Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати яловичину на грилі

Кроки

Метод 1 з 4: Яловичий фарш

  • 1 Максимально розігрійте гриль перед приготуванням.
  • 2 Зробіть поглиблення в центрі котлети, щоб вона залишилася плоска при смаженні на грилі.
  • 3 Вирішіть, де ви хочете покласти котлети на гриль, і не рухайте її, поки не прийде час їх перевернути. Вони будуть готові до перевертання, коду не будуть прилипати до решітці.
  • 4 Використовуйте кулінарний термометр, щоб перевірити температуру котлет, коли вирішите, що вони готові. Вони повинні бути приготовлені до 73.8°C.
  • Метод 2 з 4: Стейки

  • 1 Висушіть стейки паперовими серветками і приправте за смаком. Просушування стейків дасть їм кращу скоринку.
  • 2 Покладіть стейки на гриль і залиште їх до тих пір, поки вони не будуть легко перевертатися. Переверніть і залиште їх зажариваться довше.
  • 3 Виберіть бажану ступінь просмаження, і готуйте ваш стейк протягом відповідного періоду на кожній стороні. Внутрішня температура стейків варіюється від 48.8°C для слабкої прожарювання rare, до 71.1°C для сильно прожареного well done. Щільно оберніть стейки фольгою і дайте їм відпочити, перед тим як з'їсти.
  • Метод 3 з 4: Ростбіф

  • 1 Розігрійте гриль.
  • 2 Просушіть ростбіф паперовими серветками і приправте за смаком.
  • 3 Покладіть ростбіф на гарячий гриль, щоб прожарити його рівномірно, перевертайте, коли він вільно відстає від решітки, і готуйте на іншій стороні.
  • 4 Приберіть ростбіф з гриля, коли він просмажився за вашим смаком. Внутрішня температура для ростбіфа варіюється від 57.2°C для прожарювання medium rare, до 65.5°C для більш прожареного medium.
  • Метод 4 з 4: Ребра

  • 1 Розігрійте гриль, і приправте ребра соусом до смаку.
  • 2 Покладіть ребра на гриль, і перевертайте кожні 15 хвилин протягом 1 1/2 години.
  • Поради

    • Переконайтеся, що ви помили весь посуд, робочі поверхні гарячою мильною водою, після того, як вони стикалися з сирої яловичиною. Не допустіть зараження.
    • Не натискайте і не пробивайте шматки телятини на грилі, тому що м'ясо може втратити сік і стати сухим.
    • Використовуйте кулінарний термометр, щоб визначити ступінь готовності яловичини.

    Попередження

    • Не залишайте яловичий фарш протягом довгого часу, бактерії в м'ясі можуть почати розмножуватися і отруїти вас.

    Що вам знадобиться

    • Фольга
    • Кулінарний термометр
    • Щипці для гриля


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?