 13 preview.jpg 2 Обсмажте на сковороді. Додайте трохи оливкової олії в сковороду, потім додайте гарбузове насіння і підсмажте їх.
    • Для солодкого варіанти додайте 1 столову ложку цукру в каструлю з гарбузовим насінням (без оливкової олії). Карамелизуйте насіння поки вони не почнуть лопатися.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 14 preview.jpg 3 Додайте насіння в різні рецепти. Гарбузове насіння самі по собі дуже смачні, але ви можете додавати їх в:
    • Салати
    • Козинаків
    • Хліб
    • Соус Песто
    • Цей список можна продовжувати
  • Метод 4 з 4: Як їсти гарбузове насіння

  • Eat Pumpkin Seeds Step 15 preview.jpg 1 чи Знаєте ви, що багато людей люблять їсти гарбузове насіння разом з оболонкою. Якщо ви підсмажите ваші насіння, то немає необхідності видаляти лушпиння, хоча деякі люди вважають за краще все-таки її видаляти.
  • Eat Pumpkin Seeds Step 16 preview.jpg 2 Очистіть гарбузове насіння від лушпиння. Щоб це зробити:
    • Очищайте насіннячко руками або клацайте їх у роті
    • Зубами надкусіть насіннячко так само, як ви робите з насінням соняшника
    • Дістаньте внутрішнє насіння і позбавтеся від лушпиння


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?