Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати страви з продуктів для сніданку

Інгредієнти

  • Яйця
  • Тісто
  • Хліб/Тости
  • Бекон

Кроки

  • Make Breakfast Foods Step 1.jpg 1 Використовуйте яйця. З-за того, що яйця можна готувати безліччю різних способів їх приготування на сніданок може бути дуже особистим вибором. "Злегка" запашні яйця можуть стати чудовим сніданком для однієї людини, але в той же час жахливим стравою для іншого. Приготування яєць передбачає кілька різних стилів приготування їжі з одного і того ж основного інгредієнта.
  • Make Breakfast Foods Step 2.jpg 2 Зваріть яйця. Найпростіший метод - це варені яйця у шкаралупі. Просто додайте кілька яєць в каструлю з водою, доведіть до кипіння, накрийте кришкою, зніміть з вогню, і нехай залишки тепла у воді доварят яйця до бажаної кондиції. 3 хвилини достатньо для легкої варіння некруто, 5 хвилин - для хорошої варіння круто. Чим більше яєць ви варите, тим більше води потрібно додавати. Ви навіть можете витягти деякі яйця раніше для любителів яєць всмятку! Спробуйте кілька варіантів і подивіться, яка варка вам більше до смаку.
  • Make Breakfast Foods Step 3.jpg 3 Приготуйте яєчню. Яєчня – це наступний рівень складності. Приготування глазуньи (в наступному розділі) означає, що ви повинні зберегти жовток недоторканими, але деякі речі будуть виходити лише з досвідом. У випадку з яєчнею, вам не про що турбуватися. Просто вибити яйця в миску (2-3 достатньо для однієї порції) і збийте виделкою. Для приправи, багато людей використовують сіль, але ви можете додавати все що завгодно на ваш смак!
    • Для приготування яєчні, покладіть на попередньо розігріту сковороду невелику кількість жиру. Якщо збиті яйця не чіпати, вони утворюють суцільний смажений диск. Все, що вам потрібно зробити, це посувати яйце трохи навколо сковороди і прибрати її з вогню, щоб дозволити сирому рідкого яйцю розтектися по гарячій поверхні. Кожен раз, переміщаючи приготовану яєчню навколо, злегка її розбивайте.
    • Як дізнатися, коли страва готова? Джулія Чайлд зазначила щодо яєчні: "Пожарено в сковороді означає пережарено на тарілці". Яйця будуть ще продовжувати готуватися після того, як ви викладете їх зі сковороди на тарілку. Так показує досвід! Дізнайтеся, що вам подобається. Крім того, спробуйте різні ступені смаження, коли навколо вас є інші їдці.
  • Make Breakfast Foods Step 4.jpg 4 Зробіть яєчню. Для її приготування врахуйте три основних фактори: 1) смажити до бажаної кондиції, 2) зберегти непошкоджений жовток, при бажанні, і 3) додати приправи. Приправа може бути як сала, вершкового масла, просто солі і перцю або все, що ви знайдете серед ваших спецій. Хорошу яєчню, однак, готувати трохи складніше. Не надто розігріта сковорода може дати вам більше можливостей для творчості, в той час як більш гаряча – створити чіткі краї (при бажанні) і скоротити час приготування.
    • Для "легкої" глазуньи, в якій жовток залишається рідким, ви повинні розігріти яйце до потрібної температури, щоб вбити будь-які бактерії, але жовток не повинен загуснути. При вливанні яйця на сковорідку, спробуйте відокремити жовтки, щоб не злилися "три жовтка" в одне блюдо, яке вже неможливо буде змінити. Щоб перевернути, акуратно вставити лопатку під одне яйце і легенько переверніть. М'якість - це основа для непошкоджених жовтків. Повільно порахуйте до 10 і переверніть його назад. Подавайте з тостами.
  • Make Breakfast Foods Step 5.jpg 5 Зробіть омлет. Омлет – це насправді просто яєчня, яку ви не розбиваєте. Як і у випадку з яєчнею, перемішайте густу масу легенько лопаткою, щоб яйце стало рідким і влийте на гарячу сковороду, але не збивайте цю густу масу, як у випадку з яєчнею. "Гофрований" омлет виходить, коли ви струшуєте каструлю назад і вперед, щоб утворився дуже маленький сирок. І яйця майже готові, омлет зверху посипте сиром і поставте під бройлер духовки, щоб закінчити приготування і сир розплавився. Складіть навпіл і викладіть на тарілку. Ви також можете приготувати деякі овочі або м'ясо на сковороді перед тим, як додасте яйця. Цибуля, шинка, зелений перець, оливки, гострий перець, помідори, навіть брокколі послужать прекрасним доповненням до будь омлету. Інші рецепти пропонують додавання невеликої кількості молока, води або вершків до яєць перед приготуванням, в розрахунку за 1 чайної ложки рідкого компонента на кожне яйце
  • Make Breakfast Foods Step 6.jpg 6 Приготуйте яйця-пашот. Правильно приготовані яйця-пашот можуть бути дуже смачними. Головна фішка хорошого яйця-пашот - це свіжість. Свіже яйце, краще тримається разом у воді, ніж старе яйце. Вода повинна бути гарячою, доведеної до кипіння. Акуратно вибийте яйце (солону, за бажанням) воду, і нехай термодинаміка зробить свою справу. Як і для яєць круто, знадобиться близько 3 хвилин для м'яко звареного яйця.
  • Make Breakfast Foods Step 7.jpg 7 Приготуйте бекон. Бекон - це те, що нам всім подобається, але ми не любимо його готувати з-за пов'язаного з цим безладу, хоча він може бути приготований в духовці. Розмістіть один шар сала на деко і готуйте 20 хвилин при температурі 210 градусів за Цельсієм. Це дасть вам середній результат смаження. Але випікаючи при температурі 285 градусів за Цельсієм те ж кількість часу, ви можете отримати дуже хрусткий продукт. Вам подобається бекон з м'якою або жувальної боку? Охолодіть духовку до 230 градусів за Цельсієм.
  • Make Breakfast Foods Step 8.jpg 8 Приготуйте млинці. Є два ключі до успіху в приготуванні хороших млинців, і обидва вони зводяться до того, щоб не робити занадто багато чогось. По-перше: не потрібно надто збивати тісто – від цього млинці стану гумовими. По-друге, не перевертайте млинець на сковорідці занадто часто. Зачекайте, поки краї млинця не почнуть виглядати сухими, перш ніж намагатися перевернути їх, потім загляньте під низ, щоб перевірити готовність. Якщо дно темне, але воно буде розпадатися при перевороті – значить у вас занадто сильний вогонь. Якщо нижня сторона дуже легко або майже не просмажилася, вогонь може бути надто низьким. Тренуйтеся!
  • Make Breakfast Foods Step 9.jpg 9 Використовуйте залишки. Що ще? Залишки з вечері можуть послужити смачним сніданком. Запечений вчора ввечері картоплю, нарізану кубиками і обсмажений на сковороді, стає смаженою картоплею! Стейк і яйця добре поєднуються разом. Курка з пловом - це прекрасне доповнення до яєць, також як і будь-які порізані фрукти. Дині, виноград, ананас, манго, апельсини можуть бути приготовані з вечора.
  • Make Breakfast Foods Step 10.jpg 10 Набирайтеся досвіду і експериментуйте!
  • Поради

