Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як коптити яловичі ребра

Інгредієнти

  • Ребра
  • Вода
  • Сухе натирання або маринад за вашим вибором
  • Деревна тріска, така як гікорі, кедр, вишня, слива або вільха

Кроки

Метод 1 з 4: Купіть ребра

  • SmokeBeefRibs 1.jpg 1 Підіть у місцевий продуктовий магазин або м'ясну крамницю.
  • SmokeBeefRibs 2.jpg 2 Шукайте ребра, на яких багато жиру. При повільному приготуванні яловичих ребер, чим більше жиру на м'ясі, тим краще буде смак.
  • SmokeBeefRibs 3.jpg 3 Виберіть ребра, на яких багато сполучної тканини. При копченні м'яса, колаген або сполучна тканина розтоплюється, і додає структуру ребрах.
  • Метод 2 з 4: Підготовка ребер

  • SmokeBeefRibs 4.jpg 1 Зніміть м'язову тканину або пліву, яка покриває кістляву бік ребер. Ви хочете, щоб копчені ребра яловичі були м'якими, а м'язова тканина жорстка й жилава.
    • Ножем плавно рухайтеся під плівою так, щоб ви змогли очистити її.
    • Захопіть відділений шматок пліви паперовим рушником.
    • Потягніть пліву.
  • SmokeBeefRibs 5.jpg 2 Приправте м'ясо до приготування. Ви можете натерти ребра сухими приправами або маринувати їх в улюбленому соусі.
    • Зробіть суху суміш з цукру, солі, спецій та / або трав.
    • Замочіть ребра в маринаді. При копченні м'яса, кислий маринад буде виступати в якості размягчителя. Кислі соуси включають цитрусові або оцет.
    • Нехай ребра маринуються всю ніч, щоб вони ввібрали приправу.
  • Метод 3 з 4: Підготуйте коптильню

  • SmokeBeefRibs 6.jpg 1 Запустіть коптильню. Є деревні, електричні, пропанові і вугільні коптильні. Читайте інструкції виробника, перш ніж почати.
  • SmokeBeefRibs 7.jpg 2 Додайте воду в миску для води, якщо така є у вашій коптильні.
  • SmokeBeefRibs 8.jpg 3 Знайдіть деревину для копчення у дворі, в місцевому магазині або через Інтернет. При повільному приготуванні яловичих ребер, ви можете використовувати деревну тріску або дерев'яні блоки.
  • SmokeBeefRibs 9.jpg 4 Додайте блоки або тріску вільхи, вишні, кедра, сливи, клена або hickory у воду або покладіть їх на вугілля. Вам знадобиться, принаймні, 4 склянки (946.35 мл) тріски і 5-6 дерев'яних блоків при копченні яловичих ребер.
  • SmokeBeefRibs 10.jpg 5 Перевірте температуру за допомогою термометра. При повільному приготуванні м'яса, вкрай важливо, щоб у вас був термометр для контролю температури коптильні. Коли температура досягає 107.22 °C, ви можете почати приготування ребер.
  • Метод 4 з 4: Коптите ребра

  • SmokeBeefRibs 11.jpg 1 Покладіть ребра в коптильню і закріпіть кришку. При копченні м'яса, необхідно герметизувати систему так, щоб дим проникав в їжу.
  • SmokeBeefRibs 12.jpg 2 Перевірте температуру коптильні і відрегулюйте вентиляційні отвори і контролюйте температуру для підтримки коптильні при 107.22 ° С. При необхідності додайте більше вугілля в коптильню.
  • SmokeBeefRibs 13.jpg 3 Зменшіть час копчення, покривши ребра алюмінієвою фольгою після того як вони готувалися за 2 години. Копчення яловичих ребер може зайняти 6-8 годин, і якщо ви поспішаєте, обернувши ребра, скоротіть час приготування.
  • SmokeBeefRibs 14.jpg 4 Спробуйте ребра після копчення їх протягом 3 додаткових годин. Відріжте шматок м'яса ножем, і якщо копчені реберця м'які - вони готові. Якщо вони як і раніше жорсткі, покладіть їх назад в коптильню ще від 30 хвилин до 1 години.
  • Поради

    • Спробуйте використовувати пиво, вино або яблучний сік у ємність для води у коптильні, щоб додати солодкий смак.
    • Вишнева деревина - хороший вибір для копчених яловичих ребер.

    Що вам знадобиться

    • Яловичі ребра
    • Паперові рушники
    • Сухе натирання або маринад
    • Коптильня
    • Деревина, брикети або пропан
    • Вода
    • Деревина для коптильні
    • Термометр
    • Алюмінієва фольга
    • Ніж


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?