Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як легко зняти шкаралупу з яйця, звареного круто

Кроки

  • RemoveBit Step 1.jpg 1 Зніміть маленьку частину шкаралупи з обох боків яйця. Дірки повинні бути розміром близько 18 мм.
  • RollEgg Step 2.jpg 2 Почніть катати яйце по столу, щоб на ньому з'явилися маленькі тріщинки.
  • RightHand Step 3.jpg 3 Візьміть яйце в праву руку, вузьким кінцем до себе.
  • FormCircle Step 4.jpg 4 Великим і вказівним пальцем сформуйте коло навколо краю яйця. Великий палець повинен знаходитися зверху на вказівному, як показано на картинці.
  • HandUnder Step 5.jpg 5 Ліву руку покладіть на праву, міцно стиснувши її. Пальці повинні лежати зверху на пальцях правої руки. Тримайте яйце дуже міцно.
  • BringHand Step 6.jpg 6 Піднесіть руки до рота, з'єднавши створене пальцями отвір з губами.
  • BlowHard Step 7.jpg 7 Сильно подуйте в яйце в створений отвір, потік повітря повинен бути достатньо сильним, щоб видути яйце з шкаралупи.
  • RinseEgg Step 8.jpg 8 Промийте яйце під холодною водою.
  • Поради

    • Яйця потрібно варити в солоній воді, щоб шкаралупа легше знімалася.
    • Дуже свіжі яйця погано видуваються.
    • Не тримайте яйце дуже міцно, інакше воно не відокремиться від шкаралупи.
    • Якщо у вас не вийде з першого разу, спробуйте ще раз.
    • Яйця, зварені некруто, теж можна видути, але дуже обережно.

    Попередження

    • Не дайте яйцю вилетіти занадто далеко і впасти на підлогу.
    • Якщо ви збираєтеся годувати друга або родича, краще не чистити яйце таким способом. Йому буде противно його їсти.
    • Тримайтеся подалі від килимів, штор та інших предметів, які важко чистити.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?