Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як використовувати кокосове масло

Кроки

Метод 1 з 3: Загальні інструкції

  • 1 Виберіть правильний вид кокосового масла. Два головних типи кокосового масла – очищене і екстра верджін. Вважається, що кокосова олія екстра вірджін корисніше, так як кокоси, які використовуються для його отримання, або висушують гігієнічним способом і спресовують з допомогою машини, або ж ферментують і отримують сік з допомогою гравітації. Очищене кокосове масло зазвичай коптять або сушать в не таких санітарних умовах і, як результат, його потрібно висвітлювати й ароматизувати.
    • Очищене масло має менше кокосового присмаку, тим не менш, до нього буде легше звикнути тим, хто не використовує кокосове масло при готуванні. Якщо ви купуєте очищене масло з цієї причини, вибирайте високоякісне масло, яке очищено природним чином і не осветлено.
  • 2 Почніть з малого. Так як кокосова олія екстра вірджін має легкий кокосовий присмак, має пройти якийсь час перед тим, як ви і ті, для кого ви готуєте, звикнуть до нього. Поступово вводите смак, використовуючи масло з продуктами, з якими поєднується присмак кокоса. Ви також можете змішувати масло з іншими видами, щоб розбавити смак.
  • 3 Додайте інші інгредієнти при кімнатній температурі. Це особливо важливо, якщо ви використовуєте рідкий кокосове масло. Так як кокосове масло зазвичай тверда при кімнатній температурі, холодні інгредієнти можуть розтопити його, створюючи грудочки. Тому краще всього використовувати інгредієнти кімнатної температури або ледь теплі.
  • 4 Будьте готові до того, що в їжі можуть бути грудочки. Навіть якщо ви розтопіть кокосове масло заздалегідь і додасте тільки інгредієнти кімнатної температури, все ще існує ймовірність, що частинки кокосового масла перетворяться в невеликі, тверді грудочки. Якщо суміш або рецепт не вимагає ідеальної консистенції, ви можете спокійно продовжувати готувати навіть з грудочками. Для більш складних рецептів, тим не менш, вам потрібно буде підігріти інгредієнти до 24, 4 градусів, або ви можете збити суміш у блендері, щоб позбутися від грудочок.
  • 5 Замініть масло кокосове, якщо ви хочете готувати при високих температурах. Так як кокосова олія має більш високу точку кипіння, ніж оливкова чи будь-яке інше рослинне масло, воно може витримувати більш високі температури. В результаті, воно може стати ідеальним варіантом для смаження олії.
    • Очищене кокосове масло може витримувати температуру до 232,2 градусів, а екстра верджін – до 176,7 градусів. Якщо масло починає темніти або диміти, то вона перегрілася.
  • 6 Використовуйте менше кокосового масла, ніж вершкового. [1] Якщо ви плануєте використовувати кокосове масло замість вершкового, використовуйте на 25 відсотків менше. Кокосове масло – це практично чистий жир, у той час як вершкове масло – ні. Якщо в рецепті вимагається додаткова волога, зазвичай створювана вершковим маслом, ви можете додати трохи додаткової рідини, наприклад, молока або масла.
  • 7 Будьте готові до експериментів. Практично завжди ви можете замінити кокосовим маслом багато інші олії та жири, не зіпсувавши блюдо, але так як у нього дещо інші властивості, ви можете натрапити на рецепт, для якого воно не зможе стати ідеальною заміною. Ви можете використовувати масло в цих рецептах, але доведеться попрактикуватися кілька разів перед тим, як знайти відповідні пропорції.
  • Метод 2 з 3: кокосове масло Розтоплюємо

