Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як маринувати огірки з кропом

Інгредієнти

Звичайні Мариновані Огірки з Кропом

  • 6 огірків середнього розміру
  • 1 ст. л. кошерної солі
  • 1 і 1/4 склянки білого оцту
  • 2 ст. л. насіння коріандру
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • 10 гілочок кропу

Солодкі Мариновані Огірки з Кропом

  • 7 склянок тонко нарізаних огірків
  • 1 склянку тонко нарізаного лука
  • 1 стакан нарізаної кубиками зеленого болгарського перцю
  • 1 ст. л. солі для засолювання
  • 2 склянки цукру
  • 1 стакан білого оцту
  • 1 ст. л. щавлю
  • велика гілочка свіжого кропу

Гострі Мариновані Огірки з Кропом

  • 10 огірків розміром 12-15 сантиметрів
  • 2 склянки води
  • 1 3/4 склянки білого оцту
  • 1 1/2 склянки подрібненого свіжого кропу
  • 1/2 склянки білого цукру
  • 8 нарізаних зубчиків часнику
  • 1 1/2 ст. л. крупної солі
  • 1 ст. л. спецій для засолювання
  • 1 1/2 ч. л. насіння кропу
  • 1/2 ч. л. пластівців червоного перцю
  • 3 гілочки свіжого кропу


Кроки

Метод 1 з 3: Звичайні мариновані огірки з кропом

  • 1 Змішайте всі інгредієнти в мисці. Змішайте в мисці 1 ст. л. кошерної солі, 1 1/4 склянки білого оцту, 2 ст. л. насіння коріандру, 1 подрібнений зубчик часнику. Перемішуйте інгредієнти до повного розчинення солі та цукру. Якщо хочете, нагрійте розсіл для швидкого розчинення інгредієнтів.
  • 2 Додайте в суміш 2 склянки води. Ще трохи перемішайте інгредієнти.
  • 3 Відріжте квітучі кінчики огірків . На квітучих кінцях є маленький коричневий коло містить фермент, який може зробити ваші солоні огірки більш м'якими, сыроватыми, а також уповільнює процес маринування.[1]
  • 4 Засуньте по 3 гілочки кропу в кожну банку, щоб покрити дно.
  • 5 Помістіть огірки в дві банки. Розташуйте 3 огірка в кожну банку.
  • 6 Помістіть інші гілочки кропу поверх огірків.
  • 7 Влийте розсіл в кожну банку. Переконайтеся в тому, що огірки в обох банках повністю покриті розсолом. Якщо розсолу не достатньо, додайте трохи води, поки огірки не будуть повністю занурені.
  • 8 Щільно закрийте банки. Закрийте кришки на банках щільно.
  • 9 Охолодіть мариновані огірки в холодильнику. Охолоджуйте мариновані огірки в холодильнику від однієї ночі до місяця.
  • 10 Подача. Насолоджуйтесь чудовим ароматом цих маринованих огірків з кропом в будь-якому місці і в будь-який час.
  • Метод 2 з 3: Солодкі Мариновані Огірки з Кропом

  • 1 Наріжте 7 склянок огірків тонкими скибочками. Відріжте квітучий кінчик кожного огірка, кінчик з невеликим коричневим колом, щоб зробити його придатним для засолювання. Потім розріжте кожен огірок на кілька повздовжніх частин.[2]
  • 2 Змішайте огірки, цибулю, болгарський перець і маринування солі у великій мисці. Змішайте в мисці нарізані огірки, 1 склянку тонко нарізаної цибулі, 1 стакан нарізаної кубиками зеленого болгарського перцю і 1 ст. л. солі для засолювання. Цибулю слід різати на шматочки розміром 2,5 сантиметра, а миска повинна мати кришку. Перемішуйте всі інгредієнти, поки вони не з'єднуватися рівномірно.
  • 3 Дайте розсолу настоятися протягом однієї години. Потім злийте надлишки рідини.
  • 4 Нагрійте в каструлі на середньому вогні цукор, оцет і щавель. Нагрійте в каструлі 2 склянки цукру, 1 склянку білого оцту і 1 ст. л. щавлю. Час від часу помішуйте інгредієнти, поки цукор повністю не розтане.
  • 5 Залийте огірки цукровий розсолом.
  • 6 Додайте більшу гілочку свіжого кропу.
  • 7 Дайте огіркам охолонути до кімнатної температури.
  • 8 Охолоджуйте огірки в холодильнику протягом двох днів. Накрийте миску кришкою і поставте її в холодильник.
  • 9 Подача. Насолоджуйтесь цими маринованими огірками прямо з миски, або з'єднайте їх з вашою улюбленою закускою. Зберігати огірки можна протягом кількох тижнів.

