Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як подрібнити м'ясо

Кроки

  • Shred Meat Step 1.jpg 1 Доведіть м'ясо до повної готовності. Сире або злегка приготоване м'ясо не буде розламуватися. Ви повинні використовувати спосіб приготування м'яса в залежності від типу м'яса і його призначення.
    • М'ясо птиці більш м'яке, тому його можна подрібнювати після будь-якої обробки. Після перебування м'яса у воді воно втрачає аромат, стає більш нейтральним, що ідеально підходить для замочування в соусі. Низькотемпературні методи приготування м'яса такі як тушкування, дозволять вам нашаткувати м'ясо з легкістю.
    • Ніжні шматки яловичини або свинини, такі як вирізка, повинні бути приготовлені при високій температурі, наприклад, смаженні. Для кращих результатів, м'ясо повинно пройти всі етапи приготування.
    • Жорсткі шматки м'яса, такі як стейк або грудинка, вимагають тривалого приготування при низькій температурі, як гасіння або копчення. Такі шматки містять велику кількість сполучної тканини, і тому вони не будуть розварюватися при тривалому готуванні.
  • Shred Meat Step 2.jpg 2 Дайте м'ясу охолонути після варіння. Як тільки м'ясо повністю зварилося, дайте йому охолонути перед подрібненням; якщо ж його відразу подрібнити після варіння, м'ясо буде сухим. У більшості випадків, м'ясо необхідно прибрати від джерела тепла і помістити під алюмінієву фольгу. Тушковане м'ясо краще залишати в тушкованою рідини.
  • Shred Meat Step 3.jpg 3 Помістіть м'ясо у велику неглибоку миску або тарілку. Використовуйте 2 вилки, вийміть м'ясо, тикніть першу вилку в м'ясо і тримайте нерухомо, а потім потягніть його, щоб відокремити від першої вилки. Повторіть цей процес, поки не подрібніть все м'ясо на дрібні шматочки. М'ясо легше всього пошматувати , коли зуби вилки збігаються з напрямками волокон м'яса, в той час як проти волокон це робити важко.
  • Shred Meat Step 4.jpg 4 За бажанням, продовжите приготування вже подрібненого м'яса. Як тільки подрібніть м'ясо, його можна подавати, або ви можете продовжити його приготування. Подрібнене м'ясо для тако або бутербродів, можна залишити на невеликому вогні сильно приправленому соусі перед подачею.
  • Shred Meat Step 5.jpg 5 Подавайте м'ясо на свій розсуд. Після приготування або подрібнення м'яса, подавайте його, як вам подобається.
  • Shred Meat Intro.jpg 6 Готово.
  • Поради

    • М'ясо, приготоване на повільному вогні, легше подрібнювати вручну, ніж виделкою.
    • Великі шматки м'яса можна також подрібнити за допомогою лопатевої насадки на міксері.


    Що вам знадобиться

    • М'ясо
    • Алюмінієва фольга
    • Велика, глибока миска
    • 2 вилки




    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?