Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як стерти і скинути налаштування iPhone

Рекламний блок

Кроки

Метод 1 з 3: Зробіть копію всіх даних

  • Backup Your iPhone Step 1.jpg 1 Виконайте резервне копіювання вошей інформації або на iTunes, або на iCloud. Так ви зможете зберегти всі свої налаштування, список контактів, фотографії і багато іншого. Але ви не зможете зберегти музику і відео, які були передані на ваш телефон через комп'ютер. Виконуючи резервне копіювання, ви зможете відновити свої налаштування на новому телефоні.
  • Add Songs Using Ares Step 9.jpg 2 Зробіть копію файлів через iTunes. Підключіть телефон до комп'ютера та відкрийте iTunes. В поле ліворуч, в розділі «Пристрої», виберіть зі списку свій iPhone. Якщо в лівій частині iTunes у вас немає вікна меню, виберіть свій телефон у випадаючому меню «Пристрої», яке розташоване у правому верхньому куті вікна. Таким чином, ви відкриєте сторінку «Інформації про пристрій».
    • В розділі «Резервне копіювання» натисніть «Виконати резервне копіювання», щоб почати процес. Програма копіювання створить повний образ вашого телефону, за допомогою якого ви зможете відновити дані і настройки на новому пристрої.Erase or Wipe an iPhone Step 2Bullet1.jpg
  • Erase or Wipe an iPhone Step 3.jpg 3 Резервне копіювання за допомогою iCloud. На своєму телефоні відкрийте меню «Налаштування». Прокрутіть вниз і натисніть на «iCloud». Виберіть опцію «Зберігання і резервне копіювання». Поставте опцію резервного копіювання iCloud в положення «ВКЛ». Ваш телефон автоматично виконає резервне копіювання при наступному підключенні до Wi-Fi сигналу та вимкнення екрану.
    • Ви можете вибрати, що зберігати, натиснувши на меню «Керування збереженням». У цьому вікні ви зможете побачити розмір файлу, а також вибрати які програми зберегти.Erase or Wipe an iPhone Step 3Bullet1.jpg
  • Метод 2 з 3: Скидання настоянок iPhone

  • Erase or Wipe an iPhone Step 4.jpg 1 Відкрийте меню «Налаштування». Воно знаходиться на головному вікні. Натисніть на кнопку «Загальні» і прокрутіть вниз вікна. Натисніть Кнопку «Скидання».
  • Erase or Wipe an iPhone Step 5.jpg 2 Виберіть, чи хочете ви зберегти або видалити свої дані. Опція «Скидання всіх налаштувань видалить усі ваші налаштування та параметри, але залишить вашу музику, фотографії, додатки та інші дані. Налаштування та параметри телефону повернуться до того виду, якими вони були за замовчуванням. Опція «Стерти весь вміст, включаючи налаштування» видалить всі ваші дані з телефону і скине всі ваші налаштування та параметри телефону. Все, що ви додавали на телефон, буде втрачено.
  • Restore an iPhone Step 4.jpg 3 Почекайте декілька хвилин. В залежності від вибору скидання, цей процес може зайняти кілька хвилин. Коли процес скидання налаштувань буде завершено, телефон повернеться до стану, ніби його тільки що дістали з упаковки.
  • Метод 3 з 3: Віддалений скидання налаштувань

  • 1 Переконайтеся, що ви його дійсно втратили. Якщо ви віддалено скинете налаштування свого телефону, а потім ви знайдете його, всі його вміст вже не можна буде повернути. Будьте впевнені, що ви насправді його втратили, або що він був вкрадений, перш ніж виконати віддалений скидання налаштувань.
    • Якщо ви скинете налаштування віддалено, ви не зможете скористатися функцією «Знайти свій iPhone» через iCloud. Спершу скористайтеся нею, перш ніж виконати віддалений скидання.
    • Ви спочатку повинні включити на телефоні функцію «Знайти свій iPhone, щоб можна було віддалено видалити з нього дані. Ви можете це зробити в своїх настройках меню «iCloud».Erase or Wipe an iPhone Step 7Bullet2.jpg
  • Erase or Wipe an iPhone Step 8.jpg 2 Зайдіть в «iCloud». Ви можете зробити це з будь-якого веб-браузера. Відкрийте сторінку функції «Знайти свій iPhone». Вас попросять увійти під своїм логіном Apple.
  • Erase or Wipe an iPhone Step 9.jpg 3 Натисніть на кнопку «Пристрою». Вона розташована у верхній частині вікна. Зі списку пристроїв виберіть свій iPhone. З'явиться вікно із зображенням вашого телефону і трьома опціями внизу екрану.
  • Erase or Wipe an iPhone Step 10.jpg 4 Натисніть кнопку «Стерти iPhone». Для підтвердження вас попросять ввести ваш логін Apple. Якщо ваш пристрій в даний час підключено до інтернету, процес видалення почнеться негайно. Якщо ж не підключений, процес видалення почнеться, як тільки ваш телефон підключиться до інтернету.
  • Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?