Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як засмажити куряче філе

Кроки

  • Blacken Chicken Step 1.jpg 1 Нагрійте чавунну сковороду на сильному вогні.
  • Blacken Chicken Step 2.jpg 2 Змішайте в середній мисці спеції: паприку, мелений перець чилі, часник сушений, сушену цибулю, сіль, чорний перець, кайенский перець і цукор.
  • Blacken Chicken Step 3.jpg 3 Помийте філе курячих грудок і просушіть їх паперовим рушником.
  • Blacken Chicken Step 4.jpg 4 філе Відбийте молотком для м'яса. Грудки повинні бути приблизно 1 - 1,5 сантиметрів завтовшки.
  • Blacken Chicken Step 5.jpg 5 Змастіть грудки розтопленим вершковим маслом.
  • Blacken Chicken Step 6.jpg 6 Обваляйте грудки в спеціях з двох сторін.
  • Blacken Chicken Step 7.jpg 7 Покладіть філе на сковороду. Грудки засичать і злегка задымятся. Увімкніть витяжку на плиті і відкрити вікно, щоб провітрити приміщення.
  • Blacken Chicken Step 8.jpg 8 Смажте грудки 2-3 хвилини на одній стороні, переверніть, смажте ще 2-3 хвилини.
  • Blacken Chicken Step 9.jpg 9 Перевірте готовність грудок кухонним термометром. Внутрішня температура курячого м'яса повинна бути 74 градусів Цельсія.
  • Blacken Chicken Intro.jpg 10 Готово.
  • Поради

    • Збризніть готові засмажені грудки свіжим лимонним або лаймовим соком, щоб надати м'ясу пікантність.
    • Філе можна попередньо замаринувати в суміші, поклавши його в пластиковий контейнер і прибрати в холодильник на 1-2 години. Смак буде сильніше.
    • Якщо у вас немає чавунної сковорідки, використовуйте сковороду, яка зможе витримати сильний нагрів.
    • Щоб приготувати філе більш корисним способом, не змащуйте їх вершковим маслом, а налийте в сковороду 30 мл рослинного масла.
    • Скоротіть кількість гострих спецій, якщо ви любите більш м'який смак.

    Попередження

    • Не кладіть занадто багато філе на сковороду, воно не просмажиться, як слід, температура сковороди буде знижена.
    • Негайно помийте руки одразу після контакту з сирим м'ясом.
    • Продезінфікуйте робочі поверхні кухні, після того, як ви закінчите обробку сирої курки.

    Що вам знадобиться

    • 2 - 4 філе курячих грудок
    • 100 гр вершкового масла, розтопленого
    • 2 чайні ложки меленої паприки
    • 1 чайна ложка меленого перцю чилі
    • 1 чайна ложка морської солі
    • 2 чайні ложки меленого чорного перцю
    • 1 чайна ложка меленого кайенского перцю
    • 2 чайні ложки меленого сушеного часнику
    • 1 чайна ложка цукру
    • 2 чайні ложки меленого сушеного лука
    • Чавунна сковорода
    • Кулінарні щипці
    • Паперові рушники
    • Молоток для відбивання м'яса
    • Термометр для перевірки готовності м'яса


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?