Як переконати батьків купити більш дорогий телефон

Кроки

  • Convince Your Parents to Buy You a More Expensive Cellphone Step 1.jpg 1 Дбайте про вашому поточному мобільному телефоні. Так ви зможете показати своїм батькам, наскільки ви насправді відповідальні. Вони не можуть почувати себе спокійно, купуючи вам новий дорогий телефон, знаючи, що ви, наприклад, впустіть його і розіб'єте екран, тому докладіть зусиль – протирайте екран і регулярно підзаряджайте батарею. Якщо можливо, то робіть це на очах у ваших батьків.
  • Convince Your Parents to Buy You a More Expensive Cellphone Step 2.jpg 2 Будьте добре поінформовані. Ознайомтесь з продуктом, який ви збираєтеся купити і оцініть, чи дійсно відповідає співвідношення ціна-якість. Хоча ваші батьки можуть і не бути схожим на технологічних чарівників, але вони, ймовірно, можуть відрізнити грабіж від цієї угоди. Крім того, ваші батьки можуть бути повністю впевнені, що ви знаєте, чого хочете, і ви не забудете про телефон через кілька тижнів.
  • Convince Your Parents to Buy You a More Expensive Cellphone Step 3.jpg 3 Розглянемо наслідки покупки. Що буде з вашим старим телефоном? Переконайтеся, що ви не проігнорували це питання і ретельно спланували, що будете з ним робити і скажіть про свої плани батькам, коли ви зіткнетеся з ними у протистоянні віч-на-віч. Якщо у вас є молодший брат або сестра, попросіть віддати телефон кому-небудь з них - це була безпрограшна ситуація. Якщо у вас немає братів і сестер, віддати телефон для вторинного використання – перейдіть на сайт вашого місцевої ради, там ви зможете знайти необхідну інформацію з цього приводу.
  • Convince Your Parents to Buy You a More Expensive Cellphone Step 4.jpg 4 Тепер, коли ви визначилися, пора попросити ваших батьків. Будьте ввічливі. Будьте підготовлені. Переконайтеся, що до цього ви вели себе дуже добре. Візьміть угоду – пообіцяйте, що ви не будете витрачати більше, ніж, скажімо, $5 в місяць і поясніть свої наміри зрозуміло. Намагайтеся не робити вашу презентацію занадто довгою, вона повинна бути короткою і по суті. Потім поясніть, чому ви вважаєте, що заслужили новий телефон. Це турбує не тільки дітей, але і батьків.
  • Поради

    • Отримувати хороші оцінки. Це зробить ваших батьків щасливими і доведе їм, що ви відповідальна.
    • Ніколи не скаржтеся на свій нинішній телефон, це тільки зробить ваших батьків в десять разів зліше.
    • Ви можете сказати, наприклад, 'Я заплачу $ 100, і ви можете заплатити $ 100'. Це повинно сподобатися батькам, так як це показує, що ви знаєте, що мобільні телефони коштують недешево і, що вони не повинні платити так багато.
    • Якщо ваш телефонний контракт підходить до кінця, то почніть подавати маленькі натяки про купівлю нового телефону, коли контракт закінчиться. Коли ваш контракт закінчиться, скажіть, що ви потребуєте» в новому телефоні. Скажіть батькам, що ваша компанія робить знижки для клієнтів, які вже укладали подібні контракти.
    • Запропонуйте зробити що-небудь для батьків, наприклад, помити машину, вигуляти собаку, частіше виходити з будинку або перестати грати у відеоігри. Їм сподобатися, що ви робите це без їх прохань.
    • Якщо ваші батьки не хочуть купувати новий телефон, то влаштуйтеся на роботу або скажіть їм, що ви будете частіше допомагати їм по дому – скажіть їм, що ви готові це зробити. Якщо ви недостатньо дорослий, щоб працевлаштуватися, то ви можете попросити давати вам кишенькові гроші, якщо досі їх не отримуєте. Можете навіть попросити їх збільшити кількість грошей на кишенькові витрати, накопичити і купити телефон самостійно.

    Попередження

    • Не просіть кожен день. Так ви, швидше за все, ніколи не отримаєте новий телефон.
    • Якщо ваші батьки вам відмовляють, не нийте і не благайте. Ваші батьки будуть думати, що ви ще дуже незрілі для володіння новим телефоном і у вас не буде жодних шансів їх переконати. Якщо не за горами свято, впишіть новий телефон з свій список подарунків на Різдво, але поставте його на перше або останнє місце в списку, щоб привернути до нього увагу батьків.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?