Як вдало сходити на побачення дівчині-підлітку

Кроки

  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 1.jpg 1 Якщо побачили хлопця в своєму класі, який вам подобається, ви можете дозволити йому дізнатися про свою симпатію. Ви можете посміхатися йому в класі, або коли проходите повз. Якщо він зупиниться поговорити з вами про предмет, який буде, переведіть розмову на те, що ви любите робити. Розкажіть йому про фільм, який недавно дивилися, чи хочете подивитися. Він може вловити натяк і запросити вас подивитися його з ним.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 2.jpg 2 Якщо ви обговорювали фільм, який ви хочете подивитися, і він не запросив вас, буде абсолютно нормально м'яко запитати його, чи не хоче він побачити його з вами. Якщо він скаже, так, ну що ж, у вас скоро буде побачення!
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 3.jpg 3 Визначте день і час, щоб разом подивитися фільм. Попросіть його зустріти вас у себе вдома, щоб батьки могли зустріти його. Ніколи не зустрічайтеся на розі, на вулиці або біля кінотеатру. Також не забувайте, що він повинен вас висадити біля будинку.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 4.jpg 4 Виберіть наряд. Зробіть його особливим, не те, що носите в школу. Якщо ви можете, зробіть новий штрих у своїй зачісці так, щоб ви не виглядали буденно. Заколіть шпильку, якщо зачіска дозволяє це. Нанесіть легкий макіяж, буде достатньо додати трохи кольору очей і обличчя. Пам'ятайте, що ви хочете залишитися собою будь-яку ціну. Ви ж не хочете справити погане враження на нього або показати, що ви перестаралися.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 5.jpg 5 Додайте додаткові штрихи за бажанням, наприклад, сережки або особливу взуття. Не вынаряживайтесь занадто сильно. Зрештою, це кіно, а не дискотека, вам повинно бути комфортно.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 6.jpg 6 Коли він постукає в двері в день побачення, ваші батьки повинні відкрити двері і запросити його зайти. Таким чином, він трохи заспокоїться, так як вже зустрівся з вашими батьками. Потім, через хвилину, елегантно увійдіть в кімнату, посміхніться і привітайте його.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 7.jpg 7 Після короткої бесіди, ви можете вже йти в кіно. Якщо ви будете розмовляти занадто довго, ви можете пропустити сеанс. Ви ж не хочете докучати йому, або ваші батьки збентежать його, якщо ви залишитеся дуже надовго.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 8.jpg 8 Переконайтеся, що ви сказали батькам, куди ви йдете і в який приблизний час повернетеся додому. Також дайте їм ім'я хлопця, його адресу і телефон. Якщо у вас є комендантську годину, переконайтеся, що ваш партнер знає, що ви повинні бути вчасно. Якщо ви запізнилися, вас можуть не відпустити в наступний раз.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 9.jpg 9 Це нормально, що хлопець платить за дівчину на побаченні. Однак, якщо ви відчуваєте, що він не зможе заплатити, запропонуйте заплатити самій за свій квиток. Якщо він наполягає, щоб самому заплатити, просто подякуйте і дозвольте йому це зробити.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 10.jpg 10 Якщо він запитує, чи хочете ви попкорн або содову, це означає, що він збирається і за це заплатити. Якщо він не запитав, не купуйте це самостійно. Це змусить його відчувати себе ніяково, так як він не може дозволити собі попкорн.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 11.jpg 11 Якщо він дійсно вам подобається, то ви можете простягнути руку і взяти його за неї. Такі дрібні речі дадуть зрозуміти, що вам хтось подобається. Але переконайтеся, що він правильно реагує на вас. Наприклад, якщо він здригається від вашого дотику або трохи соромиться, це може означати, що це занадто рано для нього. Дайте йому час заспокоїтися і пристосуватися.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 12.jpg 12 Після кіно, ви обидва могли б погодитися перекусити або трохи поїсти. Якщо це так, дозвольте йому вибрати ресторан чи місце для перекусу. У більшості випадків, він запропонує місце, яке зможе собі дозволити.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 13.jpg 13 Ведіть розмову про вас обох і не надто перевантажуйте його (це значить, говорити занадто багато), не хваліться своїми можливостями або досягненнями, а слухайте з трепетом те, що він вам розповідає про себе. Слухайте, дивіться на нього, коли він говорить, і не дивіться по сторонах у пошуках того, кого ви знаєте. Примусьте його відчувати особливим, і що ви раді проводити час з ним.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 14.jpg 14 Не критикуйте його друзів, не говорите про тих, кого ви знаєте. Це буде виглядати так, ніби ви просто пліткарка, а хлопцям не подобається в дівчатах. Він може подумати, що ви говорите про нього у нього за спиною.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 15.jpg 15 Не думайте про те, щоб поцілуватися. Це всього лише перше побачення, ви ж не хочете здатися відчайдушною. Але якщо ви поцілували, просто продовжуйте, якщо ви хотіли його поцілувати.
  • Date Successfully As a Teenage Girl Step 16.jpg 16 Розслабтеся, насолоджуйтесь, смійтеся над його жартами, слухайте його історії, і будьте впевнені, він запросить вас знову.
  • Поради

    • До побачення переконайтеся, що ви прийняли душ, помили волосся і почистили зуби. Скористайтеся духами, але зовсім трохи. Ви ж хочете, що він вас помітив, а не аромат парфумів.
    • Якщо він запрошує вас на друге побачення, а ви справді не насолодилися часом з ним, ввічливо відмовтеся з коротким поясненням. Не виправдовуйтеся, тому що це грубо, і він зрозуміє, що ви брешете. Якщо хлопець намагається поцілувати вас, а ви не готові, не тікайте. Будьте чесними і скажіть, що не готові. Рухайтеся у власному темпі.
    • Якщо ви не впевнені в тому, що варто йти одним, ви можете запросити пару друзів піти з вами. Це змусить його відчути, що це не зовсім побачення.
    • Якщо ви побачили своїх друзів під час побачення, уявіть його по імені, але не запрошуйте піти з вами. Пам'ятайте, що сьогодні він хоче бути з вами, а не з кимось ще. Просто відверніться від них і розмовляйте зі своїм партнером.
    • Якщо він запитає, чи не хочете ви попкорн, запропонуйте йому розділити маленьку упаковку, щоб заощадити гроші. Він це оцінить і не подумає, що ви ведетесь на гроші.
    • Дозвольте йому відкрити двері машини. Якщо він не йде її відкривати, значить, він не хоче так робити.
    • Переконайтеся, що ви і ваш партнер вирішили, хто платить. Якщо ви думаєте, що кожен буде платити, і ніхто з вас не взяв гроші, ви будете засмучені. Якщо ви запропонували піти на побачення, ви повинні за все платити, якщо друга сторона не вирішить інакше.


    Попередження

    • Ніколи не дозволяйте нікому користуватися вами або робити те, чого ви не хочете!
    • Коли ви знову побачите після побачення, наприклад, у школі, і він уникає або ігнорує вас, приструните хлопця! Очевидно, що він не добре провів час. Не переживайте, це його втрата!
    • Під час фільму, якщо він кладе руку на вас і посувається ближче, візьміть контроль. Якщо ви відчуваєте, що не хочете перебувати до нього ближче, відсторонитеся і попросіть його прибрати руку. Не давайте йому зрозуміти, що вам не подобається це, просто натякніть, що ви не зацікавлені в тому, що він робить. Якщо він наполягає, то встаньте і йдіть геть. Зателефонуйте додому і попросіть, щоб хто-небудь вас забрав.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?