Як нарізати помідори

Кроки

Метод 1 з 2: Як нарізати помідори, не видаляючи насіння

  • Dice Tomatoes Step 2 Version 2.jpg 1 Видаліть плодоніжку до того, як почнете різати помідор. Також ви можете відрізати верхню частину помідора, відрізавши ніжку і місце її кріплення.
  • Dice Tomatoes Step 3 Version 2.jpg 2 Розріжте помідор на дві половинки (по тому місцю, де була плодоніжка).
  • Dice Tomatoes Step 5 Version 2.jpg 3 Покладіть помідори розрізом вниз і зробіть кілька поперечних розрізів. У вас вийде дві або три частини, в залежності від того, наскільки великий у вас томат. Притримуйте рукою розрізаний помідор, так, що всі частини були разом.
    • Вам не обов'язково розрізати помідори кружечками. Після того, як ви відріжете верхівку, ви можете розрізати помідор впоперек, до обробної дошки. Якщо ви вибрали цей спосіб, то, перш, ніж перейти до наступного кроку, поверніть томат на 90 градусів.[1]
  • Dice Tomatoes Step 6 Version 2.jpg 4 Розріжте томат перпендикулярно зробленим раніше розрізах. Намагайтеся робити розрізи на такій же відстані один від одного, як ви різали горизонтально. Якщо ви зможете зробити це, у вас вийдуть рівні кубики томату.
  • Dice Tomatoes Step 7.jpg 5 Завершіть нарізку, порізавши смужки томата на кубики бажаного розміру. Якщо вам потрібно нарізати дрібно, то ви будете різати на невеликі рівні шматочки, для деяких рецептів вам цілком підійдуть великі шматочки неоднакового розміру.
  • Метод 2 з 2: Як нарізати томати і видалити насіння

  • Dice Tomatoes Step 8.jpg 1 Зробіть горизонтальний розріз і видаліть верхню частину помідора. Такий розріз дозволить вам поставити помідор на дошку, і він не впаде. Цей метод підходить для сливовидных томатів, які містять серцевину з великою кількістю насіння, і трохи м'якоті всередині.[2]
  • Dice Tomatoes Step 9.jpg 2 Зробіть довгий розріз від нижньої частини томата до верху. У вас повинен вийти розріз у формі пелюстки. Робіть розрізи зверху вниз, так, щоб всередині залишилася серцевина з насінням. Ваші розрізи повинні слідувати формі томату, і тоді ви відокремте м'якоть від серцевини.[3]
  • Dice Tomatoes Step 10.jpg 3 Зріжте з томату всю м'якоть, так, щоб у вас залишилася тільки серцевина з насінням. Викиньте насіння і серцевину. Видалення насіння дозволить вам зменшити кількість соку з розрізаних томатів в готовому блюді.
  • Dice Tomatoes Step 11.jpg 4 Покладіть частини м'якоті помідорів на обробну дошку. Зробіть розрізи по довжині кожного "пелюстки", від того, наскільки тонко ви поріжете смужки, залежить розмір готових кубиків помідорів.
  • Dice Tomatoes Step 12.jpg 5 Поверніть кожну частину на 90 градусів і зробіть перпендикулярні розрізи. В результаті у вас повинні вийти рівні кубики томатів.

  • Поради

    • Купіть або зберіть правильне кількість томатів, необхідне для вашого рецепта. Сливовидні сорти помідорів зазвичай містять менше соку і більше м'якоті. ніж типові сорту "Бичаче серце". Якщо у вас в рецепті зазначено "одна чашка нарізаних томатів", то вам потрібно взяти трохи менше 450 грамів томатів сливовидного сорту або трохи більше 450 грамів томатів "Бичаче серце".
    • Якщо ви хочете зняти шкірку з помідорів, потримайте їх одну хвилину в окропі. Коли помідори охолонуть, зніміть шкірку і видаліть насіння. Деякі рецепти, наприклад сальса і томатний соус, вимагають видалити шкірку з помідорів до того. як ви почнете їх різати.
    • Коли ви ріжете великі томати або томати з ніжною м'якоттю, розділіть спочатку кожен помідор на 2 половинки, щоб вертикальні розрізи вийшли рівними.
    • Салати "Табуле" і "Піко де Гальо" і томатний соус буде набагато смачніше, якщо ви видалите з помідорів насіння.
    • Якщо ваш звичайний ніж недостатньо гострий, щоб розрізати томати, візьміть ніж з зазубреним (серрейторным) лезом.
    • Розріжте томати сорту "Бичаче серце" на половинки, використовуючи ніж з серрейторным лезом. Цей ніж розріже томати акуратно, не мнучи їх. Цей метод особливо рекомендується для помідорів "Бичаче серце", тому що всередині них багато окремих камер з насінням, м'якоть дуже соковита.[4]

      Dice Tomatoes Step 13.jpg
    • Нарізані томати ви можете використовувати для:
      • Приготування домашнього кетчупу.

        Dice Tomatoes Step 17.jpg
      • Вегетаріанської томатної підливи. Томатна підлива - це прекрасне доповнення до ваших улюблених страв, якщо ви дотримуєтеся вегетаріанської дієти.

        Make Tomato Gravy Intro.jpg
      • Здивуйте своїх гостей, приготувавши томатний суп з черрі. Він надзвичайно смачний, але ви легко приготуєте його.
      • Дайте своїй бабусі можливість заощадити, приготувавши чудовий соус для спагетті. Незабаром вся родина і друзі будуть благати вас поділитися секретом цього рецепта

        Dice Tomatoes Step 20.jpg

    Що вам знадобиться

    • Томати свіжі
    • Дуже гострий кухонний ніж або ніж з серрейторным (зазубреним) лезом
    • Обробна дошка

    Джерела і посилання

  • ^ http://thepioneerwoman.com/cooking/2009/01/how-to-dice-a-roma-tomato/
  • ^ http://www.finecooking.com/articles/two-ways-dice-tomatoes.aspx
  • ^ http://www.finecooking.com/articles/two-ways-dice-tomatoes.aspx
  • ^ http://www.finecooking.com/articles/two-ways-dice-tomatoes.aspx


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?