Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як застосовувати мірні стакани і ложки

Кроки

  • Measuringspoons1.jpg 1 Пам'ятайте про різницю виміру сипких і рідких продуктів і правильно відміряйте інгредієнти. Рідкі і сипучі продукти можуть бути одного обсягу, але відміряти їх треба по-різному.
  • Measuringspoons2.jpg 2 Для рідких продуктів використовуйте мірний посуд для рідини , наприклад, молока, води або рослинного масла. Налийте рідину в склянку до потрібної позначки, поставте склянку на рівну горизонтальну поверхню, перевірте відповідність рідини і необхідної позначки обсягу. Не перевіряйте об'єм рідини на кривих поверхнях, результат може бути не точним. Це особливо важливо для випічки хліба, коли в рецептах вказується точний вміст води, і дотримання цієї вимоги дуже важливо і навіть критично.
  • Measuringspoons3.jpg 3 Для сухих інгредієнтів використовуйте мірний посуд для сипучих продуктів, таких, як цукор, сіль, борошно, розпушувач, питна сода та ін Ложкою або лопаткою насипте продукт у мірний стакан, ножем або дерев'яною лопаткою зніміть надлишки продукту назад у банку або контейнер.
  • Measuringspoons4.jpg 4 Повністю наповнюйте мірні ложки рідинами..
  • Measuringspoons5.jpg 5 Наповнюйте мірні ложки сипучими продуктами і вирівнюйте рівень продукту з допомогою ножа або дерев'яної лопатки. У деяких сипучих продуктах, які упаковані в бляшані банки, край банки зроблений так, щоб було зручно прибирати надлишки порошку. В крайньому випадку, вирівняйте рівень сипучого продукту про край кришки.
  • Measuringspoons6.jpg 6 Якщо в рецепті сказано"з гіркою" , не струшуйте надлишки продукту.
  • Measuringspoons7.jpg 7 Приблизно склянку або приблизно ложка - це не точний обсяг, якщо так сказано в рецепті, струшуйте або отливайте трохи продукту з мірного посуду.
  • Measuringspoons8.jpg 8 Якщо у вас немає необхідного розміру мірної ложки, комбінуйте, наприклад, 13/4 чайних ложок продукту вийшов так:1 чайна ложка плюс 1/2 чайної ложки плюс 1/4 чайної ложки.
  • Поради

    • Під час приготування звіряйтеся з рецептом. Якщо ви хочете змінити новий рецепт, за яким ви ще не готували, не робіть це відразу. Спочатку випробуйте то кількість продуктів, яку зазначено в рецепті, щоб не зіткнутися з неприємним результатом. Якщо в рецепті кексу зазначено ? чайної ложки солі, покладіть рівно стільки.
    • Ось деякі пропорції продуктів, більш детальну інформацію можна знайти в інтернеті, роздрукувати таблицю мір продуктів і зберегти її в кулінарній книзі, щоб вона завжди була під рукою.
      • Вода: 3 чайних ложки = 1 столова ложка = 15 мл
      • Вода: 16 столових ложок = 1 склянка = 240 мл
      • Борошно: 1 столова ложка = 20 грам, 1 чайна ложка = 9 грам, 1 склянка =130 грам
      • Цукор: 1 столова ложка = 13 грам, 1 чайна ложка = 5 грам, 1 склянка =200 грам
    • Прийняті скорочення в рецептах:
      • 1 грам — 1 г (без крапки!)
      • 1 кілограм — 1 кг
      • 1 штука — 1 шт.
      • 1 літр — 1 л
      • 1 столова ложка — 1 ст. л. або 1 ст. ложка
      • 1 чайна ложки — 1 ч. л. або 1 ч. ложка
      • 1 стакан — 1 скл.
    • Three tablespoons of butter. Вершкове масло звичайно називається в столових ложках або в грамах. 1 їдальня ложка олії = 25 грам. Майже всі виробники дають разбивочную шкалу в грамах на етикетці масла, щоб його зручно було відміряти. Відрізайте масло гострим ножем.
    • Борошно найкраще зважувати. Борошна в столовій ложці близько 20 грамів, якщо борошно насипана без гірки, і 25 грамів, якщо з гіркою. Борошно доволі важка, за рахунок своєї щільності. Якщо борошно просіяна, то вона набагато легше. Просіяного пшеничного борошна в столовій ложці 10-15 грам. Рекомендується зважувати непросеянную борошно.
    • One third cup of packed brown sugar. Цукор щільно насипайте в мірний стакан, вирівнюючи його ложкою.
    • Щоб відміряти тертий сир, подрібнені горіхи, насипайте їх у суху мірну посудину під ободок.
    • Half a cup of peanut butter. Вершкове масло кладіть із суху мірний посуд лопаткою. Виймайте теж лопаткою.
    • Змочіть мірний стакан кулінарним спреєм (можна замовити в інтернет-магазині) перед тим, як покласти в нього масло. Так вершкове масло не прилипне до мірному посуді.
      • Ось як ще можна вимірювати маргарин, вершкове масло, методом «зігнання». Візьміть велику вимірювальну ємність, наприклад, глечик на 500 мл Налийте в нього 250 мл води і покладіть у воду продукт, який ви хочете виміряти, наприклад, маргарин. Рівень води збільшився. Наприклад, став 350 мл Об'єм масла – 100 мл
    • Мірний стаканчик або шот мають обсяг приблизно 3 столові ложки.
    • Have you seen us? A tad", "dash", "pinch", and "smidgen". Існують ложечки для вимірювання мізерної кількості продуктів, наприклад:
      • Крапля: 1/4 чайної ложки.
      • Краплинка: 1/8 чайної ложки.
      • Щіпка:1/16 чайної ложки.
      • Трошки: 1/32 чайної ложки.
    • "Невелика кількість" не точний обсяг. Почніть з «краплі» рідини та «на кінчику ножа» для сипучих предметів. Пробуйте, далі регулюйте смак.

    Попередження

    • Не опускайте мокру або масляну ложку в ємність з сухими продуктами. Буде плутанина. Якщо це можливо, відміряйте сухі продукти в першу чергу. Або мийте і сушіть вимірювальну посуд.

    Приблизна таблиця

    1/5 чайної ложки = 1 мл 1 чайна ложка = 5 мл 1 столова ложка= 15 мл 1/5 склянки = 50 мл 1 склянка = 250 мл 1 літр – 4 склянки



    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?