Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як блокувати можливість комусь переглядати профіль Linkedin

Кроки

Метод 1 з 3: Виберіть, хто буде бачити вашу стрічку активності LinkedIn

  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 1 Version 3.jpg 1 [https://www.linkedin.com/secure/login Перейдіть на сторінку входу LinkedIn і увійдіть, використовуючи адресу електронної пошти та пароль, пов'язані з обліковим записом.
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 2 Version 3.jpg 2 Перейдіть на сторінку налаштувань LinkedIn і натисніть кнопку "Select who can see your activity feed" в розділі "Privacy Controls".
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 3 Version 3.jpg 3 Використовуйте випадаюче меню для вибору, хто може бачити вашу стрічку активності.
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 4 Version 3.jpg 4 Натисніть кнопку "Save changes", коли закінчите.
  • Метод 2 з 3: Виберіть, хто буде бачити ваші зв'язки LinkedIn

  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 5 Version 3.jpg 1 [https://www.linkedin.com/secure/login Перейдіть на сторінку входу LinkedIn і увійдіть, використовуючи адресу електронної пошти та пароль, пов'язані з обліковим записом.
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 6 Version 3.jpg 2 Перейдіть на сторінку налаштувань LinkedIn і виберіть опцію "Select who can see your connections" в розділі "Privacy Controls".
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 7 Version 3.jpg 3 Використовуйте випадаюче меню для вибору тих, хто може бачити ваші зв'язки.
  • 4 Натисніть кнопку "Save changes", коли закінчите.


  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 8 Version 3.jpg

    Метод 3 з 3: Використовуйте функцію LinkedIn Block, введену 20 лютого 2014

  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 9 Version 2.jpg 1 Перейдіть в розділ Accounts & Settings на правій стороні екрану, де з'являється міні-картинка себе на головній сторінці LinkedIn.
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 10 Version 2.jpg 2 Перейдіть до Privacy & Settings і натисніть Review. Вам буде запропоновано повторно ввести свій пароль. Це приведе вас до основного списку Accounts and Settings вибірок.
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 11 Version 2.jpg 3 Перейдіть в розділ під назвою Privacy Controls. Ви помітите внизу "Manage who you are blocking". Не вибирайте це, все ж таки.
  • 4 Використовуйте хитрість. Оскільки цілі функції блокування – не допустити людей, які, як ви вважаєте, використовують тролінг, переслідуючи або вимотуючи вас на LinkedIn, і ви, звичайно, не хочете попередити їх, що блокуєте їх.
    • Перейдіть до пункту, що знаходиться вище функції блокування "Select what others see when you've viewed their profile."Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 12Bullet1 Version 2.jpg
    • Замініть його на "You will be totally anonymous." А тепер знайдіть людей, яких хочете заблокувати.Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 12Bullet2 Version 2.jpg
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 13 Version 2.jpg 5 Перейдіть до профілю, який ви хочете заблокувати і ви побачите або кнопку Сonnect, або кнопку InMail. Поряд з цим знаходиться невелика стрілка вниз, праворуч синього поля. Наведіть вказівник на цю маленьку стрілку. П'ятий пункт вниз буде блокувати або повідомляти про це. Якщо є проблема з урахуванням першої, повідомте про це.
  • Block Someone from Viewing a Linkedin Profile Step 14 Version 2.jpg 6 Після того, як ви підтвердили вибір, поверніться назад і натисніть Block. Вас спитають, чи ви впевнені. Скажіть: "I agree".
    • Ви можете блокувати до 50 осіб. Якщо ви будете шукати їх ім'я знову в рядку пошуку LinkedIn вгорі екрану, вони більше не повинні виникати навіть в цій категорії .
  • 7 Коли закінчите, якщо хочете, зніміть анонімний пошук, і ви будете знову доступні.
  • Поради

    • Ви можете поділитися і рекомендувати групи друзям і колегам, натиснувши посилання "Forward this group" у правому верхньому куті сторінки групи.

    Попередження

    • Ви не можете оновлювати свій статус LinkedIn, використовуючи повідомлення у Twitter, які містять '@ replies'.
    • Покинувши групу ви втратите всілякі опції, доступні для групи, такі як спілкування з членами групи безпосередньо. Ви зможете спробувати возз'єднатися з групою в будь-який час за умови, що власник групи не видалив вас.



    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?