Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як блокувати і розблокувати користувачів Instagram

Кроки

  • Block and Unblock Users on Instagram Step 1 Version 2.jpg 1 Відкрийте ваш додаток Instagram. Щоб заблокувати користувача в Instagram, ви повинні використовувати даний додаток. Переконайтеся, що ви увійшли в свою обліковий запис.
  • Block and Unblock Users on Instagram Step 2 Version 2.jpg 2 Перейдіть до профілю користувача, якого ви хочете заблокувати або розблокувати. Ви можете отримати доступ до профілю користувача, натиснувши на його ім'я у вашому списку або застосувавши пошук.
    • Ви можете шукати користувачів, натиснувши на вкладці "перегляд" в нижній частині екрана. Значок виглядає як компас. Введіть ім'я користувача, яке ви хочете знайти, а потім натисніть на нього у списку результатів.Block and Unblock Users on Instagram Step 2Bullet1.jpg
  • Block and Unblock Users on Instagram Step 3.jpg 3 Заблокувати користувача. Натисніть кнопку "параметри" у верхньому правому кутку. Це дозволить відкрити список опцій з нижньої частини екрану. Натисніть "заблокувати користувача", щоб заблокувати користувача від вашого профілю. Він більше не зможе переглядати або коментувати ваші фотографії або профіль.
    • Система попросить підтвердження натисніть "Так, впевнений", щоб продовжити блокування.Block and Unblock Users on Instagram Step 3Bullet1.jpg
  • Block and Unblock Users on Instagram Step 4.jpg 4 Розблокувати користувача. Натисніть кнопку "параметри" у верхньому правому куті, а потім натисніть кнопку "розблокувати користувача". Вам буде запропоновано підтвердити. Тепер він може переглядати і коментувати ваші фотографії.
  • Поради

    • Якщо хтось заблокував вас, і ви намагаєтеся отримати доступ до їх фотографіями, і пишеться "поки Немає повідомлень", то вони не попередили вас.
    • Заблокований користувач не отримує повідомлення, коли його блокують.
    • Завжди розумно включити приватну можливість перегляду фотографій на вашому акаунті так, щоб кожен, хто хоче бачити ваші фотографії, посилав вам спочатку заявку на додавання в друзі.
    • Якщо ви підозрюєте, що хтось переслідує ваші фотографії, то блокуючи їх, ви переконуєтеся, що вони не зможуть мати доступ до вашого профілю і фотографіями.
    • Якщо ви хочете, щоб вони вас забули, змініть ім'я свого профілю.
    • Блокування та розблокування деяких користувачів може бути розцінена як скасування підписки на їх оновлення за якими ви стежили чи стежите.

    Попередження

    • Заблокований користувач може бачити ваші фотографії з іншого аккаунта, тому включайте налаштування «тільки для друзів».


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?