Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як правильно посмажити стручкову квасолю

Інгредієнти

  • 2-3 зубчики часнику
  • ~ 30 мл рослинного або оливкового масла (краще кукурудзяна або рапсова)
  • Сіль
  • Мелений чорний перець великого або середнього помелу (за бажанням)
  • 0,5 кг свіжої стручкової квасолі

Кроки

  • Stir Fry Green Beans Step 1.jpg 1 Підготуйте стручкову квасолю.
  • Stir Fry Green Beans Step 2.jpg 2 Поріжте квасолю на шматочки, завдовжки 3-5 див.
  • Stir Fry Green Beans Step 3.jpg 3 Вимийте квасоля під проточною водою.
  • Stir Fry Green Beans Step 4.jpg 4 Закип'ятіть воду.
  • Stir Fry Green Beans Step 5.jpg 5 Покладіть квасоля в киплячу воду (вода кипить, коли ви побачите бульбашки). Коли ви покладіть квасолю, вода перестане кипіти, оскільки квасоля охолодить її. Не робіть вогонь менше.
  • Stir Fry Green Beans Step 6.jpg 6 Зачекайте протягом 5-30 секунд після того, як вода почне кипіти знову, а потім перекладіть вміст каструлі в друшляк. Чим довше ви варите квасоля, тим м'якше вона стане; якщо варите недовго, ваша квасоля буде хрусткою.
  • Stir Fry Green Beans Step 7.jpg 7 Почистіть і вимийте часник. Наріжте його на дрібні шматочки, не більше 5 см в довжину і не менше 2 см в діаметрі (1/4 "і 1/8" відповідно).
  • Stir Fry Green Beans Step 8.jpg 8 Поставте сковороду на вогонь і розігрійте рослинне масло. Зачекайте, поки масло добре не розігріється.
  • Stir Fry Green Beans Step 9.jpg 9 Покладіть часник в сковороду. Будьте обережні, коли викладаєте часник в гаряче масло, особливо якщо на ньому є крапельки води.
  • Stir Fry Green Beans Step 10.jpg 10 Додайте квасолю в сковороду, коли часник стане золотистого кольору ( це станеться приблизно через 5-10 секунд ). Обсмажте квасоля, постійно помішуючи її.
  • Stir Fry Green Beans Step 11.jpg 11 Посоліть у відповідності з вашими смаковими уподобаннями. Обов'язково постійно помішуйте, щоб сіль рівномірно розподілилася по всій квасолі.
  • Stir Fry Green Beans Step 12.jpg 12 Спробуйте квасолю на смак через три хвилини. Слідуючи своїм смаковим уподобанням, ви можете закінчити процес приготування, коли вважаєте за потрібне (смажте недовго, якщо хочете приготувати хрустку квасоля). Будьте уважні, щоб квасоля не згоріла.
  • Stir Fry Green Beans Final.jpg 13
  • Поради

    • Ви також можете посипати меленим чорним перцем під час приготування страви. Крім того ви можете використовувати перець чилі, бажано з довгими бобами, але ви повинні правильно підготувати цей інгредієнт (додайте перець чилі після додавання солі).
    • По цьому рецепту також можна готувати брокколі. Проте, не рекомендується додавати чорний перець.
    • Спробуйте квасоля, не додаючи перець. Потім додайте перець. Пам'ятаєте у кожного свої смакові уподобання. Часник поєднується не з усіма інгредієнтами.
    • Цей рецепт може здатися довгим (вибачте), але в цілому, він займе близько 20-30 хвилин, 10-20 з яких витрачається на підготовку квасолі. Якщо ви готуєте довгу квасоля, у вас піде менше часу (5 хвилин для підготовки квасолі, 15-хвилин - весь процес), але смак значно відрізняється.
    • Ви також можете використовувати довгу квасоля; відріжте кінчики і наріжте квасолю до відповідного розміру.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?