Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як довести незрілий ананас до стиглості

Кроки

  • Ripen an Unripe Pineapple Step 1 Version 2.jpg 1 Подивіться, якого кольору підстава ананаса. Чи бачите ви червоні, оранжеві чи коричневі вкраплення - або підставу чисто зелене? Червоні і помаранчеві відтінки свідчать про те, що плід залишався на гілці достатньо, щоб дозріти, а чисто зелений колір без вкраплень свідчить, що він ніколи не поспіє.[1]
    • Понюхайте ананас. Якщо у нього запашний фруктовий аромат, то є надія, що і смак стане таким же. Якщо запаху у нього немає або цей запах неприємний, то ананас навряд чи встигне.
  • Ripen an Unripe Pineapple Step 2 Version 2.jpg 2 Поставте ананас догори ногами. Забезпечте йому підтримку, щоб він не торкався столу. Цукор в перевернутому ананасі переміститься знизу вгору і допоможе дозрівання плоду, а якщо ви залишите його стояти на підставі, він почне гнити.[2]
    • Ананас важко утримати у вертикальному положенні на листках. Притуліть його до чого-небудь або підтримайте іншим способом. Якщо ви покладете плід на бік, це не прискорить дозрівання.
    • Не кладіть ананас в паперовий пакет. Цей метод допомагає прискорити дозрівання груш, бананів і яблук, але не ананасів.
  • Ripen an Unripe Pineapple Step 3 Version 2.jpg 3 Знову огляньте ананас через кілька днів. Якщо зелений колір змінився жовтим або золотистим і з'явився смачний тропічний аромат, то ананас можна їсти.
  • Ripen an Unripe Pineapple Step 4.jpg 4 Ви закінчили.

  • Cite error ; $2



    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?