Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як готувати швидше

Кроки

  • Get Faster at Cooking Step 1.jpg 1 ЗАЗДАЛЕГІДЬ вирішите, що хочете приготувати. По можливості, заздалегідь визначте 3-4 основних страви (приготуйте достатньо для різноманітних залишків їжі).
  • Get Faster at Cooking Step 2.jpg 2 Перевірте всі шафки і холодильник на наявність необхідних інгредієнтів (маючи все під рукою, ви прискорите процес приготування).
  • Get Faster at Cooking Step 3.jpg 3 Складіть список того, що вам потрібно
  • Get Faster at Cooking Step 4.jpg 4 Купити всі інгредієнти одразу краще, ніж купувати для кожної страви окремо
  • Get Faster at Cooking Step 5.jpg 5 Коли ви готові почати безпосередньо готувати страви, підготуйте всі інгредієнти (якщо у вас в шафках все в порядку, тоді ви можете залишити їх там...якщо ні, дістаньте всі і викладіть на те місце, де ви зможете їх всіх бачити...використовуйте стіл, якщо вам недостатньо стійки).
  • Get Faster at Cooking Step 6.jpg 6 Продумайте процес приготування страви. Вирішіть, що буде готуватися довше всього (рис? боби? печена картопля?). З'ясуйте, що може постояти і залишитися теплим, в той час , як інші компоненти готуються (рис? картопляне пюре? рагу?)
  • Get Faster at Cooking Step 7.jpg 7 З'ясуйте, що має бути приготовлено безпосередньо перед подачею. Це є головним організаційним фактором
  • Get Faster at Cooking Step 8.jpg 8 Вам необхідно нагріти духовку? Підготувати спеціальні пристрої? Підготуйте їх заздалегідь.
  • Get Faster at Cooking Step 9.jpg 9 Почніть з тих страв, яким необхідно готуватися довше всіх. (Наприклад, помийте картоплю і помістіть в духовку або поставте рис на задню конфорку або пристрій для приготування рису).
  • Get Faster at Cooking Step 10.jpg 10 Потім прийміть за страви, яким потрібно менше часу для приготування, або за ті, які зможуть постояти. (Наприклад, змішайте салат, наріжте овочі для супу або рагу, підготуйте фрукти для десерту).
  • Get Faster at Cooking Step 11.jpg 11 Перевірте страви, які вимагають більше часу для приготування, і відрегулюйте температуру приготування, приправи і т.д.
  • Get Faster at Cooking Step 12.jpg 12 Підготуйте блюда і тарілки для подачі і почніть підігрівати все, що необхідно підігріти, або охолодіть те, що необхідно охолодити
  • Get Faster at Cooking Step 13.jpg 13 Попросіть кого-то накрити на стіл, якщо це не було зроблено заздалегідь
  • Get Faster at Cooking Step 14.jpg 14 Прийміть за страви, які необхідно приготувати безпосередньо перед подачею, наприклад стейки, за 5 хвилин до того, як ви планували. Це залишить вам час на виправлення помилки (якщо ви забули заздалегідь нагріти гриль) або змінити плани (забули розморозити стейки... ось невдача, пошліть чоловіка/дружину за запеченою куркою або за пляшечкою для соусу барбекю і хлібом...наріжте курку, додайте соус і підігрійте на сковороді...подавайте на зажаренном хлібі). Якщо все йде за планом, приступайте. Обсмажте в маслі курячі грудки з лимоном і каперсами, обсмажте філе лосося і т. д.
  • Get Faster at Cooking Step 15.jpg 15 Коли останнє блюдо готове, перекладіть страви, які довго готувалися, на тарілки. Запечені овочі на акуратною (підігрітою) тарілці, дістаньте підготовлений заздалегідь салат з холодильника, покладіть рис в підігріту миску з кришкою (або накрийте іншою тарілкою, якщо у вас немає кришки).
  • Get Faster at Cooking Step 16.jpg 16 Перевірте останнє блюдо на готовність, час приготування, заправку
  • Get Faster at Cooking Step 17.jpg 17 Викладіть страви на тарілки і попросіть когось розмістити їх на столі
  • Get Faster at Cooking Step 18.jpg 18 Вам знадобиться людина, відповідальний за запрошення людей до столу і подачу напоїв
  • Get Faster at Cooking Step 19.jpg 19 Дістаньте останнє блюдо з духовки або зніміть з плити і викладіть на тарілки. Викладіть гарнір, який вразить людей (посипте сушеної петрушкою тарілку для риби і покладіть борги лимона біля неї). Пропустіть цей крок, якщо у вас немає на це часу або ви не вмієте це робити. Презентація ще не все.
  • Get Faster at Cooking Step 20.jpg 20 останнє блюдо Викладіть на стіл і налетайте.

  • Поради

    • Зберігаєте залишки їжі в спеціальних контейнерах. Деякі поставте в холодильник, деякі в морозильник. Залишки индюшиной грудки перетворіть у грудку з рисом під вершками, використовуючи банку вершкового супу.
    • Не розрізайте індичку за столом. Наріжте її на кухні і розкладіть на тарілці. Ніхто не хоче бачити вашу боротьбу з індичкою, падіння ножа, витирання носа рукавом і т. д. Люди просто хочуть поїсти і м'ясо буде відмінно пахнути нарізаним.
    • Приготуйте речі заздалегідь, якщо це можливо, і тримайте їх у посуді для подавання (десерти, салати, соуси, приправи) так, щоб ви могли в будь-який момент винести.
    • Всі організуйте і продумайте заздалегідь. Якщо у вас є година, не починайте готувати індичку. Приготуйте бургери або тонкі рибні філе.
    • Преуменьшите свої здібності. Не намагайтеся приготувати щось за межами вашої майстерності. Якщо ви можете тільки закип'ятити воду... тоді приготуйте суп.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?