Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як подрібнити курку

Кроки

Метод 1 з 4: Купіть курку

  • Shred Chicken Step 1.jpg 1 Купіть цілу курку або його частину. Найкраще подрібнювати цілу курку. Можна купити частину курки, але в результаті у вас вийде занадто багато білого або занадто багато темного м'яса.
  • Метод 2 з 4: Помийте курку

  • Shred Chicken Step 2.jpg 1 Зніміть з курки всю обгортку і папір.
  • Shred Chicken Step 3.jpg 2 Потримайте цілу курку або шматочки під холодною, проточною водою і ретельно промийте. Видаліть всі пір'я, якщо вони є. Якщо ви готуєте цілу курку, можливо, вам також доведеться видалити всі нутрощі.
  • Метод 3 з 4: Приготуйте курку

  • Shred Chicken Step 4.jpg 1 Покладіть курку у велику каструлю. Повністю покрийте курку водою. Додайте сіль і перець за смаком. Накрийте каструлю кришкою.
  • Shred Chicken Step 5.jpg 2 Варіть курку в каструлі протягом години або до готовності. Доведіть воду до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього і залиште варитися. Курка готова, коли вона стає м'якою і з допомогою виделки легко відстає від кісток.
  • Метод 4 з 4: Подрібніть курку

  • Shred Chicken Step 6.jpg 1 Дістаньте курку з каструлі з допомогою шумівки. Перекладіть в неглибоку ємність, щоб вона охолола.
  • Shred Chicken Step 7.jpg 2 Руками відокремлюйте м'ясо курки від кісток. Подрібнюйте м'ясо пальцями. Ви можете також скористатися двома виделками, прикладеними один до одного зворотною стороною. Запустіть вилки в м'ясо і раскромсайте його на дрібні шматочки.
  • Shred Chicken Step 8.jpg 3 Помістіть подрібнену курку в миску і використовуйте для приготування улюблених страв.
  • Shred Chicken Intro.jpg 4 Готово.
  • Поради

    • Ви можете приготувати курку в каструлі повільного приготування, а потім подрібнити її.
    • Ви можете подрібнити курку, не забруднивши рук: покладіть дві відварені курячі грудки в миску і подрібніть міксером на низькій швидкості. Вам навіть не потрібно висококласний міксер. Ви можете використовувати електричний, ручний прилад. Ми випробували цей спосіб, і для подрібнення двох курячих грудок нам знадобилося всього лише півтори хвилини.
    • Ви можете покласти подрібнену курку в пакети для заморозки і помістити в морозильну камеру до необхідності. Розморозьте курку, коли вона вам знадобиться для приготування страви.
    • Будьте обережні при додаванні солі в варящуюся курку. Можливо, вам доведеться солити, коли ви будете використовувати відварну курку для приготування інших страв.

    Попередження

    • Будьте обережні при поводженні з сирої куркою. Викидайте всю обгортку у відро для сміття. Вимийте милом і водою будь-які поверхні, які контактували з сирої куркою. Сальмонела може рости на поверхнях, заражених від сирої курки.

    Що вам знадобиться

    • Курка
    • Каструля з кришкою
    • Шумівка
    • Неглибока каструля
    • Миска
    • Сіль і перець
    • 2 вилки


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?