Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як декорувати двошаровий пиріг

Кроки

Частина 1 з 3: Прикраса пирога

  • 1 Необхідно остудити шари пирога. Після випікання шарів, залиште їх остигати при кімнатній температурі. Ви можете навіть поставити їх в холодильник на ніч, щоб пиріг не розсипався і не розкришився.[1]
    • Якщо ви спекли шари в духовці, ви можете остудити їх догори дном. Необхідно попередньо обрізати виступаючі краї.
  • 2 Насипте цукрову пудру на піднос для пирога або тарілку. Це допоможе утримати нижній шар пирога на місці, поки ви будете його прикрашати.[2]
    • Якщо ви використовуєте тарілку, можете поставити її на високу стійку поверхню, наприклад, стопку книг. Так вам легше буде прикрашати пиріг.
  • 3 Покладіть нижній шар пирога на пергаментний папір. Рівномірно викладіть нижній шар пирога на тарілку або піднос. Якщо піднос ширше пирога, підкладіть пергаментний папір, щоб прикраси не розтеклася.[3]
  • Frost a Double Layer Cake Step 1.jpg 4 Покрийте верхню частину першого шару кремом. За допомогою ложки покладіть достатню кількість крему на верхній шар. Досить 1 склянка (240 мл) для пирога розміром 23 див. Використовуйте лопатку для рівномірного розподілу крему поверх шару пирога. Згодом вам знадобиться крем, що стікає по краях, тому вам не обов'язково його рівномірно розподіляти.
    • Використовуйте 1.5 склянки (250 мл) для товстого шару крему і 1/3 склянки (80 мл), якщо ви хочете нанести тонкий шар.[4][5] Будьте обережні зі стікаючим кремом, так як він може зруйнувати поверхню пирога, а крихти можуть потрапити в прикрасу.
  • Frost a Double Layer Cake Step 3.jpg 5 Викладіть другий шар і повторіть процес. Притисніть другий шар до крему на першому шарі і покрийте його кремом. Намагайтеся використовувати однакову кількість крему, щоб пиріг був рівномірно прикрашений. Якщо ви обрізали шари, верхній шар повинен бути повернутий догори дном, щоб поверхня пирога була гладка і без крихт.
    • Продовжуйте прикрашати пиріг з допомогою ложки та лопатки. Якщо ви поринете лопатку в миску з кремом, крихти можуть потрапити в прикрасу.
    • Якщо ви готуєте пиріг з декількох шарів, просто повторіть процедуру з іншими шарами.
  • 6 Розподіліть залишився крем тонким шаром по краях пирога. Розподіліть крем, що залишився від кожного шару, тонким рівномірним шаром по поверхні пирога. Крем повинен покрити весь пиріг, але дуже тонким шаром. Це називається «шар від крихт». Так крихти не потраплять в крем.[6]
    • Додайте додаткову кількість крему, якщо пиріг раніше сухий. Намагайтеся не наносити занадто багато крему на цьому етапі.
    • Ви можете пропустити цей пункт, якщо крем і пиріг темного кольору, так як в цьому випадку крихти не будуть помітні.
  • 7 Охолодіть пиріг, покритий кремом. «Шар від крихт» теж застигне і ефективно захистить пиріг від потрапляння крихт. Охолодіть пиріг протягом 15-30 хвилин.[7]
  • 8 Нанести товстий шар крему по краях. Використовуйте залишилися 1-2 склянки (240-480 мл) крему для великого пирога, щоб рівномірно розподілити шар крему по краях. Вам буде легше зробити цей шар, якщо ви сконцентруєтеся на ? чи 1/8 частини пирога, поступово додаючи крем.
  • 9 Розгладьте крем. Якщо у вас є спеціальна лопатка, притисніть край лопатки до країв пирога і повільно рухайтеся по поверхні. Верхню частину пирога можна розгладити звичайної лопаткою, але ви повинні спочатку занурити її у воду. Вода розм'якшить крем, і вам буде легше його нанести.[8]
  • Частина 2 з 3: Окантовка пирога

