Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як підготувати вугільне барбекю на грилі

Кроки

  • Prepare a Charcoal Barbecue for Grilling Step 1.jpg 1 Виберіть кращий вугілля. Якість вугілля у дійсності впливає на результат вашої приготовленої їжі.
    • Будьте обізнані про брикетах деревного вугілля. Вони сповнені добавок, які дозволяють їм горіти на постійному рівні. Ці добавки також перетворюються в газові запахи, які можуть просочитися в їжу на грилі. Якщо ви змушені використовувати брикети деревного вугілля, знайдіть що-небудь з більш стабільним горінням на додачу до них[1].
    • Як правило, найбільш краще використовувати кусковий деревне вугілля. Якщо ви не фанат очищення великого безладу, цей вид вугілля залишить дуже мало золи після процесу. Він також має високий рівень управління вогнем, завдяки його ступеня реагування з киснем[2]. В цьому вугіллі немає додаткових добавок, як в брикетах деревного вугілля, тому що вони поміщені в мішок і продаються «як є» в кінці процесу створення [3].
  • Prepare a Charcoal Barbecue for Grilling Step 2.jpg 2 Зробіть вугільний стартер. Це найкращий спосіб, якщо ви хочете повністю контролювати організацію.
  • Prepare a Charcoal Barbecue for Grilling Step 3.jpg 3 Зробіть циліндр, виготовлений з газети. Ви можете зробити це, рівномірно обернувши порожню пляшку папером, а потім витягнувши пляшку. Потім запаліть папір і покладіть вугілля навколо неї. Це утворює гарячий повітряний центр для вугілля, отже, не буде необхідності використовувати забруднюючі речовини.
  • Prepare a Charcoal Barbecue for Grilling Step 4.jpg 4 Залиште вугілля горіти, поки вони не придбають побелевший попелясто-сірий колір і поки не будуть здаватися рівномірно забарвленими. Нехай полум'я згасне, це дасть гарантію, що згорілі хімікати не вплинуть на смак їжі.
  • Prepare a Charcoal Barbecue for Grilling Step 5.jpg 5 Покладіть стейки на гриль. Готуйте до бажаного ступеня готовності, залиште на 20 хвилин на решітчастому деку.
  • Prepare a Charcoal Barbecue for Grilling Step 6.jpg 6 Приправте і подавайте до столу.
  • Поради

    • Залиште м'ясо після того, як воно буде просмажене. Таким чином, м'ясо випустить свій повний аромат.
    • Використовуйте кращі методи пожежної безпеки.
    • Користуйтесь довгими сірниками і легкими вугіллям.

    Попередження

    • Переконайтеся, що ви дотримуєтеся належну пожежну безпеку.

    Що вам знадобиться

    • Хороший вугілля для барбекю гриля
    • Довга запальничка
    • Щипці
    • Якісні брикети
    • Займисті рідини
    • Стейки
  • ^ http://www.seriouseats.com/2008/05/grilling-smackdown-lump-charcoal-vs-briquette.html
  • ^ http://www.seriouseats.com/2008/05/grilling-smackdown-lump-charcoal-vs-briquette.html
  • ^ http://www.virtualweberbullet.com/charcoal.html


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?