Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як використовувати какао як замінник шоколаду

Інгредієнти

Несолодке какао для кулінарного використання

Порція: 30 грам.

  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 1 їдальня ложка вершкового масла, маргарину або рослинного масла

Напівсолодкий шоколад

Порція: 180 грам.

  • 9 столових ложок какао
  • 7 столових ложок цукру
  • 1 їдальня ложка вершкового масла, маргарину або рослинного масла

Солодке какао для кулінарного використання

Порція: 120 грам.

  • 4 столові ложки, 2 чайні ложки цукру
  • 4 столові ложки какао
  • 2 столові ложки, 2 чайні ложки рослинного жиру

Кроки

  • Use Cocoa as a Chocolate Substitute Step 1 preview.jpg 1 Замініть несолодким какао для кулінарного використання. Змішайте 3 столових ложки какао-порошку з 1 столовою ложкою вершкового масла, маргарину або рослинного масла. Це буде рівнозначно 30 грам несолодкого какао для кулінарного використання.
  • Use Cocoa as a Chocolate Substitute Step 2 preview.jpg 2 Замініть напівсолодким шоколадом. Змішайте 9 столових ложок какао, 7 столових ложок цукру, 3 столові ложки жиру. Це буде рівнозначно 180 грам напівсолодкого шоколаду. Не використовуйте його в шоколадне печиво, оскільки воно не в формі стружки.
  • Use Cocoa as a Chocolate Substitute Step 3 preview.jpg 3 Замініть солодким какао для кулінарного використання. Змішайте 4 столові ложки 2 чайні ложки цукру, 4 столові ложки какао, 2 столові ложки 2 чайні ложки рослинного жиру. Знову ж таки, не використовувати у випічці типу шоколадного печива, оскільки воно не в формі стружки. Це буде рівнозначно 120 грам солодкого какао для кулінарного використання.
  • Use Cocoa as a Chocolate Substitute Step 4 preview.jpg 4 Готово.


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?