Як блефувати в покері

Кроки

  • Bluff in Poker Step 1.jpg 1 Розберіться в ставках. Блеф може піти неправильно і змусити вас втратити багато грошей, а можливо, і обличчя! Роблячи ставки, коли ви знаєте, що не обов'язково виграєте, ви берете на себе великий ризик. З іншого боку, іноді можливі вдалі моменти здаються такими безпрограшними, і інші гравці виглядають так, ніби з ними легко «блефувати», що це коштує ризику. Варто зрозуміти з самого початку, що блеф зустрічається набагато рідше, ніж показано у фільмах; у більшості випадків вам необхідно мати хороші карти
    • У змаганнях уникайте маленьких ставок, які будуть вкладати свої гроші не замислюючись, чи великих, які можуть дозволити собі підвищуватися. Ідеальною метою є середні ставки.
    • Блефувати треба тоді, коли це того варто, але також і коли ставки найвищі; найкраще блефувати на високих ставках, так як тиск наростає!
    • Талановиті гравці в покер набувають свої навички з досвіду в тисячах і тисячах ігор. Якщо ви продовжуєте грати в покер з дисципліною і здоровим розумом, ваші шанси успішно блефувати повинні постійно зростати. Хороший обманщик – це добрий казкар і він «робить казку бувальщиною».
    • Найкращий блеф – це той, при якому ніхто не знає, що ви блефували, і ви не попалися!
  • Bluff in Poker Step 2.jpg 2 Розберіться, як читати підказки. «Підказки» важливі – вони є аналізує стороною гри в покер. Гарне знання підказок не тільки розповість вам, коли ще хтось блефує, знання загальних ознак блефу допоможе вам постаратися уникнути подачі власних несвідомих знаків. І прислухайтеся до порад інших про те, коли вони вважають, що ви блефуєте; усвідомлюючи свої підсвідомі підказки, можна використовувати це як перевагу, подаючи знаки «блефу», коли ви бажаєте переконати кого-небудь в тому, що блефуєте, хоча це не так!
    • Слідкуйте за тим, як кладуть фішки. Їх можуть покласти акуратно, відрахувати, різко кинути, підштовхнути вперед, і так далі. Якщо гравець ставить свої фішки з силою відштовхує далеко від себе, це може означати, що підсвідомо його фішки зникають, і це може бути блефом. З іншого боку, якщо людина ставить фішки ближче до себе, то це може несвідомо означати, що гроші до нього повернуться.
    • Слідкуйте за мовою рухів тіла. Слідкуйте за посмикуванням очей, рухом губ, почесыванием, розширенням ніздрів, затримкою дихання, і рухом рук (наприклад, коли вони закривають частину обличчя). Всі ці речі можуть вказувати на блеф.
    • Тремтіння вважається ознакою сили.
    • Коли ваш супротивник діє жорстко, швидше за все, він слабкий. Погляди на вас поки ви граєте, розкидування банку, або видавлений посмішка при здачі певних карт, є спільними ознаками.
    • Слідкуйте за іншими гравцями, щоб вивчити рухи, коли вони блефують. Навчіться у тих, хто відмінно блефує, хорошим трюкам.
  • Bluff in Poker Step 3.jpg 3 Вдосконалюйте горезвісне обличчя гравця у покер. Загострені інстинкти і проникливий інтелект повинні об'єднатися зі здатністю не показувати емоції, або не показувати нічого, крім звичайного участі в грі. Дивіться невимушено на свої карти. Не давайте ніякої інформації і зберігайте своє обличчя таким же невиразним як камінь. Уникайте виражати розчарування, якщо побачите погані карти – це має вирішальне значення, якщо ви граєте в один на один.
    • Розгляньте можливість використання реквізиту. Ковбоїв на Дикому Заході користувалися своїми капелюхами, щоб приховати свої обличчя. В епоху покеру телевізійного, такі новинки в реквізиті як божевільні капелюхи, моторошні окуляри і фантастична одяг можуть перетворити образ, вибраний гравцем продукт великого бізнесу.
