Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як бланшувати фрукти

Кроки

  • Blanch Fruit Step 1.jpg 1 Доведіть до кипіння 4 л води у великій каструлі на плиті.
  • Blanch Fruit Step 2.jpg 2 Заповніть миску водою з льодом і поставте неподалік.
  • Blanch Fruit Step 3.jpg 3 Зробіть на підставі плода ножем Х-подібний розріз.
  • Blanch Fruit Step 4.jpg 4 Покладіть фрукти в кошик для пароварки або друшляк з нержавіючої сталі.
  • Blanch Fruit Step 5.jpg 5 Опустіть фрукти в киплячу воду. Дістаньте стиглі плоди через 10 секунд, а більш тверді фрукти через 20 секунд.
  • Blanch Fruit Step 6.jpg 6 Опустіть фрукти разом з кошиком в крижану баню. Залиште їх там приблизно на 30 секунд.
  • Blanch Fruit Step 7.jpg 7 Дістаньте фрукти з крижаній бані і готуйте, як зазначено в рецепті.
  • Поради

    • Багато кухаря бланшують фрукти перед очищенням і нарізкою їх для пирогів.
    • Ви також можете обшпарити помідори, щоб їх шкірку було простіше очистити. Наріжте помідори, видаліть насіння і використовуйте для приготування соусу.

    Попередження

    • Не заморожуйте бланшовані фрукти, так як в відталому вигляді їх текстура буде занадто м'яка.

    Що вам знадобиться

    • Фрукти з кісточками, такі як персики, абрикоси або сливи
    • Велика каструля
    • Ніж для очищення овочів
    • Кошик для пароварки або друшляк з нержавіючої сталі
    • Миска води з льодом


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?