Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як їсти перепелині яйця

Кроки

Метод 1 з 3: Варені перепелині яйця

  • Eat Quail Eggs Step 1.jpg 1 Нагрійте на плиті невелику каструлю на дві третини наповнену водою. Доведіть її до кипіння.
  • Eat Quail Eggs Step 2.jpg 2 Покладіть три або чотири перепелиних яйця у велику шумівку або ложку для пасти. Опустіть їх у воду.
  • Eat Quail Eggs Step 3.jpg 3 Варіть яйця, поки вони не досягнуть бажаного ступеня готовності. Перепелині яйця набагато менше, ніж курячі яйця, тому їм потрібно менше часу на приготування. Нижче наведено час для різної консистенції варених яєць:
    • Варіть протягом двох хвилин, якщо хочете яйця некруто з все ще рідким жовтком.
    • Варіть протягом двох з половиною хвилин для яйця всмятку.
    • Варіть протягом трьох хвилин для середньо вареного яйця.
    • Варіть протягом чотирьох хвилин для яйця круто. Жовток буде повністю твердий.
  • Eat Quail Eggs Step 4.jpg 4 Вийміть яйця шумівкою.
  • Eat Quail Eggs Step 5.jpg 5 Зробіть крижану баню в мисці з невеликою кількістю води і кубиками льоду. Покладіть яйця у воду на п'ять хвилин.
  • Eat Quail Eggs Step 6.jpg 6 Дуже обережно почистіть яйця. Подавайте відразу ж. Ці яйця можна вживати у їжу самі по собі, використовувати в рецептах або подавати як гарнір.
  • Метод 2 з 3: Мариновані перепелині яйця

  • Eat Quail Eggs Step 7.jpg 1 Придбайте пакет з не менш 24-ю перепелиними яйцями, так щоб ви могли зробити цілу партію.
  • Eat Quail Eggs Step 8.jpg 2 Наповніть середню каструлю холодною водою. Додайте яйця в каструлю. Вода повинна покривати яйця.
  • Eat Quail Eggs Step 9.jpg 3 Нагрійте сковороду на сильному вогні, поки вода не досягне кипіння. Коли це станеться, зніміть каструлю з вогню і накрийте каструлю кришкою. Хай яйця знаходяться в каструлі протягом трьох хвилин.
  • Eat Quail Eggs Step 10.jpg 4 Вийміть яйця шумівкою.
    • Покладіть їх в баню з льодом.Eat Quail Eggs Step 10Bullet1.jpg
  • Eat Quail Eggs Step 11.jpg 5 Покладіть яйця в іншу миску. Наповніть миску дистиллированным білим оцтом, використовуючи достатньо, щоб покрити яйця.
    • Тримайте яйця в холодильнику всю ніч, або, принаймні, 12 годин.Eat Quail Eggs Step 11Bullet1.jpg
  • Eat Quail Eggs Step 12.jpg 6 Вийміть яйця з холодильника. Затисніть підстава, щоб зібрати мембрану. Потім, очистіть його.
  • Eat Quail Eggs Step 13.jpg 7 Наповніть каструлю однієї нарізаними буряками, двома склянками (473 мл) дистильованого білого оцту, чотирма чайними ложками (17гр.) цукрового піску і однією чайною ложкою (1.8 гр.) пластівців червоного перцю.
  • Eat Quail Eggs Step 14.jpg 8 Доведіть суміш до кипіння. Нехай суміш кипить, поки не досягне насиченого червоного кольору. Це повинно зайняти близько 20 хвилин.
  • Eat Quail Eggs Step 15.jpg 9 Вийміть буряк із суміші шумівкою.
  • Eat Quail Eggs Step 16.jpg 10 Покладіть яйця в миску. Залийте яйця маринадом бурякового кольору. Накрийте миску і поставте її в холодильник на сім годин для маринування.
  • Eat Quail Eggs Step 17.jpg 11 З'їжте яйця протягом одного тижня. Зберігайте їх в герметичній консервній банці.
  • Метод 3 з 3: Смажені яйця перепелині

  • Eat Quail Eggs Step 18.jpg 1 Налийте дві столові ложки (30 мл) масла в антипригарну сковороду. Використовуйте маленьку сковороду або сковороду середнього розміру.
  • Eat Quail Eggs Step 19.jpg 2 Увімкніть пальник на середній вогонь. Зачекайте, поки масло не почне диміти.
  • Eat Quail Eggs Step 20.jpg 3 Вставте ніж у верхню частину шкаралупи. Тільки вставити його приблизно на один сантиметр, так щоб не пошкодити жовток. Шкаралупи перепелиних яєць трохи складніше розламати, ніж шкаралупу курячих яєць, хоча досить легко пошкодити жовток.
  • Eat Quail Eggs Step 21.jpg 4 Додайте по одному яйцю в сковороду. Дайте їм достатньо місця.
  • Eat Quail Eggs Step 22.jpg 5 Нехай вони готуються, поки білки повністю не затвердіють і краю білка не стануть золотисто-коричневого кольору. Це займе всього лише близько однієї хвилини.
  • Eat Quail Eggs Step 23.jpg 6 Подавайте перепелині яйця відразу на тостах, брушеттах або з іншими модними стравами.

  • Поради

    • Щоб акуратно нарізати делікатні яйця, використовуйте шматок не ароматизованої зубної нитки.

    Що вам знадобиться

    • Перепелині яйця
    • Вода
    • Каструля
    • Миски
    • Плита
    • Таймер
    • Дистильований оцет
    • Холодильник
    • Червоний перець
    • Буряк
    • Цукровий пісок
    • Невелика, антипригарна сковорода
    • Рослинна олія
    • Ніж
    • Тост


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?