  • 1 Розтопіть кокосове масло перед тим, як відміряти.[2] Якщо ви плануєте використовувати кокосове масло як заміну іншого виду жиру, краще всього розтопити його, щоб переконатися, що ваші точні вимірювання. Розтоплювання масла допоможе більш рівномірно розподілити його за інгредієнтами.
    • Винятком може бути лише ситуація, коли кокосове масло використовується замість іншого твердого жиру, такого як маргарин або вершкове масло. У цьому випадку, ви можете відміряти його в твердому вигляді.
  • 2 Використовуйте мікрохвильову піч, щоб розтопити кокосове масло. Ви можете розтопити невелику порцію або весь контейнер, якщо тільки він підходить для використання в мікрохвильовій печі.
    • Щоб розтопити порцію ложкою вычерпните приблизна кількість масла, яке знадобиться вам для готування. Розігрійте з інтервалами в 15 секунд, помішуючи проміжках, поки масло повністю не розчиниться. Відміряйте рідину і розтопіть ще, якщо це необхідно.
    • Щоб розтопити в банку, помістіть цілу банку в мікрохвильову піч на 30-секундні проміжки, помішуючи між заходами, поки воно повністю не розтопиться. Відміряйте необхідну кількість і дозвольте залишкам знову затвердіти.
  • 3 Розтопіть повну банку в теплій воді. Якщо контейнер не підходить для мікрохвильовки, ви можете розтопити всю банку в мисці гарячої води, поки воно не стане рідким. Після цього відміряйте потрібну вам кількість і дайте залишкам охолонути. Кокосове масло можна розтоплювати багато разів.
  • 4 Нагрійте порцію масла на печі. Замість того, щоб підігрівати порцію кокосового масла, ви можете нагріти його в маленькій каструлі над повільним вогнем, постійно помішуючи, до тих пір, поки воно не перетвориться в рідину. Відміряйте потрібну кількість і розтопіть ще більше масла, якщо це необхідно.
  • Метод 3 з 3: Можливі варіанти використання

  • 1 Використовуйте кокосове масло в тайської або індійської їжі. [3] Смак кокоса часто використовується в тайської та індійської кухні, м'який присмак кокоса кокосового масла органічно доповнює інші смаки в цих видах страв. Ви можете використовувати кокосове масло в стравах інших країн, але смак може дисгармонировать більше, ніж в тайської або індійської кухні.
  • 2 Використовувати кокосове масло у випічці. Якщо ви бажаєте отримати більш традиційний смак деяких видів випічки, як печиво з шоколадною крихтою або торта «Червоний оксамит», краще відмовитися від кокосового масла. Для більш глибокого смаку, тим не менш, ви можете замінити весь жир у випічці кокосовим маслом. Так як олія екстра вірджін найчастіше солодкувате на смак, ви можете зменшити кількість цукру в рецепті.
    • Охолоджене коксове масло особливо добре підходить як заміна вершкового масла в корочки для пирога або подібних видах тіста.
  • 3 Вибирайте рецепти з кокосовим маслом. Хоча їм можна замінити багато жирів, існує також багато рецептів з кокосовим маслом. До цих рецептами звичайно ставляться рецепти десертів, таких як глазур, морозиво, цукерки і пудинги, але існують несолодкі страви з використанням цього масла. Це можуть бути страви з бобів і супи.
  • 4 Додайте кокосове масло в напої. Кількох крапель кокосового масла екстра верджін доданих в смузі, чай, гоголь-моголь або гарячий шоколад , буде достатньо, щоб надати напою не тільки приємний смак, але і корисні властивості кокосового масла.
  • 5 Полити топленим кокосовим маслом попкорн. Кокосова олія екстра вірджін має солодкий присмак, що нагадує смак топленого вершкового масла. Так що їм можна поливати попкорн або інші продукти, які ви зазвичай приправляете вершковим маслом.
  • 6 Подумайте про потенційного використанні і корисних властивостях в інших застосуваннях:
    • Як зволожувач для тіла та обличчя
    • Як натуральний дезодорант
    • Як добавку: випивайте дві чайні ложки масла, щоб прискорити процес схуднення, поліпшити сон, знизити тривожність і збільшити кількість молока, якщо ви годуєте грудьми.
    • Як живильну маску для волосся
    • Як частина режиму краси: як засіб для зняття макіяжу, крем, нічний крем, скраб для ніг, тіла чи рук (з сіллю або цукром), маска для обличчя, крем для гоління, масажне масло, засіб для вмивання (з оливковою олією), кондиціонер для губ, бальзам для губ, крем для кутикули, крем для рук.
  • Поради

    • Якщо ви боїтеся, що смак кокоса буде занадто нав'язливим, ви можете зменшити присмак, змішавши кокосове масло з рівних частин кунжутної і оливкової олій. В цих пропорціях ви все ще можете отримувати користь від кокосового масла.

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.organicauthority.com/foodie-buzz/how-to-use-coconut-oil-in-the-kitchen-cooking-frying-baking-and-more.html
  • ^ http://www.100daysofrealfood.com/2012/02/07/how-to-cook-with-coconut-oil/
  • ^ http://www.thenourishinggourmet.com/2008/09/incorporating-coconut-oil-into-your-daily-life.html


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?