  • Метод 3 з 3: Гострі Мариновані Огірки з Кропом

  • 1 Відріжте кінчики квітучої кисті. На ній є маленький коричневий коло містить фермент, який може зробити ваші солоні огірки більш м'якими, сыроватыми, а також уповільнює процес маринування.[3]
  • 2 Змішайте всі інгредієнти у великій мисці. Змішайте 10 огірків розміром 12-15 сантиметрів, 2 склянки води, 1 3/4 склянки білого оцту, 1 1/2 склянки подрібненого свіжого кропу, 1/2 склянки білого цукру, 8 нарізаних зубчиків часнику, 1 1/2 ст. л. крупної солі, 1 ст. л. спецій для засолювання, 1 1/2 ч. л. насіння кропу, 1/2 ч. л. пластівців червоного перцю, 3 гілочки свіжого кропу.[4]
  • 3 Перемішайте всі інгредієнти. Необхідно все ретельно перемішати, щоб об'єднати компоненти.
  • 4 Нехай інгредієнти настоюють близько 2х годин при кімнатній температурі. Цього буде достатньо для того, щоб сіль і цукор повністю розчинилися.
  • 5 Помістіть огірки в три банки з широким горлом і розміром в 1 літр. Розподіліть настільки рівномірно, наскільки це можливо - по три огірка в двох банках, і чотири огірка в третій.
  • 6 Вилийте рідину з миски в кожну банку. Переконайтеся, що огірки в банках повністю покриті рідиною.
  • 7 В кожну банку помістіть по гілочці кропу. Це додасть маринованими огірками ще більше аромату.
  • 8 Щільно закрийте банки. Переконайтеся в тому, що банки щільно закриті.
  • 9 Охолодіть мариновані огірки в холодильнику. Перш ніж є ці мариновані огірки, їх слід охолоджувати в холодильнику не менше 10 днів. Зберігати огірки можна протягом 1 місяця.
  • 10 Подача. Насолоджуйтесь цими маринованими огірками, зробивши одним з компонентів вашого бутерброда.
  • Поради

    • Чим довше солоні огірки будуть маринуватися або настоюватися, тим смачніше вони будуть.
    • Чим більше гілочок кропу ви додасте в кожну банку, тим яскравіше смак кропу будуть мати мариновані огірки.
    • У відповідності з особистими перевагами можна додати інші спеції. Кілька запропонованих варіантів включають: додаткова головку часнику (ціла), насіння огірка, мелений чорний перець, кілька кілець цибулі.
    • Додайте більше цукру, щоб об'єднати смак кропу і солодкість. Як і в будь-якому рецепті, не бійтеся спробувати розсіл, щоб переконатися в тому, що більше нічого не потрібно додавати.

    Отримуйте задоволення! Готування завжди виходить краще, коли ви насолоджуєтеся тим, що робите.

    • Зменшіть кількість використовуваної солі 1 1/2 до 1 столової ложки для людей з підвищеним артеріальним тиском (гіпертонією).

    Джерела і посилання

  • ^ http://groworganic.com/organic-gardening/articles/cut-those-blossom-ends-off-your-cucumbers
  • ^ http://www.afarmgirlsdabbles.com/2012/08/22/moms-sweet-refrigerator-dill-pickles-recipe/
  • ^ http://groworganic.com/organic-gardening/articles/cut-those-blossom-ends-off-your-cucumbers
  • ^ http://allrecipes.com/recipe/spicy-refrigerator-dill-pickles/


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?