Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як використовувати камінь для піци

Кроки

Метод 1 з 4: Використання каменю для піци

  • Use a Pizza Stone Step 1 Version 2.jpg 1 Поставте камінь для піци в звичайну духовку. Для приготування піци і печива ідеально підійде верхня центральна полку. Для приготування хліба, булочок та інших виробів середні полиці в центрі - це найкращий варіант.
  • Use a Pizza Stone Step 2 Version 2.jpg 2 Почніть з холодною духовки. Ніколи не кладіть холодний камінь для піци в гарячу духовку, оскільки він може зруйнуватися через теплового удару. [1]
    • Насправді, переконайтеся, щоб камінь для піци ніколи не зазнавав різких температурних змін. Розміщення замороженої піци камені для піци майже з тією ж імовірністю до розтріскування каменю, як і приміщення холодного каменю в гарячу духовку. Заморожену піцу краще приготувати прямо на стійці.
  • Use a Pizza Stone Step 3 Version 2.jpg 3 Попередньо розігріти духовку (при необхідності) з каменем для піци всередині.
  • Use a Pizza Stone Step 4 Version 2.jpg 4 Помістіть продукт на камінь з допомогою лопатки для піци. Не змащуйте жиром або маслом. Для хліба і хрусткої скориночки піци, ви можете додати трохи кукурудзяного борошна для кращого видалення.
    • Можливо, буде потрібно трохи спритності, щоб звикнути, але лопатка для піци - корисний інструмент для викладки сирого тіста піци на камінь. Існують три різних види пекарських лопаток: дерев'яні з короткою ручкою, дерев'яні з довгою ручкою і металеві. Для звичайної людини, що готує вдома, дерев'яна лопатка з короткою ручкою, ймовірно, підійде краще всього.
    • Якщо ви не хочете використовувати кукурудзяне борошно в тесті, ви також можете використовувати рисову. Рисове борошно – відмінний спосіб, щоб тісто не прилипало. [2]
  • Use a Pizza Stone Step 5 Version 2.jpg 5 Залиште камінь для піци в духовці, поки вона повністю не охолоне. Ви не повинні його діставати, так як це може додати "ефекту цегляної печі", який, фактично, допомагає вашій духовці зберігати і поширювати тепло більш рівномірно. Ви можете ставити страви, горщики, каструлі, підноси з печивом і так далі прямо на камінь.
  • Метод 2 з 4: Чищення вашого каменю для піци

  • Use a Pizza Stone Step 6 Version 2.jpg 1 Використовуйте металеву лопатку, щоб прибрати будь-яку їжу, яка прилипла до поверхні каменю. Звичайно ж, робити це слід після того, як камінь для піци стане досить прохолодним для обробки.
  • Use a Pizza Stone Step 7.jpg 2 Ніколи не використовуйте засіб для миття посуду. Камінь для піци можна очистити і просто водою. Чистою губкою видаліть залишки їжі або бруду, використовуючи тільки воду. Не намагайтеся видалити олії, це не потрібно. Масло, що залишилося на камені, насправді, допомагає зберегти камінь і створити захисну плівку.
  • Use a Pizza Stone Step 8.jpg 3 Не дозволяйте каменю для піци замачиваться у воді занадто довго. Простого обдавания водою достатньо. Якщо камінь для піци при замочуванні вбере занадто багато вологи, то при наступному нагріванні в духовці він може тріснути. [3]
  • Use a Pizza Stone Step 9.jpg 4 Не хвилюйтеся, якщо з'являться на камені плями. Плями на вашому камені для піци цілком нормальні і майже неминучі. Більш того, це як знак пошани або окуляри досвіду, тобто доказ вашої майстерності в приготуванні.
  • Use a Pizza Stone Step 10.jpg 5 Помістіть камінь назад у духовку, коли очистіть, і тримайте його в безпечному місці з рідкісним його переміщенням. Ви можете помістити камінь для піци в духовці, навіть коли ви готуєте інші страви. Просто спечіть їх зверху самого каменю. Для більш важких страв, як печеня, перемістіть камінь для піци в нижню стійку перед початком приготування.
  • Метод 3 з 4: Купівля імпровізованого каменю для піци

  • Use a Pizza Stone Step 11.jpg 1 Ретельно виміряйте внутрішню частину своєї духовки. Ви повинні знати, скільки простору у вас є для роботи, перш ніж ви виберете камінь. Ви будете шкодувати, якщо купите камінь, а потім зрозумієте, що ваша духовка не досить велика для нього.
  • Use a Pizza Stone Step 12.jpg 2 Шукайте камінь з неглазурованою поверхнею. [4] Комерційні камені для піци можуть бути досить дорогими. Якщо ви з тих людей, яким важливий тільки смак піци, а не зовнішній вигляд каменя, ви можете придбати його за ціною від 200 до 400 рублів. Ви можете почати пошук в будь-якому магазині товарів для дому, як Home Depot або lowe's.
    • Безумовно для свого каменю шукайте плитки глини або сланцю. Керамічна плитка працює дуже добре, як це робить більшість каменів з написом "природні глина і сланець."
  • 345757 13.jpg 3 Вибирайте неглазурований кар'єрний камінь. Глазуровані кар'єрні камені містять свинець, який є отруйною. Як правило, слід уникати приготування на ньому страв. [5]
  • Use a Pizza Stone Step 14.jpg 4 Вирішите, чи хочете ви купити один великий камінь або декілька більш дрібних каменів. Хоча один великий камінь може бути більш естетичним, зате кілька невеликих каменів більш універсальні. Ви можете розмістити кілька невеликих каменів на різні полиці у духовці; вони будуть поглинати тепло, що означає, що ви зможете вимкнути духовку, і буде йти тепло, що виходить від каменя без спалювання зайвої енергії. Кілька невеликих каменів сприяють більш рівномірному розподілу тепла.
  • Use a Pizza Stone Step 15.jpg 5 Використовуйте кустарний камінь для піци, як і будь-який інший комерційний камінь. Насолоджуйтеся піцою, французьким хлібом, печивом, рогаликами і багатьом іншим.
  • Метод 4 з 4: Якщо піца зісковзує з поверхні

  • 345757 16.jpg 1 Сформуйте піцу, як вам подобається.
  • 345757 17.jpg 2 Обовязково проколіть тісто виделкою, щоб воно не позурилося в духовці.
  • 345757 18.jpg 3 Не кладіть на нього начинку.
  • 345757 19.jpg 4 Сформуйте тільки один шар тіста на камені. Нехай готується протягом п'яти хвилин.
  • 345757 20.jpg 5 Витягніть з духовки, використовуючи лопатку.
  • 345757 21.jpg 6 Завантажте інгредієнти на полуприготовленное тісто. Полуприготовленная скоринка повинна легко зісковзнути назад в духовку, незважаючи на додаткову вагу.
  • Поради

    • Якщо ви зберігати камінь для піци за межами духовки, знайте, що він крихкий. Зберігайте його в тому місці у квартирі, звідки він не впаде.

    Попередження

    • Не використовуйте ніж або різак для піци на камені. Завжди охолоджуйте поверхні інструментів перед різкою. Ріжучий інструмент буде пошкоджений, хоч це не зашкодить самого каменя для піци.

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.recipepizza.com/pizza_stone.htm
  • ^ http://www.fornobravo.com/brick_oven_cooking/brick_oven_techniques/using_pizza_peels.html
  • ^ http://www.thekitchn.com/baking-tools-wear-and-care-of-52351
  • ^ http://tlc.howstuffworks.com/home/diy-pizza-stone.htm
  • ^ http://www.recipepizza.com/pizza_stone.htm


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?