Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як правильно приготувати домашні ковбаски

Інгредієнти

  • 1 банка пива
  • 2 склянки подрібненої цибулі
  • Великі булочки для ковбасок
  • Кетчуп
  • Коричнева гірчиця
  • Кисла капуста

Кроки

Метод 1 з 3: Ковбаски, тушковані в пиві з цибулею, обсмажені на грилі

  • Properly Cook Bratwurst Step 1 Version 2.jpg 1 Розпаліть гриль. Вугілля має бути достатньо гарячим до того часу, як ви почнете готувати ковбаски. Складіть вугілля і розпаліть його. Коли вугілля почне покриватися попелом, розподіліть його рівним шаром на дні гриля. Дайте вугіллю прогоріти ще 20-30 хвилин, до тих пір, поки вугілля не стане сіруватим.
    • Якщо ви все ще бачите червоні палаючі вогники на вугіллі, значить, він не готовий. Дочекайтеся, поки вугілля перестане миготіння і горіти, а потім приступайте до приготування ковбасок.
    • Перевірте жар, потримавши руку над вугіллям на відстані кількох сантиметрів над гратами гриля. Якщо ви можете тримати руку 4-5 хвилин, температура правильна.
  • Properly Cook Bratwurst Step 2 Version 2.jpg 2 Підготуйте ковбаски до гасіння. Покладіть ковбаски на досить велику сковороду, додайте стільки пива, щоб ковбаски були повністю покриті. Додайте до цибулі.
  • Properly Cook Bratwurst Step 3 Version 2.jpg 3 Потушкуйте ковбаски. Увімкніть середній вогонь, тушкуйте ковбаски в пиві і цибулі. Коли пара почне підніматися над сковородою, правильна температура досягнута.
    • Тушкуйте ковбаски приблизно 20 хвилин.
    • Не кип'ятіть ковбаски, інакше оболонка лопне, весь сік витече, і жир буде витікати на гриль, ковбаски з-за цього можуть підгоріти.
  • Properly Cook Bratwurst Step 4 Version 2.jpg 4 Обсмажте ковбаски на грилі. Перенесіть ковбаски з сковороди на решітку гриля з допомогою щипців. Ви можете попередньо перекласти ковбаски на велику тарілку і принести ковбаски до грилю. Перевертайте ковбаски кожні 5-6 хвилин.
    • Перевертайте ковбаски пальцями, так ви будете відчувати їх готовність. Готові ковбаски, якщо вони тверді і пружні на дотик.Properly Cook Bratwurst Step 4Bullet1.jpg
    • Не натискайте на ковбаски занадто сильно, інакше вони можуть вислизнути і спровокувати сполохи вогню.Properly Cook Bratwurst Step 4Bullet2.jpg
  • Properly Cook Bratwurst Step 5 Version 2.jpg 5 Ковбаски готові, коли їх внутрішня температура досягне 71С°. Зазвичай попередньо потушенные ковбаски готуються 10-15 хвилин.[1]
  • Properly Cook Bratwurst Step 6 Version 2.jpg 6 Подавайте ковбаски у зв'язках з цибулею, кислою капустою та іншими гарнірами.
  • Метод 2 з 3: Обсмажування на грилі на слабкому спеку

  • Properly Cook Bratwurst Step 7 Version 2.jpg 1 Поставте чавунну сковороду на гриль.
  • Properly Cook Bratwurst Step 8 Version 2.jpg 2 Обсмажте цибулю до рум'яної скоринки. Візьміть трохи олії (наприклад, від бекону, якщо у вас є), обсмажте нарізану цибулю до тих пір, поки він не почне карамелизоваться по краях, приблизно 5 хвилин. Не засмажуйте цибулю до чорноти. Коли цибуля готова, відставте в сторону ? лука.
  • Properly Cook Bratwurst Step 9 Version 2.jpg 3 Додайте пиво. Налийте приблизно 2,5 см пива в сковороду з рештою цибулею, помішуйте.
  • Properly Cook Bratwurst Step 10 Version 2.jpg 4 Потушкуйте ковбаски. Повільно нагрівайте ковбаски, поки вони не почнуть розбухати, приблизно 20 хвилин. Не кип'ятіть ковбаски, не дайте оболонці лопнути.
  • Properly Cook Bratwurst Step 11 Version 2.jpg 5 Додайте ще пива. Додавайте пиво поступово, тушкуйте ковбаски до повної готовності.
  • Properly Cook Bratwurst Step 12.jpg 6 Обсмажте ковбаски на грилі. Перевертайте ковбаски регулярно, поки вони рівномірно не обсмажаться до коричневої скоринки. Внутрішня температура ковбасок повинна бути 71С°.
  • Метод 3 з 3: Суха обжарювання на грилі з пивним соусом

  • Properly Cook Bratwurst Step 13.jpg 1 Підготуйте гриль. Складіть вугілля, розпаліть його і дайте вугіллю добре нагрітися перед тим, як почнете готувати ковбаски.
  • Properly Cook Bratwurst Step 14.jpg 2 Покладіть ковбаски на гриль.
  • Properly Cook Bratwurst Step 15.jpg 3 Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин. Перевертайте руками, а не щипцями, так ви зрозумієте, готові ковбаски. Готові ковбаски, якщо при обережному натисненні вони залишаються пружними. Не натискайте занадто сильно, інакше оболонка лопне, жир витече і спалахне вогонь.
  • Properly Cook Bratwurst Step 16.jpg 4 Подавайте ковбаски. Покладіть їх у булочки і подавайте з будь-яким гарніром.

  • Поради

    • Тушкуйте ковбаски в тому сорт пива, який ви любите пити. Але будьте обережні з міцними і гіркими сортами, вони можуть надати гіркоту і ковбасок, страва буде зіпсовано.

    Попередження

    • Всі продукти зі свинини повинні прогріватися всередині до 71°С, щоб всі хвороботворні бактерії були знищені.
    • Щоб уникнути перехресного забруднення, використовуйте інше блюдо для сервірування, а не те, на якому ви переносили ковбаски до грилю.

    Додаткові статті

    • Як зробити домашні сосиски
    • Як приготувати квашену капусту
    • Як готувати на грилі
    • Як подкоптить сосиски
    • Як очистити вуличний газовий гриль


  • ^ Безпека їжі: Керівництво з приготування їжі


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?