  • 1 Наповніть кондитерський мішок кремом. Щоб зробити більш складне оздоблення, вам знадобиться кондитерський мішок з невеликим отвором. Наповніть його залишками крему і закрутіть його.
    • Якщо крем досить щільний, можуть утворюватися повітряні бульбашки, які можуть заважати прикрашати пиріг.
    • Якщо у вас немає кондитерського мішка, дізнайтеся, як власноруч зробити його з пергаментного паперу або пластикового пакета. Такими мішками складніше користуватися, і вам буде складніше не пролити крем.
  • 2 Дізнайтеся, як користуватися кондитерським мішком. Якщо ви ніколи не користувалися ним, попрактикуйтесь на пергаментним папері. Візьміть невелику кількість крему і видавлюйте його з мішка. Тримайте кінчик рукою під кутом 90 градусів над папером і проводите їм над поверхнею паперу, поступово видавлюючи крем. Якщо ви будете тиснути занадто сильно, у вас вийде непривабливий дизайн.
    • Деяким людям легше користуватися мішком правою рукою, а підтримувати його лівою, але є люди, які воліють робити навпаки.[9] Спробуйте обидва варіанти, щоб дізнатися, який з них підходить саме вам.
  • 3 Зробіть прикраси навколо пирога. Для класичного прикраси використовуйте кінчик кондитерського мішка, щоб зробити хвилясті лінії або зірочки. Повільно рухайте кондитерський пиріг по колу верхнього шару поступово видавлюючи з нього крем.
  • 4 Зробіть більш складні прикраси. Для створення більш складних прикрас ви можете використовувати пергаментний папір. Її можна заморозити у холодильнику, щоб прикраса була не таким крихким, а потім перенести його на пиріг.
    • Зробіть троянди в якості класичного прикраси
  • Частина 3 з 3: Додаткові прикраси

  • 1 Зробіть їстівне прикраса поверх пирога. Крім звичайних прикрас можна використовувати подрібнені горіхи, розкришене печиво або маленькі м'які желейні цукерки. Для досягнення ще більшого ефекту використовуйте темні предмети на світлому фоні і навпаки.
  • 2 Створіть складний дизайн за допомогою м'якої карамелі. М'яка карамель є особливим видом прикраси. Купіть її у відділі випічки або зробіть це самостійно, а потім створіть прикраса на пирозі.
  • 3 Прикрасьте пиріг фруктами. Невеликі шматочки фруктів можна розкласти поверх лимонних пирогів або пирогів з легким шаром крему. Ви можете використовувати різнокольорові шматочки або прикрасити пиріг полуницею.
  • 4 Зробіть мотузковий візерунок на пирозі. Виберіть паперовий візерунок і покладіть його по центру пирога. Ви можете посипати його цукровою пудрою або порошком какао, щоб домогтися більшого ефекту.
  • Що вам знадобиться

    • Крем
    • Два шару пирога (приготованих в окремих утварях або один великий пиріг, розрізаний навпіл)
    • Ложка
    • Спеціальна лопатка (або звичайна)
    • Холодильник
    • Кондитерський мішок
    • Кондитерський наконечник

    Поради

    • Чим товще ви хочете зробити шари, тим більше крему вам знадобиться.
    • Ви повинні остудити пиріг перед нанесенням крему, щоб крем не розтанув.
    • Покладіть смужки пергаментним або воскової паперу навколо пирога. Коли пиріг буде готовий, зніміть папір. Таким чином, тарілка залишиться чистою.

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.completelydelicious.com/2011/02/how-to-build-a-layered-cake.html
  • ^ http://buttermeupbrooklyn.com/2013/01/how-to-frost-a-layer-cake/
  • ^ http://www.realsimple.com/food-recipes/cooking-tips-techniques/baking/how-to-frost-a-cake-00000000056165/
  • ^ http://www.realsimple.com/food-recipes/cooking-tips-techniques/baking/how-to-frost-a-cake-00000000056165/
  • ^ http://buttermeupbrooklyn.com/2013/01/how-to-frost-a-layer-cake/
  • ^ http://www.marthastewart.com/275519/how-to-assemble-a-layer-cake/@center/276954/great-cake-recipes#175588
  • ^ http://buttermeupbrooklyn.com/2013/01/how-to-frost-a-layer-cake/
  • ^ http://buttermeupbrooklyn.com/2013/01/how-to-frost-a-layer-cake/
  • ^ http://www.karenscookies.net/Decorating-Bags-Handling_ep_52-1.html


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?