Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як легко приготувати тушковану яловичину в горщику

Інгредієнти

  • 900 р рагу з яловичини
  • 2 нарізані цибулини
  • 3 нарізані моркви
  • 1 нарізаний стебло селери
  • 3 очищені і нарізані картоплини
  • 1 перетертий зубчик часнику, фарш
  • 1 чайна ложка солі або кількість за смаком
  • 1 чайна ложка соусу Вустершир
  • 1/2 чайної ложки перцю
  • 1/2 чайна ложка паприки
  • 2 лаврових аркуша
  • 1 склянку м'ясного бульйону
  • 2 столові ложки борошна

Кроки

  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 1 preview.jpg 1 Порізати яловичину шматочками по 2,5 см Покладіть м'ясо на обробну дошку і гострим ножем порізати його дрібними порційними шматочками.[1] Якщо у вас мало часу, тут наведені деякі варіанти швидкої нарізки:
    • Купіть попередньо нарізану яловичину. Багато м'ясні або продуктові магазини продають м'ясо, вже нарізане зручними шматочками. Пошукайте «рагу з яловичини».
    • Використовувати заморожену яловичину. Плануйте приготування страви з тушкованої яловичини заздалегідь, придбавши додаткову порцію м'яса, нарізавши його і заморозивши. Наступного разу, коли ви захочете приготувати м'ясну страву, все, що вам потрібно буде зробити, це кинути заморожене м'ясо в котел, і все.
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 2 preview.jpg 2 Наріжте овочі. Помийте, почистіть і наріжте цибулю, моркву і картоплю, а також селера. Це легка, але найбільш тривала частина приготування (що вимагає зусиль) тушкованого гуляшу, так що тут кілька способів швидкої нарізки, які зекономлять ваш час, коли у вас є кілька вільних хвилин:
    • Використовуйте заздалегідь нарізані овочі. Ви без праці можете знайти в магазині подрібнені овочі, призначені для приготування овочевих супів і тушкованого м'яса.
    • Використовуйте заморожені овочі. Пакет нарізаної моркви, пакет нарізаної картоплі і пакет дрібно нарізаної цибулі і готово!
    • Використовуйте овочевий суп. Якщо у вас дуже мало часу, ви можете просто взяти 2 банки овочевого супу і додати їх до м'яса. Вони не будуть такими ж на смак, як свіжі, але приготування буде швидким.
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 3 preview.jpg 3 Відміряйте спеції. Очистіть і пропустіть через м'ясорубку часник, додайте сіль, перець, паприку і викладіть лаврове листя.[2] Якщо у вас немає часу для цієї додаткової підготовки, скористайтеся цими прийомами:
    • Використовуйте суміш спецій. Замість використання всіх приправ окремо, тримайте під рукою гарну суміш спецій. Ви можете використовувати суміш приправ для приготування супів. Шукайте таку, що містить сіль, перець, паприку, часниковий порошок, орегано і інші спеції, які ви любите.
    • Використовуйте те, що у вас є під рукою. Немає паприки? Замініть її на орегано. Немає чорного перцю? Використовуйте білий або кайєнський перець. Спробуйте розмарин, чебрець, шавлія або все, що у вас є.
    • Використовуйте часниковий порошок замість свіжого часнику. Точно відміряйте 1/2 чайної ложки порошку замість перетертого часнику.
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 4 preview.jpg 4 Відміряйте рідкі інгредієнти. Для однієї порції вам знадобиться чайна ложка Вустерширського соусу і чашка м'ясного бульйону. Шукаєте легких шляхів? Спробуйте скористатися одним з наступних:
    • Замініть Вустерширський соус , якщо у вас його немає, Шеррі або червоним вином.
    • Замініть м'ясний бульйон курячим бульйоном, овочевий відвар - простою водою. Не турбуйтеся, блюдо все одно вийде смачним.
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 5 preview.jpg 5 Помістіть інгредієнти в каструлю. Закиньте в каструлю м'ясо, овочі, спеції, Вустерширський соус і залийте бульйон. Перемішайте все ложкою.
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 6 preview.jpg 6 Накрийте кришкою і зменшіть вогонь до низького рівня. Залежно від особливостей горщиків, приготування рагу займе від 7 до 8 годин.[3] Не потрібно відкривати вашу каструлю або перемішати печеня в процесі приготування. Просто дозвольте горшочку створити цю магію!
    • Однак якщо ви знаєте, що у вашому горщику, як правило, все підгорає, ви повинні помішувати спекотне кожні кілька годин.
    • Якщо ви хочете бути приготувати страву швидше, тушкуйте його на сильному вогні, і це займе всього від 5 до 6 годин. Не забувайте його помішувати один раз в годину, або воно може підгоріти!
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 7 preview.jpg 7 Вмішайте борошно в останні 30 хвилин приготування. Десь за півгодини до повної готовності гуляшу, відкрийте каструлю і відміряйте приблизно 1/3 склянки рідини. Розчиніть в ньому 2 столові ложки борошна. Влийте борошняну суміш в рагу - це зробить блюдо приємним і густим. Накрийте рагу кришкою і продовжуйте гасити.
  • Make Shortcut Crock Pot Beef Stew Step 8 preview.jpg 8 Подавайте як гуляш. Їжте його окремо або разом з рисом або локшиною. За бажанням прикрасьте свіжою зеленню петрушки.
  • Поради

    • Щоразу, готуючи м'ясо в горщику, пам'ятайте, чим довше ви готуєте, тим ніжніше воно буде.
    • Чим частіше ви піднімаєте кришку для перемішування, тим більше часу потрібно, щоб закінчити приготування: тепло буде йти і вам доведеться розігрівати все заново.
    • Тушковану яловичину можна подавати разом з картопляним пюре, якщо вам так подобається.
    • Якщо ви покладете на дно глиняного горщика овочі, м'ясо буде тушкуватися рівномірніше.

    Попередження

    • Піднімаючи кришку для перемішування, будьте обережні, не обожгитесь пором. Перед тим як почати вимішувати, я рекомендую знімати кришку у напрямку від себе і дати пару розсіятися.
    • Рагу буде дуже гарячим, так що хороша ідея – дати йому охолонути протягом короткого часу перед подачею на стіл.

    Що вам знадобиться

    • Горщики
    • Ложка для розмішування
    • Мірні пристрої
    • Обробна Дошка
    • Гострий або наточенный ніж (для шинкування овочів і нарізки м'яса)
    • Кухлик
    • Глибокі тарілки і ложки (для їжі)

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.butterwithasideofbread.com/2013/01/the-best-crockpot-beef-stew.html
  • ^ http://www.familyfreshmeals.com/2013/10/best-crockpot-beef-stew.html
  • ^ http://www.foodnetwork.com/recipes/emeril-lagasse/beef-stew-recipe.html


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?