Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як вимочувати м'ясо в солоній воді

Інгредієнти

  • М'ясо
  • Сіль
  • Цукор
  • Вода
  • Додаткові ароматизатори: цитрусовий сік, сушені трави, спеції, червоний винний оцет, сушена м'ята, ароматизоване масло, мелений чорний перець, часточки часнику, аніс, лавровий лист, насіння коріандру та інші. Який аромат ви додасте в розсіл, таким ароматом і м'ясо просочиться.

Кроки

  • Brine Meat Step 1.jpg 1 Приготуйте суміш з трьох частин солі і однієї частини цукру. Сіль може бути кам'яною або морський. Цукор повинен бути кристалічним, не використовуйте пудру.
  • Brine Meat Step 2.jpg 2 Розчиніть суміш цукру і солі у воді. Пропорція солі та води повинна бути 1:16, наприклад, на 4 літри води беріть 250 грам солі.
  • Brine Meat Step 3.jpg 3 Додайте будь ароматні добавки. Гострі рідкі (цитрусовий сік, оцет), цілі насіння, сушені трави, спеції. Густі рідини, такі як мед, масло і деякі соуси, віддадуть свій аромат тільки при нагріванні. Це стосується і свіжих трав.
  • Brine Meat Step 4.jpg 4 Занурте м'ясо в розсіл.
  • Brine Meat Step 5.jpg 5 Поставте в холодильник або інше прохолодне місце. Шматки свинини, м'ясо диких звірів, велика птиця, такі як індичка, повинні вимочуватися 4-12 хвилин, маленькі шматочки повинні вимочуватися від 30 хвилин до 2 годин.
    • Якщо ви хочете додати насичений смак м'яса, або у вас мало часу для вимочування, закип'ятіть суміш, остудіть перед тим, як вимочувати, і опустіть туди м'ясо. Це особливо добре для курячого м'яса і птиці більш маленького розміру, тому що більш тривале вимочування просто зруйнує м'ясо.
  • Поради

    • Додавання рідкого диму в розсіл додасть м'ясу аромат барбекю. Це добре підходить до курки та свинини.
    • Для ароматного розсолу змішайте по одній чайній ложці часнику, анісу, насіння гірчиці і коріандру, зерняток перцю, а так само лавровий лист і паличку кориці, закип'ятіть з водою, тушкуйте протягом години і охолодіть перед тим, як додавати м'ясо.
    • Невеликі шматки, такі як індичка, курячі грудки, свинячі відбивні або вирізка, вимочуйте протягом короткого проміжку часу, 45-90 хвилин.
    • Найкращі розсоли, як правило, дуже прості. Цитрусовий сік і сушена м'ята додадуть середземноморський смак курячого м'яса, а мелений чорний перець і червоний винний оцет нагадають про Франції.
    • Завжди споліскуйте і витирайте м'ясо насухо перед початком приготування.
    • Вимочування додасть м'ясу таку ніжність, що навіть без додаткових ароматів, варто витраченого на нього часу.
    • Жирні сорти м'яса, такі як яловичина, не підходять для вимочування. Добре вимочувати свинину, індичку і куряче м'ясо.
    • Зберігайте основну суміш солі і цукру в багаторазовому контейнері, щоб суміш завжди була під рукою.

    Попередження

    • Переконайтеся, що розсіл повністю охолов перед тим, як ви будете його використовувати.
    • Слідкуйте за їжею під час приготування, особливо якщо ви готуєте барбекю або запікаєте на грилі. Цукор в якості добавки може призвести до того, що м'ясо швидко підгорить.

    Що вам знадобиться

    • Холодильник


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?