    • Для млинців певного розміру, використовуйте мірний стаканчик, щоб вливати порції тіста на сковорідку. У сковорідки повинна бути гарна ручка – в наш час є з чого вибрати. З порції тіста на 1/3 чашки повинен вийти приблизно 10-сантиметровий блін.
    • Якщо ви хочете посолити яйця, зробіть це, перш ніж приступите до готування. Для смажених яєць, додайте спеції відразу ж після того, як вкладіть їх в каструлю.
    • Сковорода з тефлоновим покриттям діаметром 30 см – відповідний розмір для яєчні з використанням до 8 яєць. Не рекомендується вибивати більше 8 яєць.
    • Наливаючи 30-60 г води в сковороду з яйцями і швидко її накриваючи кришкою, ви відкриєте для себе хороший спосіб пропарити поверхня яєць. Так ви полегшите завдання і вам не потрібно буде перевертати яйця і змішати жовтки.
    • Готуючи смажені або варені яйця, вибивайте їх у невеликі чаші. Це дозволяє вам вливати яйце на сковороду з цілим жовтком і з меншою кількістю бризок.
    • Зберігайте млинці або вафлі гарячими, виклавши їх на тарілку між паперовими рушниками або помістивши в теплу духовку (77 градусів С).


    Попередження

    • Будьте обережні, працюючи з гарячою плитою. Ви можете тримати під рукою вогнегасник і дізнатися, як боротися з можливим пожежею.
    • Вживаючи недоварені або сирі тваринні/яєчні продукти, ви піддаєтеся ризику заразитися шкідливими бактеріями.

    Що вам знадобиться

    • Терпіння
    • Готовність
    • Сковорода, каструля, плита/духовка, посуд, мірні чашки і так далі.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?