    • Капюшон і сонцезахисні окуляри можуть допомогти приховати ваше обличчя.
  • Bluff in Poker Step 4.jpg 4 Починайте блефувати. Хоча інструкції, дані в наступних кроках, спеціалізовані для «Техаського холдема», але вони можуть бути застосовані і для гри в покер будь-якого виду.
  • Bluff in Poker Step 5.jpg 5 Почніть з підрахунку кількості гравців в грі. Ваші шанси на вдалий блеф зростають при меншій кількості гравців, тому що у вас менше людей, щоб вибити їх з банку. Блеф з одним або двома гравцями набагато вигідніше, ніж блеф з трьома і більше.
  • Bluff in Poker Step 6.jpg 6 Робіть ставки, або піднімайте чужу ставку, в першому раунді ставок, перед флопом. Не ставте занадто багато, і не піднімайте вже велику ставку. Якщо ви думаєте, що хто-небудь інший насправді має велику, щоб зіграти в іншій комбінації.
  • Bluff in Poker Step 7.jpg 7 Не додавайте ставку, якщо це можливо, після кожного флопа або терну. Зробіть розумну ставку в іншому раунді. Послідовні ставки змусять вашого опонента думати про те, що у вас дійсно виграшна комбінація, і спробуйте вичавити з них стільки фішок, скільки зможете. Потрібна мужність, щоб провести хороший блеф, але якщо це зроблено вірно, то це спрацює.
  • Bluff in Poker Step 8.jpg 8 Пам'ятайте, що найважливіша ставка це та, яку ви робите після рівера (роздачі останньої карти). Це має бути сильним і страшним. Якщо фішка прийшла до вас, зробіть велику ставку. Якщо гравці роблять ставку перед вами, то є два варіанти дії. Якщо ставка маленька, то значно більша ставка може виштовхнути їх. Однак якщо вони роблять великі ставки, схожі на блеф, то вашим кращим шансом буде підвищити ставку і піти ва-банк. Найкраще відчуття в грі в покер це те, коли ви ловите кого-небудь на блефі і зриваєте великий банк, блефуючи самі.
    • Карта терен (четверта загальна) дуже важлива. Якщо ви ставите на торні, в той час як раніше ваші ставки були поміркованіші, то гравці будуть більш устрашены. Якщо ви думаєте, що ви виграли комбінацію на терні, то ви навіть можете пропустити хід і робити ставки як божевільний на рівері. Люди більш схильні підвищувати ставку, якщо ви пропустили хід, думаючи, що ви блефуєте. Це навіть краще спрацює, якщо вас раніше спіймали (випадково?) на блефі.
  • Bluff in Poker Step 9.jpg 9 Пам'ятайте, що найважливішим аспектом є розповідь історії з вашої ставкою. Не має значення, скільком порад з цієї статті ви прислухаєтеся, всі несвоєчасні ставки на рівері не розкажуть самостійно зв'язну історію.
    • Наприклад, давайте припустимо, що ви піднімаєте ставку на пре-флопі і знову багато ставите на флопі з 9-3-валета. Коли нема чого взяти з колоди, ваш опонент може зіграти у відповідь парою валетів або кишенькової парою. Якщо терен приніс 3 і ви знову поставили, ваш супротивник, звичайно, не поставить вам реальну комбінацію, як ви можливо не змогли підняти великий пре-флоп з будь-якої комбінації, що містить 3, тільки, щоб поставити нижню пару на флопі. Досвідчений супротивник просто підвищить вашу ставку і сгребет весь банк з будь готової комбінацією. Звертайте увагу на структуру флопа і стежте за тим, як розкриваються комбінації. Сформулюйте певну специфічну комбінацію згідно шаблону ваших ставок.
    • Блефуйте тими картами, які, швидше за все, послаблять комбінацію вашого супротивника. Якщо ваш опонент відповів на флопі валет-7-2 і на торні прийшла 7, то це невідповідний момент для блефу, так як будь-яка пара вашого супротивника може залишитися такою ж сильною, як і раніше. Якщо на торні приходить король і до тих пір пара валетів або сімок вашого опонента не виглядали так добре, то тепер більша ймовірність, що вони будуть пасувати.
  • Поради

