Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як нарізати авокадо

Кроки

Метод 1 з 2: Наріжте авокадо

  • Cut an Avocado Step 1 Version 2.jpg 1 Озбройтеся великим ножем і авокадо розріжте вздовж на дві половинки.
  • Cut an Avocado Step 2 Version 2.jpg 2 Крутите половинки авокадо в різні боки, поки одна сторона не відстане від кісточки. Якщо вам необхідна тільки одна половина авокадо, не витягуйте кісточку з другої половини. Авокадо без кісточки втрачає свій колір швидше, ніж з кісточкою.
  • Cut an Avocado Step 3 Version 2.jpg 3 Вийміть кісточку, якщо ви використовуєте весь авокадо. Акуратно вонзите ніж у заглиблення під кісточкою і виштовхніть її. Можете використовувати ложку замість ножа, щоб спростити виїмку кісточки. Якщо вам не потрібна кісточка, викиньте її або посадіть дерево.
  • Cut an Avocado Step 4.jpg 4 Наріжте на кубики авокадо. Авокадо розріжте вздовж на часточки однакового розміру не розрізаючи шкірки. Потім розгорніть авокадо на 90 градусів і зробіть поперечні розрізи такого ж розміру, що і поздовжні скибочки. Зніміть нарізану м'якоть з шкірки за допомогою ложки.
    • Завдяки такій нарізці ви отримаєте практично ідеальні кубики авокадо. Майже у всіх рецептах авокадо нарізати кубиками.
  • Cut an Avocado Step 5.jpg 5 Наріжте скибочками авокадо. Авокадо розріжте вздовж на часточки однакового розміру. У такому вигляді авокадо чудово прикрасить будь-яку страву в якості гарніру.
    • Якщо вам необхідно всього пару часточок від половини авокадо, розріжте шкірку.
    • Або зробіть поздовжні розрізи і не розрізайте шкірку.
    • Коли закінчите нарізати авокадо на рівні частки, озбройтеся ложкою і акуратно зніміть м'якоть з шкірки. Покладіть скибочки авокадо віялом на блюді.
  • Метод 2 з 2: Використовуйте авокадо в різних стравах

  • Cut an Avocado Step 6.jpg 1 Приготуйте гуакамоле. Гуакамоле давно завоювало місце на столах мексиканців і американців. Цей соус - ідеальний рецепт, якщо ви не знаєте, що робити із зіпсованим авокадо.
  • Cut an Avocado Step 7 Version 2.jpg 2 Приготуйте салат з авокадо. Масляниста текстура авокадо прикрасить практично будь-який салат. Особливо добре авокадо доповнить листя зеленого салату або горішки. А якщо ви в ударі, ви можете спробувати приготувати заправку для салату з авокадо.
  • Cut an Avocado Step 8.jpg 3 Приготуйте десерт з авокадо. Завдяки своїй маслянистої текстурою, авокадо давно завоював місце в десертному меню різних світових кухонь. У цій статті ми пропонуємо рецепт з авокадо, перцю чилі та згущеного молока. Він обов'язково сподобається шанувальникам авокадо.
  • Cut an Avocado Step 9.jpg 4 Приготуйте севіче. Севіче – це страва з дрібно нарізаної риби, замаринованной в соку лайма чи лимона. Це блюдо дуже популярно на Мексиканському узбережжі і в Перу. Завдяки авокадо, це блюдо заграє новим смаком..
  • Cut an Avocado Step 10.jpg 5 Приготуйте сік або шейк з авокадо. Прекрасна структура і смак авокадо, безсумнівно, зроблять повсякденний напій солодким частуванням.
  • Поради

    • Гуакамоле в парі з кукурудзяними чіпсами прикрасить ваш стіл і додасть пікантності звичного меню.

    Попередження

    • Не намагайтеся змити кісточку в раковину, вона викличе затор в трубах.
    • Будьте обережні, коли виймаєте кісточку за допомогою ножа. Поверхня кісточки дуже слизька і ніж може з легкістю догодити не туди.
    • Не їжте кісточку!


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?