Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати без кухонного комбайна

Кроки

  • Cook Without a Food Processor Step 1.jpg 1 Подрібнюйте продукти з допомогою терки. Для шинкування більшості продуктів, можна використовувати ручну тертку.
    • Ви також можете використовувати терку для виготовлення свіжих хлібних крихт.
    • Постарайтеся отримати комерційну продовольчу тертку, так як вона менше іржавіє.
  • Cook Without a Food Processor Step 2.jpg 2 Тріть або нарізуйте скибочками за допомогою терки-шинкування зі змінними ножами. Будьте обережні при роботі з нею; завжди користуйтеся ручкою для нарізки, яка йде в комплекті.
  • Cook Without a Food Processor Step 3.jpg 3 Тріть на дрібні шматочки. Потім розріжте знову, щоб зробити подібні жульену скибочки, в меншому масштабі.
  • Cook Without a Food Processor Step 4.jpg 4 Для дуже дрібних шматочків або стружки, використовуйте овочевий ніж.
  • Cook Without a Food Processor Step 5.jpg 5 Використовуйте зестер, щоб нарізати невеликі тонкі скибочки для гарніру, або для невеликої кількості необхідних продуктів.
  • 6 Дотримуйтесь поданим нижче порад, як придатними методами дроблення:
    • Дробіть свіжі інгредієнти (наприклад, щоб зробити песто або пасту), помістіть їжу в запечатаний пакет і роздушіть качалкою або м'ясним молотком.Cook Without a Food Processor Step 6Bullet1.jpg
    • Щоб покришити продукти, такі як печиво або сухий, черствий хліб на крихти, використовуйте той же метод, потім просіяти крихти через друшляк або сито для фільтрації дрібних крихт, потім знову подрібніть залишилися великі крихти.Cook Without a Food Processor Step 6Bullet2.jpg
    • Електричну кавомолку також можна використовувати, щоб подрібнити сухі інгредієнти, такі як трави або зерна. Спочатку слід ретельно очистити її від кави, і також після використання.Cook Without a Food Processor Step 6Bullet3.jpg
  • Cook Without a Food Processor Step 7.jpg 7 Тверді продукти, такі як горіхи, спеції, часник, роздушіть товкачем в ступці.
  • Cook Without a Food Processor Step 8.jpg 8 Щоб подрібнити продукти в пюре, використовуйте ручну тертку. Крім того, продавіть продукти через чисту дрібну сітку або сито, щоб зробити їжу, подібну паштету.
  • Cook Without a Food Processor Step 9.jpg 9 Знайдіть альтернативу тесту без грудочок. Для виготовлення тіста, як на макарони, кондитерські вироби або хліб, використовуйте жорстку сбивалку, столовий ніж або вилку. Вони можуть бути використані для об'єднання інгредієнтів, щоб підтримувати руки чистими. Однак вам все одно доведеться місити вручну, щоб прискорити результат.
  • 10 Для супу з бобових чи інших подібних продуктів, скористайтеся наступними рішеннями:
    • Щоб домогтися гладкої/щільної консистенції, використовуйте картопляний прес.Cook Without a Food Processor Step 10Bullet1.jpg
    • Для отримання супу-пюре, розтирайте, поки не розчиняться видимі шматки, потім процідіть через сито, і з допомогою ложки продавіть через нього залишок.Cook Without a Food Processor Step 10Bullet2.jpg
  • Cook Without a Food Processor Step 11.jpg 11 Щоб швидко подрібнити продукти, де не завжди необхідна рівна консистенція, використовуйте електроінструмент у формі півмісяця. Це дозволить швидко нарізати продукти. Стандартний ніж і дошка підходять для більшості овочів і фруктів.
  • Cook Without a Food Processor Step 12.jpg 12 Для збивання, використовуйте віночок. Це найпростіший спосіб, але ви також можете взяти в'язку тонких бамбукових паличок для шашлику, щоб імітувати сбивалку.
    • Для збивання продуктів, таких як масло або морозиво, використовуйте обертовий віночок, якщо він у вас є.
  • Cook Without a Food Processor Step 13.jpg 13 Для подрібнення продуктів або отримання фаршу, скористайтесь механічної м'ясорубкою, якщо вона є. Ви отримаєте унікальну фаршеподобную консистенцію, яку дуже важко відтворити вручну.
    • Якщо у вас немає такого пристрою, наріжте тонкі скибочки, дрібно покришіть і розчавити товкачем, картопляним пресом або розмісити вручну, поки не досягнете консистенції фаршу.
    • Підлозі заморожене м'ясо можна потерти, щоб зробити хороший фаршеподобный продукт. Прийміть всі необхідні гігієнічні заходи.

  • Поради

    • Поекспериментуйте з різними приладами, які дають однакові результати.
    • Для замішування тіста на хліб, може знадобиться дерев'яна ложка.

    Попередження

    • Недоліком є те, що ці методи повільні, так що підтримання гігієни має важливе значення, щоб уникнути харчових отруєнь.

    Що вам знадобиться

    • Терка
    • Ніж у формі півмісяця
    • Ступка і маточка
    • Пластиковий пакет і качалка/м'ясної молоток
    • Картопляний прес


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?