Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як швидко і просто приготувати французький цибулевий суп

Інгредієнти

  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 350 грамів ріпчастої цибулі (4 головки середнього розміру), розрізані на дві або три частини, кожна
  • 1 літр курячого бульйону
  • 4 шматочка французького багета або білого хліба
  • 250 грамів натертого швейцарського сиру
  • Пармезан

Кроки

  • 1 Розігрійте духовку до 290?C.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 2 preview.jpg 2 Розтопіть масло в каструлі об'ємом близько двох літрів.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 3 preview.jpg 3 Додайте цибулю і тушкуйте до тих пір, поки він не стане м'яким. Лук повинен стати прозорим. Налийте в каструлю бульйон. Зменшіть вогонь до мінімуму і продовжуйте готувати, постійно помішуючи, поки весь ваш суп не буде готовий.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 4 preview.jpg 4 Викладіть шматочки хліба на деко. Викладіть шматочки хліба на деко і рівномірно посипте натертим сиром.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 5 preview.jpg 5 Поставте деко в духовку і залиште до тих пір, поки сир не розплавиться і не почне покриватися золотистою скоринкою. У вас піде на це 3 хвилини.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 6 preview.jpg 6 Розлийте суп в чотири миски. У кожну миску покладіть зверху шматочок обсмаженого хліба.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 7 preview.jpg 7 І нарешті, посипте кожну миску натертим пармезаном.
  • Make a Quick and Easy French Onion Soup Step 8 preview.jpg 8 Приємного апетиту!

  • Поради

    • Щоб зробити смак супу більш насиченим, ви можете додати до нього 60 мл сухого білого вина або вермуту, коли наливаєте в каструлю бульйон. Не турбуйтеся, поки суп готується, алкоголь випарується.
    • Якщо ви хочете, щоб в супі було більше цибулі, ви можете додати трохи карамелізованого цибулі на кожен шматочок хліба, пості того, як обжарите їх в духовці.

    Попередження

    • Якщо ви використовуйте готовий бульйон, не дозволяйте йому кипіти довго, інакше смак супу зміниться.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?