Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як висушити кокос

Кроки

Метод 1 з 2: Сушіння в духовці

  • Dry Coconut Step 1.jpg 1 Розігрійте духовку до 177o C .
  • Dry Coconut Step 2.jpg 2 Просвердліть кокос через глазк? (м'які отвори) з допомогою 9.5 міліметрового свердла. Злийте кокосовий сік в миску або чашку. Кольоровий сік або сік з пластівцями означає, що кокос поганий. Сік повинен бути прозорий. Можна вилити кокосовий сік, або випити його, як хочете.
  • Dry Coconut Step 3.jpg 3 Покладіть кокос прямо на решітку розігрітій духовки. Нагрівайте кокос протягом 20 хвилин.
  • Dry Coconut Step 4.jpg 4 Витягніть кокос з духовки, загорніть у рушник, імітуючи мішок. Тримайте кінець рушники і утримуйте кокос нерухомим. Вдарте кокос кілька разів молотком, щоб розбити його.
  • Dry Coconut Step 5.jpg 5 Виріжте м'якоть кокоса гострим ножем, наприклад, різаком. М'якоть може мати коричневу шкірку в тих місцях, де вона прикріплювалася до шкаралупі. Очистіть шкірку овочечисткою.
  • Dry Coconut Step 6.jpg 6 Зменшіть температуру духовки до 121 o C .
  • Dry Coconut Step 7.jpg 7 Подрібніть шматочки кокоса в кухонному комбайні і розкладіть на деку. Сушіть кокос в духовці 10-15 хвилин.
  • Dry Coconut Step 8.jpg 8 Остудіть і перекладіть сушений кокос в герметичний контейнер. Зберігайте в прохолодному, сухому місці.
  • Метод 2 з 2: Зневоднення

  • 1 Розбийте кокос молотком.
  • 2 Витягніть нутрощі кокоса.
  • 3 Натріть м'якоть кокоса на крупній тертці.
  • 4 Якщо хочете приготувати солодку стружку, додайте трохи цукру (1-2 чайні ложки).
  • 5 Сушіть кокос при температурі 57 o C протягом 8 годин.
  • 6 Перекладіть сушений кокос в герметичний багаторазовий пакет.
  • Поради

    • Якщо ви хочете зробити солодкий кокос, розчиніть 1 чайну ложку цукру в 230 мл води, покладіть туди кокос і дайте вимокнути протягом 30 хвилин. Злийте воду, покладіть кокос на деко і запікайте 15-25 хвилин .
    • Якщо ви не можете знайти в магазині цілий кокос, купіть вологу свіжу кокосову стружку, розкладіть її на деко і запікайте протягом 10-15 хвилин при 121 ° с .
    • Щоб використовувати сушений кокос замість свіжого, замочіть його попередньо у воді.

    Що вам знадобиться

    • Свіжий кокос
    • Дриль
    • 9.5 міліметрове свердло
    • Молоток
    • Гострий ніж
    • Овощечистка
    • Кухонний комбайн
    • Деко
    • Герметичний контейнер


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?