Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як змінити настройки фото і відео в Google

Кроки

Метод 1 з 3: Відкрийте налаштування Google

  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 1.jpg 1 Зайдіть на сайт Google . Відкрийте ваш улюблений веб-браузер і введіть в адресному рядку www.plus.google.com, потім натисніть клавішу «Enter».
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 2.jpg 2 Увійдіть у свій обліковий запис. На сторінці Google вам буде запропоновано ввести свою адресу електронної пошти і пароль. У верхньому полі введіть адресу електронної пошти, а в нижньому введіть пароль.
    • Після того, як ви вводите інформацію, натисніть кнопку «Увійти» для доступу до облікового запису. Ви потрапите на головну сторінку Google .
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 3.jpg 3 Перейдіть в меню налаштувань. Натисніть кнопку «Додому», яка розташована в лівій верхній частині екрана. При натисканні на неї з'явиться випадаюче меню. Одним з останніх варіантів, які можна буде вибрати «Налаштування». Виберіть «Налаштування», щоб отримати доступ до меню налаштувань.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 4.jpg 4 Виберіть опцію «Фото та відео». Приблизно по центру сторінки «Налаштування» ви побачите виділений жирним шрифтом розділ «Фото та відео». Натисніть на цей розділ.
  • Метод 2 з 3: Встановлення налаштувань приватності для фото і відео

  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 5.jpg 1 Відрегулюйте конфіденційність. Першим варіантом налаштувань буде «Показати географічне розташування в нещодавно доданих фото та відео». Ця опція буде визначати місце розташування, відображаючи його на ваших зображень і відео. Ви можете увімкнути або вимкнути цю опцію, натиснувши на прапорець поруч із назвою опції.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 6.jpg 2 Встановіть дозвіл на завантаження фото і відео. Другий варіант настройки конфіденційності буде «Дозволити відвідувачам завантажувати свої фото та відео». Це дозволить визначити, чи можуть інші користувачі завантажувати фото і відео, які з'являються у вашому профілі.
    • Ви можете увімкнути або вимкнути цю опцію, натиснувши на прапорець поруч з нею.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 7.jpg 3 Відрегулюйте позначки розпізнавання осіб. Третій варіант налаштувань конфіденційності це «Знайти моє обличчя на фото і відео і дозволяти людям, яких я знаю, відзначати мене». Ви можете вимкнути цю функцію, якщо не хочете, щоб люди могли відзначати вас на фото, де ви зображені.
    • Це також можна зробити, натиснувши на прапорець поруч з опцією.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 8.jpg 4 Відрегулюйте розмір завантажуваного зображення. Наступним параметром є «Завантажити мої фото в оригінальному розмірі». Ця функція тільки визначає, чи будуть відображатися ваші фото в оригінальному чи зменшеному розмірі, при перегляді вашого профілю. Вона також може бути включена або відключена, встановивши відповідний прапорець.
    • Нижче цих налаштувань відображена інформація, яка показує, скільки місця ви використовуєте в даний момент. Також це дасть вам загальне уявлення про те, скільки місця у вас ще залишилося.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 9.jpg 5 Відображення фото і відео в Google Google Drive. Ця опція також регулюється прапорцем, але це для Google Drive.
    • Якщо ви встановите прапорець, то фото і відео з Google Drive будуть відображатися у вашому Google .
  • Метод 3 з 3: Зміна інших параметрів

  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 10.jpg 1 Використовуйте «Автоматичне поліпшення». Тепер ви можете редагувати фото в Google . Google може автоматично підвищити якість кожної фотографії і відео, які ви завантажуєте. У вас є три варіанти вибору:
    • Відключити
    • Нормальна
    • Висока
    • Кожен варіант має відповідну круглу кнопку і ви можете вибрати опцію, яка вам подобається.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 11.jpg 2 Використовувати «Живі ефекти». Ця опція розташована нижче опції «Автоматичне поліпшення». Це дозволяє створювати нові зображення, відео та розповіді в Google , використовуючи ваші фотографії і відео.
  • Edit Your Picture and Video Settings on Google Step 12.jpg 3 Опція «Всі друзі». Ви можете додати людей з ваших кіл в список контактів, які можуть відзначати вас на фотографіях.
    • Цей параметр є необов'язковим.
    • Щоб додати групу, натисніть на кнопку «Мої круги» і виберіть кола, які ви бажаєте додати.
    • Коли ви закінчите, ваші налаштування будуть автоматично збережені.

  • Поради

    • Після редагування, ваша інформація буде автоматично збережено, так що вам не потрібно турбуватися про збереження змін після редагування налаштувань.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?