Як вирощувати даміану

Кроки

  • Grow Damiana Step 1.jpg 1 Сійте насіння у звичайній грунтової суміші. Переконайтеся, що грунт вологий і поставте горщик в сонячне місце, щоб насіння могли прорости. Якщо ви посіяли їх ранньою весною або пізньою зимою не виносьте їх на вулицю, чекайте, поки не пройдуть морози.
  • Grow Damiana Step 2.jpg 2 Пересадіть на вулицю, коли рослини проросли і трохи виросли. Знову ж, чекайте, поки не будете впевнені, що не буде більше морозу, перш ніж поставити рослину на вулицю. Виберіть гарне сонячне місце у вашому дворі. Південна сторона, ймовірно, буде кращим вибором. Ще один хороший рада для посадки даміани зовні, якщо ви живете в більш холодному кліматі - посадіть насіння в великому горщику, який можна поставить у грунт на вулиці. Таким чином, коли приходить зима, ви можете просто викопати горщик і занести його на зиму в приміщення. Якщо ви робите так, то не забудьте поставити його в гарній сонячній кімнаті або в теплиці.
  • Grow Damiana Step 3.jpg 3 Переконайтеся, що грунт, в яку ви посадив даміану волога і з хорошим дренажем. Де вона буде рости тільки в хорошій насиченою або піщаному ґрунті, яка повинна бути вологою, але не залитої.
  • Grow Damiana Step 4.jpg 4 Обрізайте її. Зріжте будь пагони, які виглядають жалюгідними, щоб ваше рослина добре виглядало. Хоча, не викидайте листя; ви можете висушити їх, щоб зробити чай. .

  • Поради

    • Збирати даміану просто, так як використовуються тільки листя. Даміану зазвичай збирають під час теплих літніх місяців приблизно, коли вона починає цвісти. Листя потім залишають сохнути, перед тим як використовувати їх в різних застосуваннях.
    • Ви можете приготувати чай з даміани. Просто слідуйте цим простим інструкціям. Після того, як листя висохли просто покладіть пару чайних ложок в чашку і залийте окропом. Нехай настоїться близько 15 хвилин. Процідіть чай, щоб видалити листя і насолоджуйтеся. Якщо ви віддаєте перевагу покласти листя в заварювальний чайник, який призначений для сипучих чайного листя замість розміщення їх прямо в чашки, це також підійде. Передбачається, що, якщо ви знайдете чай занадто гірким, просто покладіть трохи меду в нього, але використання рафінованого цукру не рекомендується, так як деякі вважають, що він суперечить цілющим властивостям чаю.

    Попередження

    • Як і з будь-якими медичними добавками, ви повинні бути інформовані про побічні ефекти. Були повідомлення про алергічні реакції у вигляді болю в грудях, задишки, утрудненому диханні і кропивниці. Передбачається, щоб ви не перевищували 200 грамів даміана в день. Кількості, що перевищують 200 грам, можуть викликати серйозні потрясіння.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?