Як уникнути скандалу в школі

Кроки

  • Avoid Drama in School Step 1.jpg 1 Нікому не кажіть, подобається вам чи ні хто-небудь. Це вам повернеться сторицею!
  • Avoid Drama in School Step 2.jpg 2 Любовні стосунки ? це добре, але почекайте як мінімум рік-два після переходу в нову школу перед початком стосунків з хлопцями. Також нікому не кажіть, якщо у вас стосунки з хлопцем.
  • Avoid Drama in School Step 3.jpg 3 Не наносите дуже багато макіяжу і не носіть таке вбрання (підбори, сильно облягаючі джинси, топи з глибоким декольте, короткі спідниці, одяг з тонкими лямками або футболки з грубими або нехорошими написами на них і т.д.). Зазвичай є шкільні правила відносно одягу і зовнішнього вигляду.
  • Avoid Drama in School Step 4.jpg 4 Ви помітите, що в нових школах інші дівчата будуть косо на вас дивитися. Такі косі погляди приховують у собі два повідомлення "не зв'язуйся зі мною" і "краще не дивись на мого хлопця". Що б ви не робили, не повертайте їм такий же погляд і не відповідайте їм "зневажливим поглядом". Нічого не кажіть, просто посміхайтеся ні до чого не зобов'язує легкою посмішкою. Також переконайтеся, що ваша усмішка виглядає дружелюбно, а не задерикувато
  • Avoid Drama in School Step 5.jpg 5 Якщо хто-небудь скаже вам: "Ей, Джейн, чи можу я поговорити з тобою наодинці?" а ви в цей час серед ваших друзів, відповідайте так: "Все в порядку, ти можеш сказати те, що хочеш, адже ми тут всі друзі, правильно?" (це не стосується хлопців, якщо хлопець просить поговорити з вами на самоті ? ІДІТЬ!)
  • Avoid Drama in School Step 6.jpg 6 Будьте ввічливим з усіма! Вам не обов'язково бути надто доброзичливою з людьми, які вам не подобаються, але завжди будьте ввічливим. Так ви будете знати, що не даєте нікому причин ненавидіти вас, і якщо вас почнуть ненавидіти, це буде не ваша проблема, а їх.
  • Avoid Drama in School Step 7.jpg 7 Нікому не брешіть, так як якщо вас 2 - 3 рази зловлять на брехні, вас вважатимуть брехухою і ніколи не будуть довіряти. Те ж саме стосується і чужих секретів ? якщо ви розкриваєте їх, вам не будуть довіряти!
  • Avoid Drama in School Step 8.jpg 8 Не говорите ні про кого за спиною, це спровокує вас. Якщо хтось із вашого оточення почне розпускати плітки про кого-небудь або говорити грубі речі, не приєднуйтесь до них, якщо вас запитають, що ви думаєте з цього приводу, скажіть "Вони в порядку" або "Вони мені подобаються".
  • Avoid Drama in School Step 9.jpg 9 Завжди підходите до людини, яка говорить щось про вас і до того, про кого ви дбаєте перед тим, разозлитесь і натворите того, про що потім будете шкодувати
  • Avoid Drama in School Step 10.jpg 10 Коли хто-небудь починає сперечатися, а ви не з тих, хто займає чию-небудь сторону, просто стійте і слухайте! Це покаже вам, що ви стурбовані, але абсолютно не хочете бути залученим в це.
  • Avoid Drama in School Step 11.jpg 11 Не дайте себе втягнути в чужі скандали. Є шанси, що ви тільки погіршите ситуацію, коли ситуацію не зможуть вирішити мирним шляхом, а вас вважатимуть ворогом.
  • Avoid Drama in School Step 12.jpg 12 Якщо ваші друзі сваряться, будьте дипломатичні. Вислухайте обидві сторони, але самі не приймайте нічию. Це може сильно нашкодити вашій дружбі. Дайте їм обом рада, але дайте їм самим вирішити конфлікт. Ніколи не намагайтеся 'залагодити' конфлікт між вашими друзями ? це ніколи не працює.
  • Avoid Drama in School Step 13.jpg 13 Якщо ви посварились з другом, не біжіть розповідати всім про це. Справжні друзі не дозволяють спорах стати між ними, і ви швидше за все помиріться пізніше. Якщо ви підете розповідати всім і кожному, що ви посварилися, всі почнуть приймати ту чи іншу сторону конфлікту та вносити хаос, поки ситуація зовсім не вийде з-під контролю. Гірше того, кожен раз, як хтось розповідає комусь про конфлікт, вони будуть перебільшувати і приплітати неіснуючі подробиці, і дійде до того, що тільки ви і ваш друг, з яким ви посварилися, будете знати, що ж відбулося насправді. Так що, якщо ви посваритеся з одним, тримайте це між вами і не кажіть грубих речей у нього за спиною. Якщо хтось дізнається про конфлікт і буде говорити нехороші речі, просто ігноруйте їх. Інакше вас залучать в неприємності.
  • Avoid Drama in School Step 14.jpg 14 Популярність ? це ще не все. Ви можете бути популярною, але в той же час сумна. Багато тягнуться до популярним людям і в результаті виявляють, що вони оточені тими людьми, яких мало знають або які їм не подобаються. У великих, популярних групах також розвиваються багато сварок і конфліктів. Як би старомодно це не звучало, але краще мати трохи справжніх друзів, яких ви добре знаєте і яким довіряєте, і хто буде стояти за вас горою.
  • Avoid Drama in School Step 15.jpg 15 Якщо хтось образив вас, не звертайте уваги. Якщо вам це дійсно потрібно, поговоріть з кривдником в тихому місці наодинці. Ніколи не кидайтеся на нього з криками.
  • Avoid Drama in School Step 16.jpg 16 Ви можете виявити, що ваш друг намагається розв'язати конфлікт. В такому випадку швидко відведіть його в бік і поясніть, що це не варто скандалу, яким би злим він себе не відчував.
  • Попередження

    • Слідкуйте за собою в MySpace і Facebook...саме тут підігрівається більшість скандалів, особливо на форумах.
    • Уникайте коротких футболок, вони можуть бути заборонені шкільним дрес-кодом.
    • Не ходіть на побачення зі старшими хлопцями, молодшим і старшим дівчатам не сподобається, якщо вони кожен раз будуть бачити свого колишнього з вами.


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?