Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати бекон

Кроки

Метод 1 з 3: Американський бекон

Бекон в США береться з живота свині, і він з прожилками жиру. В залежності від того, яка текстура вам подобається, його можна приготувати кількома способами.

  • Cook Bacon Step 1.jpg 1 Приготуйте бекон в мікрохвильовій печі. У вас вийдуть товсті, хрусткі шматочки з великою кількістю жиру.[1]
  • Cook Bacon Step 2.jpg 2 Запечіть бекон в духовці. Велика частина жиру повинна розтанути.[1]
  • Cook Bacon Step 3.jpg 3 Підсмажте бекон на сковороді. Для цього буде потрібно більше часу і уваги, але більша частина жиру розтане, а решту буде хрустким, а м'ясо злегка гумовим.[1]
  • Cook Bacon Step 4.jpg 4 Карамелизируйте бекон в духовці. У вас вийде унікальне солодке ласощі.
  • Метод 2 з 3: Бекон зі спинки (він же ірландська або канадський бекон)

    Бекон зі спинки роблять з поперекової частини свині. Це більш жирна частина, яка добре підходить для бекону у рулетах.

  • Cook Bacon Step 5.jpg 1 Поставте сковороду на середній вогонь. Почекайте, поки вона нагріється.
  • Cook Bacon Step 6.jpg 2 Змастіть сковороду жиром або маслом. Так як бекон зі спинки більше пісний, ніж інші види, він не справить досить жиру для піджарки.
  • Cook Bacon Step 7.jpg 3 Покладіть на сковороду бекон і обсмажуйте протягом двох хвилин. Цього повинно бути достатньо, щоб підрум'янити бекон.
  • Cook Bacon Step 8.jpg 4 Переверніть і готуйте ще дві хвилини.
  • Метод 3 з 3: Грудинка

    Грудинка мармурова як американський бекон, але так як вона не копчена, вона трохи волога.

  • Cook Bacon Step 9.jpg 1 Поставте сковороду на середній вогонь. Почекайте, поки вона нагріється.
  • Cook Bacon Step 10.jpg 2 Розріжте грудинку на квадратики (необов'язково). Грудка добре підходить для посипання салатів, супів і макаронів.
  • Cook Bacon Step 11.jpg 3 Готуйте грудинку, доки вона злегка не підрум'яниться з одного боку. Не дозволяйте, щоб вона стала хрустка.
  • Cook Bacon Step 12.jpg 4 Переверніть грудинку і обсмажте з іншого боку.
  • Поради

    • Якщо бекон надто гумовий, він не достатньо готовий. Якщо тільки така консистенція вам не подобається, готуйте його до тих пір, поки він не стане таким, який вам до душі.
    • Практикуйтеся, поки не з'ясуєте, який час приготування найбільш підходяще.
    • Грудинка, шинка серано є такими формами бекону, які не обов'язково готувати.

    Попередження

    • Не перевертайте бекон пальцями, ви можете обпектися!
    • Ніколи не мийте сковороду відразу після приготування, так як це може деформувати її з-за зміни температури і пошкодити антипригарну поверхню. Дайте сковороді постояти, перш ніж мити її.

    Джерела і посилання

  • ^ 1,01,11,2 Cooking for Engineers on American bacon


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?