Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як подрібнити морквину для торта

Кроки

Метод 1 з 2: Подрібнення на тертці моркви

  • Shred Carrots for a Cake Step 1.jpg 1 Очистіть моркву.
  • Shred Carrots for a Cake Step 2.jpg 2 Тримайте тертку не домінантною руці і очищену моркву домінантною руці.
  • Shred Carrots for a Cake Step 3.jpg 3 Розташуйте морква проти боку терки з найменшими отворами. Притисніть морква по всій довжині до тертці.
  • Shred Carrots for a Cake Step 4.jpg 4 Натріть моркву, рухаючись вниз. Тримайте пальці і руки подалі від гострих країв терки.
  • Shred Carrots for a Cake Step 5.jpg 5 Відмовтеся від шматка моркви, коли він стане настільки малий, що ви більше не можете захопити його і подрібнювати.
  • Shred Carrots for a Cake Step 6.jpg 6 Повторіть процес з додатковими шматками моркви, поки не подрібніть всю моркву.
  • Shred Carrots for a Cake Step 7.jpg 7 Додайте моркву в тісто для торта, відповідно до вказівок в рецепті.
  • Метод 2 з 2: Подрібнення моркви в кухонному комбайні або блендері

    Використання кухонного комбайна або блендера займає набагато менше часу, ніж натирання моркви вручну.

  • Shred Carrots for a Cake Step 8.jpg 1 Покладіть очищену моркву на обробну дошку і наріжте кожну на три або чотири частини. Невеликі шматки буде простіше переробити кухонного комбайна або блендеру.
  • Shred Carrots for a Cake Step 9.jpg 2 Покладіть шматки моркви в кухонний комбайн або блендер. Надійно прикріпіть кришку.
  • Shred Carrots for a Cake Step 10.jpg 3 Увімкніть машину і подрібнюйте морква, поки вона не досягне бажаного розміру і текстури. Не подрібнюйте морква занадто довго, або вона перетвориться на пюре. Ви хочете, щоб морква виглядала як великі тирсу або олівцева стружка.
  • Shred Carrots for a Cake Step 11.jpg 4 Зніміть кришку і пластиковим шпателем покладіть моркву в тісто для торта. Додайте моркву в тісто для торта, відповідно до вказівок в рецепті.
  • Поради

    • Зберігайте моркву в холодильнику, обернувши її в паперовий рушник і поклавши в пластиковий пакет закривається для морозильника. Морква буде зберігатися в холодильнику до одного місяця.
    • Виберіть моркву, в якій однорідний колір і шкірка без тріщин.
    • Не беріть морква, на якій є плями або вм'ятини або мляву моркву.
    • Чим товще моркву, тим легше її подрібнювати вручну на тертці.
    • Для довготривалого зберігання, засипте морква піском і зберігайте у темному, добре провітрюваному місці.

    Попередження

    • Не зберігайте морква біля фруктів, наприклад, яблук або груш. Яблука і груші виділяють газ етилен, коли дозрівають, який може прискорити процес гниття і моркву зіпсується.

    Що вам знадобиться

    • Нейлонова щітка
    • Ніж для чищення овочів
    • Обробна дошка
    • Гострий ніж
    • Друшляк або паперові рушники
    • Терка
    • Кухонний комбайн або блендер


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?