Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати горох мангетот

Кроки

Метод 1 з 2: Варіння гороху мангетот

  • Cook Snap Peas Step 1 preview.jpg 1 Покладіть горох в дуршлак і вимийте його в холодній воді. Потім викладіть на паперовий рушник і промокніть.
  • Cook Snap Peas Step 2 preview.jpg 2 Видаліть пошкоджені стручки гороху або виріжте пошкодження.
  • Cook Snap Peas Step 3 preview.jpg 3 Покладіть горох на обробну дошку і відріжте кінчики стручків з обох сторін.
  • Cook Snap Peas Step 4 preview.jpg 4 Налийте в трилітрову каструлю води і поставте її на плиту. Як тільки вода закипить, покладіть горох в металеве сито і помістіть його в каструлю так, щоб вода не доходила до нього.
  • Cook Snap Peas Step 5 preview.jpg 5 Накрийте каструлю кришкою. Горох буде варитися в закритій каструлі на пару.
  • Cook Snap Peas Step 6 preview.jpg 6 Через п'ять хвилин зніміть каструлю з плити і поставте її на підставку.
  • Cook Snap Peas Step 7 Version 2.jpg 7 Вийміть сито з каструлі і викладіть горох на блюдо. Покладіть на горох шматочок вершкового масла, посоліть і поперчіть.
  • Метод 2 з 2: Пассеровка гороху мангетот

  • Cook Snap Peas Step 8 preview.jpg 1 Вимийте горох і видаліть пошкоджені стручки. Помістіть його в чашку середніх розмірів.
  • Cook Snap Peas Step 9 preview.jpg 2 Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середній вогонь. Покладіть в сковороду кілька шматочків вершкового масла.
  • Cook Snap Peas Step 10 preview.jpg 3 Як тільки сковорода нагріється і масло почне шипіти, викладіть в сковороду стручки гороху.
  • Cook Snap Peas Step 11 preview.jpg 4 Посоліть і поперчіть горох під час приготування. Помішуйте горох антипригарній лопаткою. Час приготування 1-2 хвилини .
  • Cook Snap Peas Step 12 preview.jpg 5 Зніміть сковороду з плити і поставте її на підставку . Викладіть горох на тарілку.

  • Поради

    • Для додання аромату, під час пасерування до гороху можна додати часник, цибулю, гриби – вийде вегетаріанський стер-фрай.
    • Замість вершкового масла і разом з ним можна використовувати оливкову олію. Поєднання оливкової і вершкового масел надає страві особливий аромат.

    Що вам знадобиться

    • Горох мангетот
    • Дуршлак
    • Холодна вода
    • Обробна дошка
    • Гострий ніж
    • Трилітрова каструля
    • Металеве сито
    • Сіль
    • Перець
    • Чашка середніх розмірів
    • Сковорода з антипригарним покриттям
    • Вершкове масло
    • Антипригарна лопатка
    • Підставка


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?