Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати страви з використанням пива

Кроки

Метод 1 з 4: Приготування з пивом

  • Cook With Beer Step 1.jpg 1 Знайте, що ваше пиво. Існує три головних сорти: елі, стауты і лагери. Елі і лагери вважаються кращими для використання в кулінарії, тим не менш, стауты також використовують для цього, наприклад, в рецепті різдвяного пудингу.
  • Cook With Beer Step 2.jpg 2 Виберіть пиво, яке підходить для приготування і покращує смак їжі. Правильний сорт пива має бути вибраний перед приготуванням. Один практичний спосіб вибору пива такою ж, як і при виборі вина – використовуйте темне пиво для основних страв і легке пиво для легкої їжі.
    • В основному, світлий ель підходить практично до всіх рецептами. Аромат пива посилюється під час приготування, так що легке пиво може надати більш багатий аромат, ніж темне пиво.
    • Не коричневе пиво ідеально підходить для щільних страв, таких як рагу або страви з сиром.
    • Міцний бельгійський ель може доповнити м'ясні страви. Більшість видів м'яса, особливо червоне м'ясо, вимагає використання темного елю, а не світлого.
    • Фруктові сорти пива відмінно підходять до десертів.
    • Білі елі можуть надати аромат страв з морепродуктів та домашньої птиці.
    • Лагер відмінно підходить для випічки хліба, так як він надає легкості тесту. Пиво може бути використане замість дріжджів в приготуванні млинців і деяких видів хліба.
    • Додаючи пиво в кляр, ви створите легку і хрустку скоринку.
  • Cook With Beer Step 3.jpg 3 Визначте рівень солоду і хмелю. Солод і хміль – смакові агенти пива. Якщо рівні високі, то більше буде у вашому смаку страві.
  • Cook With Beer Step 4.jpg 4 Визначте роль пива у вашому рецепті. Пиво не лише покращує смак страви. Воно також пом'якшувач м'яса, замінник дріжджів у приготуванні хліба і млинців. Пиво також використовують у якості розчинника соусів і підлив страв.
  • Cook With Beer Step 5.jpg 5 Виберіть авторитетну марку. Ніколи не готуйте і не використовуйте пиво, яке ви б не хотіли випити. Пам'ятайте, що ціна не завжди визначає смак, так що якщо ви не впевнені, спробуйте пиво перед додаванням в блюдо.
    • Не бійтеся використовувати несвіже пиво. Недопите вчора пиво можна використовувати сьогодні. Зрештою, воно вже несмачне і непридатна до пиття!
  • Cook With Beer Step 6.jpg 6 Дотримуйтесь рецептурою. Пиво призначене для збагачення смаку їжі, так що додайте всі інгредієнти, точно слідуючи вказівкам. Використовуючи занадто багато пива, ви можете зіпсувати смак їжі і зробити його неїстівним.
  • Cook With Beer Step 7.jpg 7 Нагрійте пиво до кімнатної температури перед використанням. Занадто холодне або гаряче пиво може затьмарити інші інгредієнти у вашій страві. Якщо пиво було в холодильнику, переконайтеся, що ви його дістали і дали нагрітися до кімнатної температури перед додаванням в блюдо. Зробіть інакше, якщо того вимагає рецепт.
  • Cook With Beer Step 8.jpg 8 Не забудьте використовувати вимірювальні інструменти для рідин. Деякі мірні чашки виготовлені спеціально для сипучих продуктів, таких як борошно або цукор. Купіть набір мірних чашок, які зроблені спеціально для рідин і допоможуть вам точно відміряти необхідну кількість інгредієнтів.
  • Cook With Beer Step 9.jpg 9 Почніть приготування. Нижче зазначені деякі типові страви, приготовлені з використанням пива. Поекспериментуйте з кількома з них і визначте своїх улюбленців.
  • Метод 2 з 4: Пивний суп