    • Не блефуйте занадто часто. Це суттєво, щоб інші гравці думали, що ви граєте тільки з хорошими комбінаціями.
    • Ви не повинні показувати свої карти, якщо всі інші пасують. Ви можете взяти банк і залишити кожного гравця вгадувати, що ж у вас було. Це майже завжди доцільно.
    • Основа для блефу приблизно така: у вас нічого немає. У вашого супротивника нічого немає. Ви ставите. Вони пасують. Іноді важко навіть змусити людей викинути внутрішній стріт. Вивчіть своїх опонентів.
    • Ще одна помилка, яку роблять новачки: якщо ви дивитеся за гравцями на своєму столі, ви можете швидко визначити новачка, так як вони грають певними картами, або за методом їх гри деякими картами, наприклад:
      • Гравець при здачі отримує старшого туза (АК); коли з'являється флоп, вони не скидають жодної карти, потім роблять страшну помилку тим, що відповідають на велику ставку в надії зробити рейз (підвищити ставку) на торні, і їм не вистачає повністю карт на торні, але по якійсь дивній причині вони продовжують відповідати на ставки. Золоте правило – це знати, коли бити і пасувати! Звичайно, профі зіграє з АК, крім того, він викине його на досить хороший пре-флоп, щоб отримати переважно хедз-ап (один на один).
      • Ця помилка заснована не тільки на АК, але багато новачків у грі роблять ту саму помилку з тузом і будь-другий картою. Туз гарний тільки тоді, коли ви можете його використовувати, якщо туз, який ви отримали на здачі, не становить комбінацію, тоді пасуйте.
    • Навчіться розраховувати шанси на перемогу певної комбінації і використовувати цю інформацію для своєї гри.
    • Деякі флопи (триплет, наприклад) годяться для блефу (порожні ставки) або напів-блефу (перекриття ставки вашої комбінації). Той флоп, який доступний для блефу» повинен бути дуже рідким і повинно бути малу кількість способів виграти. Три дами у флопі – це відмінний приклад. Це викликає занепокоєння у тих, хто має кишенькову пару. Страх і ризик - кращі друзі блефующих, тому що хороший гравець в покер шукає легкі гроші. В цьому випадку краще всього блефувати з самого початку, тому що якщо хто-небудь в ранній позиції має натс (кращу комбінацію), вони, швидше за все, пропустять хід і дадуть відповідь на блеф.
    • Постарайтеся запам'ятати, як ставить кожен гравець! У кожного гравця є тенденція розробляти шаблон своїх ставок, заснований на тому, яку комбінацію вони мають, і яка, на їх думку, комбінація у інших гравців. Можливо, найбільш легкий шлях для цього – це спостерігати за ним, коли ви не граєте комбінацію (тобто ви вже спасували).
    • Блефувати краще всього при зовсім невеликому банку, так як ніхто не побажає змагатися з вами за нього. Про себе вони думають так: «Гаразд, якщо у нього щось хороше, він переможе. Якщо немає, я можу виграти, але це не варто ризику». Хоча це може і не виглядати як великі гроші, проте це може стати вашою перевагою, якщо ви зробите це добре.
    • Навпаки, зазвичай вважається, що блефувати, якщо велика кількість людей побачили флоп, це погана ідея. Є дуже великий шанс, що хто-небудь зробив, принаймні, дві пари або тріпс (середня виграшна комбінація в холдемі на 10 комбінацій). Це візьме дуже сильну ставку і міцну репутацію, щоб відлякати кого-небудь з реальною комбінацією.
    • Помилково думати, ніби в блефі немає ніякої математики. Математично обґрунтовано, що гарною ідеєю є намір блефувати, коли ви пізньої позиції проти одного або двох гравців, які готуються увійти під флоп. Існує незначна гарантія того, що ні в кого немає хорошої ідеї про те, що є в іншого. Іншими словами, це великий ризик при ставці для кожного. Ставити на банк з високим ризиком – це погана стратегія гри в покер, так що якщо молода/недосвідчений гравець робить ставку, можливо, він блефує (піднімайте його ставку) і якщо гравець краще і старше вас, ви можете вірити, що його ставка, щонайменше, чимось підкріплена (пас). Майте на увазі, що в ранній позиції гравець може спробувати розіграти блеф, пропустивши хід, якщо в нього хороша комбінація. Це частина гри.
    • Щоб просікти хорошого гравця, слідкуйте за схемою їх ставок. Вони, як правило, повністю змішують свою гру, наприклад, вони увійдуть в банк з підвищенням ставки з великою кишеньковою парою, і потім роблять таку ж ставку в тій же самій позиції через кілька комбінацій з одномасними коннекторами. Це спрямовано на те, щоб відвести вас зі сліду, так що коли ви закінчите ставити з ними, ви, в якості опонента, не будете повністю впевнені в тому, що у них є.
    • З цієї причини, яка здасться нелогічною при погляді на його обличчя, краще блефувати з хорошим гравцем, а не з новачком; хороший гравець, як правило, підніме ставки до того моменту, коли ви будете готові блефувати, попереджаючи вас про вибір кращого моменту (фори), якщо тільки в них не буде натс. Новачок, надивившись ігор в покер по телевізору, вважає кожну ставку блефом.
    • Вивчіть свою гру. Чи Можете ви передбачити, коли який-небудь гравець збереться взяти банк, не показуючи свою комбінацію? Блеф передбачає розпізнавання цієї ситуації, і її використання.
    • Одна основна вимога для успішного блефу – це стіл з гравцями, які думають про те, які карти у вас на руках. У багатьох низьких стеках (так званих «без пасів») Холдем гри, гравці думають тільки про своїх власних комбінаціях; в цих іграх блеф спрацьовує рідко.
    • Хороший гравець знає, коли спасувати, коли викинути кишенькові тузи на рівері для можливих флеші і стрітів. Занадто багато новачків, як правило, відповідають на ставку на рівері слабкими комбінаціями, тому що вони не розраховують на руках у їх опонента, вони бачать лише дві свої карти.

    Що вам знадобиться

    • Гральні карти
    • Покерні фішки


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?