Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як засмажити яловичу вирізку

Інгредієнти

  • 2 ч. л. (4,6 м) чорного перцю
  • 2 ч. л. (4 г сухої гірчиці
  • 1 ч. л. (1,2 г) розмарину
  • 1 ч. л. (1,4 г) чебрецю
  • 1/2 ч. л. (0,9 м) меленого запашного перцю
  • 1/2 ч. л. (0,9 м) меленого червоного перцю
  • 1 ч. л. в 1 ст. (Від 4,9 до 14,8 мл) оливкової олії
  • 1 великий, подрібнений зубчик часнику

Кроки

Частина 1 з 3: Підготовка м'яса

  • 1 Якщо м'ясо заморожене, розморожуйте його протягом двох днів у холодильнику.
  • 2 Дістаньте м'ясо з холодильника за годину заздалегідь, щоб воно дійшло до кімнатної температури.
  • 3 Змішайте виделкою в мисці чорний перець, суху гірчицю, часник, розмарин, чебрець, запашний і червоний перець, а також оливкова олія. Змішуйте, поки все не отримаєте пасту.
  • 4 Натріть цією пастою всю поверхню яловичої вирізки.[2]
  • Частина 2 з 3: Обсмажування м'яса

  • 1 Розігрійте духовку до 325 градусів за Фаренгейтом (163 градусів за Цельсієм).
  • 2 Покладіть приправлене м'ясо в жаровню жиром вгору. Він буде стікати вниз і просочувати пісне м'ясо.
  • 3 Помножте вага м'яса на 30 хвилин, щоб розрахувати час приготування. Наприклад, м'яса в два з половиною фунта (1,1 кг) потрібно 75 хвилин або 1,25 години. М'яса в п'ять фунтів (2,3 кг) необхідно 150 хвилин або 2,5 години.[3]
    • Якщо ви хочете домогтися середньої прожарки з кров'ю, розраховуйте 25 хвилин на фунт. Якщо ви хочете, щоб м'ясо було майже готовим, збільшуйте час до 35 хвилин. Найкраще яловичу вирізку готувати до несмаженої та середнього стану з кров'ю.
  • 4 Поставте м'ясо на центральну полку в духовці. Запустити таймер.
  • 5 Дістаньте жарке і перевірте його термометром для м'яса, коли залишиться 30 хвилин вашого часу приготування. Вставте термометр в саму товсту частину м'яса. Дотримуйтесь цього керівництву, щоб досягти правильної ступеня готовності:
    • Недосмажене м'ясо повинно показувати на термометрі 125-130 градусів за Фаренгейтом (52-54 градусів за Цельсієм), коли воно готове.
    • Середньо просмажене м'ясо повинно показувати 140 градусів за Фаренгейтом (60 градусів за Цельсієм).
    • М'ясо середньої готовності має показувати 155 градусів за Фаренгейтом (68 градусів за Цельсієм).
  • Частина 3 з 3: Подача м'яса

  • 1 Дістаньте печеня з духовки з п'ятьма ступенями для економії. Для точної готовності дістаньте печеня, коли воно нижче бажаної внутрішньої температури. Воно продовжить готуватися протягом п'яти хвилин, поки буде настоюватися.
  • 2 Покладіть на стіл жаровню. Накрийте м'ясо алюмінієвою фольгою.
  • 3 Нехай м'ясо відпочине 15 хвилин, перш ніж ви будете його обробляти.
  • 4 вирізку Наріжте на товсті шматки проти волокон. Подайте відразу ж після нарізування.

  • Поради

    • Зробіть підливку з жиром з жаровні. Видаліть зайвий жир і змішайте з гладкою сумішшю молока і води на середньому вогні.
    • Збільште кількість оливкової олії, яке ви використовуєте в спеціях, якщо м'ясо занадто пісне. Жир необхідний для утримання соковитості вирізки в процесі приготування.
    • Також яловичу вирізку можна гасити в соусах в медленноварке або невеликий жаровні.

    Що вам знадобиться

    • Жаровня
    • Миски
    • Мірні ложки
    • Духовка
    • Термометр для м'яса
    • Алюмінієва фольга

    Джерела і посилання

  • ^ http://www.foodsubs.com/MeatBeefRound.html
  • ^ http://www.hilltopsteakhouse.com/recipes/list/89/
  • ^ http://recipes.howstuffworks.com/tools-and-techniques/how-to-roast-meat6.htm


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?