  • Cook With Beer Step 10.jpg 1 Приготуйте інгредієнти:
    • 2 літри, 9 чашок курячого або овочевого бульйону
    • 300 мл, 1? чашки німецького пива
    • 250 г несвіжого хліба (без скоринки)
    • Сіль і перець
    • Мускатний горіх свіжого помелу
    • 100 мл, 7 ст. ложок нежирних вершків
  • Cook With Beer Step 11.jpg 2 Влийте бульйон в каструлю.
  • Cook With Beer Step 12.jpg 3 Додайте німецьке пиво і несвіжий хліб.
  • Cook With Beer Step 13.jpg 4 Приправте сіллю і перцем за смаком.
  • Cook With Beer Step 14.jpg 5 Накрийте каструлю кришкою. Готуйте на дуже маленькому вогні 1,5 години.
  • Cook With Beer Step 15.jpg 6 Зніміть з вогню. Дайте охолонути для подальшого збивання.
  • Cook With Beer Step 16.jpg 7 Збийте в блендері до стану пюре. Додайте трохи меленого мускатного горіха і вершків. Спробуйте.
  • Cook With Beer Step 17.jpg 8 Нагрійте. Подавайте дуже гарячим.
  • Метод 3 з 4: Млинці на пиві

    Пиво поліпшить підйом тіста і зробить млинці пишними.

  • Cook With Beer Step 18.jpg 1 Підготуйте інгредієнти:
    • 2 чашки борошна
    • 2 чашки пива
    • 2 яйця, злегка збитих
    • 2 ст. ложки меду або кленового сиропу
    • Трохи вершкового масла
  • Cook With Beer Step 19.jpg 2 Влийте пиво, яйця і сироп або мед у миску. Добре перемішайте.
  • Cook With Beer Step 20.jpg 3 Просійте борошно в суміш. Добре перемішайте віночком до отримання рідкої груднястій маси..
  • Cook With Beer Step 21.jpg 4 Розтопіть невелика кількість вершкового масла на сковороді. Налийте ложку тесту і печіть млинець на середньому вогні.
    • Переверніть млинець, коли на поверхні будуть з'являтися бульбашки, а краї стануть щільними.
  • Cook With Beer Step 22.jpg 5 Подавайте.
    • Для м'яких і твердих млинців, використовуйте спеціальну сковороду для млинців.
    • Додайте шоколадну стружку, ягоди або нарізані банани за бажанням.
    • Півчашки цільнозерновий борошна можна замінити звичайною.
  • Метод 4 з 4: Пивний хліб з розмарином

  • 1 Нагрійте духовку до 190°С.
  • 2 Підготуйте інгредієнти:
    • 3 чашки борошна самоподнимающейся
    • 1/2 чашки цукру
    • 360 г світлого пива
    • 1/3 чашки порубаного розмарину
    • 2 ст. ложки розтопленого масла
  • 3 Змастіть форму для запікання вершковим маслом і відставте.
  • 4 Змішайте борошно, цукор, розмарин і пиво у великій мисці і добре перемішайте
  • 5 Вилийте суміш у форму.
  • 6 Випікайте 55 хвилин або поки хліб не підніметься і ніж, встромлений в буханець, не вийде сухим.
  • 7 За три хвилини до закінчення випікання змастіть поверхню розтопленим маслом.
  • Beer Bread 1gtr.jpg 8 Готово.
  • Інші смачні рецепти з пивом

    Спробуйте один з наступних рецептів, зазначених на цьому сайті:

    • Cook With Beer Step 31.jpg Курка, приготована на пивний банку
    • Cook With Beer Step 32.jpg Курка з пивом
    • Cook With Beer Step 33.jpg Смажене пиво
    • Cook With Beer Step 34.jpg Пивний хліб
    • Cook With Beer Step 35.jpg Пивний хліб з вівсом – цей рецепт включає молочні продукти, не вимагає яєць і для приготування можна використовувати безалкогольне пиво
    • Cook With Beer Step 36.jpg Піца на пиві
    • Cook With Beer Step 37.jpg Пивний пиріг


    Поради

    • Скажіть тим, хто буде їсти ваше блюдо, що одним з інгредієнтів є пиво заздалегідь. У деяких людей алергія на солод і хміль.
    • Можете подати різні сорти пива з вашим, приготованим на пиві, тарілі для посилення смаку.
    • Поекспериментуйте з різними сортами пива і визначте ваші уподобання.

    Попередження

    • Не дивлячись на те, що алкоголь випаровується у процесі приготування страви, попередьте всіх, хто їстиме його, що для його приготування використовували пиво.
    • Уникайте використання старого або простроченого пива. Як і будь-який інгредієнт, при закінченні терміну придатності, викиньте його.
    • Не всі сорти пива вегетаріанські або веганські. Будьте обережні, якщо ви прямуєте таких дієт, і хочете використовувати пиво в приготуванні страв.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?