Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як легко приготувати грильяж з кокосовими горіхами

Інгредієнти

  • 2 склянки білого цукру
  • 1/2 склянки молока (або кокосового молока)
  • 3/4 склянки сушеного (у вигляді порошку) тертого кокосового горіха
  • Кілька крапель ванільного екстракту/есенції

Кроки

  • Make Easy Coconut Ice Step 1 preview.jpg 1 Змішайте молоко, ваніль і цукор в емальованій каструлі або каструлі з важким днем.
  • Make Easy Coconut Ice Step 2 preview.jpg 2 Доведіть суміш до кипіння і підтримуйте її в цьому стані протягом п'яти хвилин, постійно помішуючи.
  • Make Easy Coconut Ice Step 3 preview.jpg 3 Додайте кокосовий горіх і варіть суміш ще протягом однієї хвилини.
  • Make Easy Coconut Ice Step 4 preview.jpg 4 Зніміть суміш з вогню.
  • Make Easy Coconut Ice Step 5 preview.jpg 5 Збивайте суміш (у той час поки вона остигає) до стану "крему". (Див. Поради для опису процесу збивання.)
  • Make Easy Coconut Ice Step 6 preview.jpg 6 Швидко налийте половину суміші в квадратну або прямокутну форму, викладену папером для випічки.
  • Make Easy Coconut Ice Step 7 preview.jpg 7 Пофарбуйте іншу половину краплею або двома кошениля (фарба) / червоного харчового барвника, і обережно вилийте суміш, що залишилася поверх першої, нефарбованої половини.
  • Make Easy Coconut Ice Step 8 preview.jpg 8 Охолодіть, поки вони не стануть твердими.
  • Make Easy Coconut Ice Step 9 preview.jpg 9 Наріжте солодкість на прямокутні бруски або невеликі квадрати, подавайте і насолоджуйтеся!
  • Поради

    • Кошеніль являє собою червоний барвник, який отримують з кошенильного жука. Він широко використовувався до 19-го століття, поки синтетичні барвники не замінили собою природні пігменти. Тим не менш, у зв'язку з зростанням проблеми зі здоров'ям, природні барвники, такі як кошеніль, відновлюють свою популярність і можуть бути знайдені в натуральних продовольчих магазинах. Інший варіант забарвлення - порошковий буряковий сік. Він не змінює смак, він абсолютно натуральний і не є похідним від продуктів тваринного походження.
    • Це - дивовижний елемент для фестивалів/базарів. Оберніть шматочки в прозорий целофан і зв'яжіть його на кінцях, немов цукерку (використовуйте стрічку для подарункової упаковки).
    • Під збиванням мається на увазі збивання жиру і цукру разом, поки суміш не стане тьмяною і щільною (наприклад, збиті вершки, безе і т. д.). Суміш тьмяніє, тому що в неї потрапляє повітря.
    • Замініть соєве молоко і використовуйте інший харчовий барвник, щоб приготувати вегетаріанську версію. (Як описано нижче, кошеніль видобувається з комах.)
    • Деякі люди воліють використовувати згущене молоко, а не звичайне молоко, з-за його густою текстурою і вершкового смаку. Якщо ви виберете цей шлях, то не забудьте відрегулювати кількість цукру в рецепті, так як згущене молоко вже солодке.
    • Коричневий цукор може бути використаний замість білого цукру.

    Попередження

    • В цьому десерті досить високий вміст калорій, так що, якщо ви стежите за своїм харчуванням, будьте пильні!
    • При кип'ятінні молока уважно дивіться за ним, тому що молоко закипить швидко і легко підгорить. Якщо ви виявите, що молоко починає кипіти, то зменшіть вогонь і продовжуйте чекати. Використовуйте глибоку каструлю або горщик, щоб було простіше. До того ж, з такою посудом менш імовірно, що молоко побіжить по стінках каструлі.
    • У деяких людей алергія на барвники, виготовлені з кошенільних жуков. Можливо, було б краще використовувати інші натуральні харчові барвники замість цього.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?