Як визначити, чи сумує по вам ваш колишній або колишня

Кроки

Частина 1 з 2: Зверніть увагу на те, як ви спілкуєтеся

  • Know if Your Ex Misses You Step 1 Version 2.jpg 1 Зверніть увагу на дивні дзвінки. Якщо колишній сумує за вас, будьте готові до безлічі випадкових дзвінків і повідомлень. Зазвичай він або вона робить це під приводом перевірки «як у вас справи», але більш хитрий хлопець/дівчина знайде хороше виправдання того, щоб подзвонити чи написати вам.
    • Будьте готові до п'яним дзвінків. Нерозбірливі смс або нескладні голосові повідомлення, надіслані пізньої ночі, зазвичай свідчать про те, що хлопець/дівчина добряче хильнув (випила). Якщо ваш колишній більше не сумує за вас, то чому ж в самому розпалі вечірки ви не виходите у нього з голови?
    • Оцініть, як часто людина дзвонить вам, скільки часу минуло після розставання. Якщо після розриву минуло зовсім небагато часу, то такий дзвінок може бути зроблено просто за звичкою. З іншого боку, дзвінок пізно ввечері може свідчити про бажання провести з вами одну ніч, і нічого більше. Іншими словами, він/вона може сумувати за вас у фізичному сенсі, не опускаючись на більш глибокий рівень.
    • Разом з тим, якщо дзвінки тривають кілька місяців, якщо він/вона виявляє інтерес до вашої повсякденному житті, це може бути ознакою колишніх романтичних почуттів до вас.
    • Влаштуйте вашому колишньому/колишньої перевірку. Коли він/вона подзвонить, поговоріть з ним пару хвилин, а потім скажіть, що потрібно бігти. Скажіть конкретний час, у яке будете вільні і зможете продовжити розмову. Якщо хлопець/дівчина передзвонить точно в зазначений час, то, швидше за все, він сумує за вас, і не тільки по вашому тілу.[1]
  • Know if Your Ex Misses You Step 2 Version 2.jpg 2 Відстежуйте загальне ставлення вашого колишнього до вас. Якщо при кожній випадковій зустрічі ви спостерігаєте до себе тепле і любляче ставлення – навіть більш ніжне, ніж раніше, коли ви виходили куди-небудь разом – то під цим дійсно може ховатися давня прихильність. Це ще більш імовірно, якщо при кожній такій несподіваній зустрічі колишній намагається приділити вам особливу увагу.
    • Уважно вивчіть невербальна мова тіла і жестів вашого колишнього. Вас вітають з ентузіазмом і променистою усмішкою? Коли ви прощаєтеся, то бачите на обличчі колишнього щенячий вираз смутку? Невербальна мова часто може сказати нам набагато більше, ніж слова. Якщо ваш колишній веде себе так, ніби світ сповнений тільки тоді, коли ви поруч, найімовірніше, він дуже сумує за вас, коли не має можливості з вами поспілкуватися.
  • Know if Your Ex Misses You Step 3 Version 2.jpg 3 Торкнемося тему дотиків. Коли ви поруч з колишнім, звертайте увагу на будь-які форми фізичного контакту, який він/вона ініціює, навіть якщо цей контакт здається безневинним і звичайним. Люди, які намагаються привернути чиюсь увагу вперше, знаходять виправдання доторкнутися до об'єкта свого інтересу. Те ж саме відбувається, коли хтось намагається розбудити колишню пристрасть.
    • Якщо колишній укладає вас в обійми при зустрічі, або якщо його рука затримується на вас після того, як він обійме, будьте впевнені – ви все ще залучаєте його. Якщо хлопець/дівчина легко торкаються вам і шукають будь-який привід для фізичного контакту, він/вона, напевно, сумує по близькості, яка була між вами.[2]
  • Know if Your Ex Misses You Step 4 Version 2.jpg 4 Спробуйте з'ясувати, не поглинений колишній ностальгією за минулим. Якщо ваш колишній постійно згадує про “старі добрі часи“, коли ви були разом, це може бути ознакою того, що він/вона хоче повернути ці дні.
    • Запитайте себе, чи не помічали ви, що ваш колишній намагається розібратися зі старими почуттями. Якщо колишній постійно говорить про те, що він/вона відчувала під час ваших відносин, значить, він все ще дуже сумує за вас.
    • Майте на увазі, що колишній буде згадувати здебільшого тільки хороші моменти, зручно опускаючи спогади про суперечки і проблеми, які були у ваших стосунках.
  • Know if Your Ex Misses You Step 5 Version 2.jpg 5 З'ясуйте, як багато колишньому/колишньої відомо про ваше життя. Якщо після розставання минуло кілька тижнів, місяців або років, швидше за все, у вашому житті відбулося багато різних подій, частиною яких він не був. У процесі розмови постарайтеся зрозуміти, чи багато з усього цього відомо колишньому ще до того, як ви про це розповіли самі. Якщо хлопець/дівчина опиняться в курсі значної частини вашого недалекого минулого, швидше за все, він/вона цікавиться вашим життям через соціальні міді та інші джерела, – це вагомий аргумент на користь того, що любов ще не охолола.
    • Аналогічно, зверніть увагу на те, чи часто колишній раптово згадує різні речі. Якщо він ніколи не пам'ятав дату вашого народження або річницю, і раптом ви отримуєте вітальне повідомлення у день свого народження, це може свідчити про те, що він намагається сказати вам: “Я став краще! Все буде інакше, якщо ти даси мені ще один шанс“.
  • Know if Your Ex Misses You Step 6 Version 2.jpg 6 Запевнення про зміни на краще. Ваші стосунки завершилися тому, що для цього була причина. Якщо ваш колишній хоче повернути вас, він/вона може почати розповідати про позитивні зміни, які відбулися в його особистості.
    • Наприклад, якщо ваш колишній був дуже нестриманим людиною, він/вона може почати розповідати вам історію про те, яким він став терплячим.
  • Know if Your Ex Misses You Step 7 Version 2.jpg 7 Зверніть увагу на те, як швидко колишній/колишня відповідає. Якщо ви обертаєтеся в одному соціальному колі, то періодично можете надаватися на одних і тих же заходах; більше того, ви навіть можете запрошувати один одного, коли плануєте провести час в одній компанії. Якщо ваш колишній стабільно виявляється першим, хто дає позитивну відповідь, то, можливо, він/вона перебуває “в режимі очікування“, у постійній готовності прийти на ваш поклик.
    • Зверніть увагу, пропонує вам колишній "плече" або "жилетку поплакати", коли у вас трапляються неприємності. Ваш колишній може намагатися показати вам, який він співчутливий, і як з ним буде комфортно, якщо ви знову будете разом.
    • Не забудьте також приділити увагу тому, як пильно колишній/колишня стежить за вашими соціальними медіа. Часті “мені подобається“, “поділитися“ і “ретвітнути“ є надійним знаком того, що ви займаєте в його серці достатньо місця.
  • Know if Your Ex Misses You Step 8 Version 2.jpg 8 Не забувайте про зеленого монстра ревнощів. Відчуваючи почуття до людини, ми починаємо ревнувати, коли він/вона спілкується з кимось іншим (протилежної статі). Якщо ваш колишній сумує за вас, він буде демонструвати очевидні ознаки ревнощів, коли ви приділяєте увагу або флиртуете з кимось іншим.
    • Подібні прояви ревнощів можуть бути незначними, а можуть бути і серйозними. Серйозні прояви ревнощів можуть виражатися у відкритій критиці вашого нового хлопця, або виливатися в лють, коли ви флиртуете з ким-то на очах у колишнього.[3] Менш очевидні прояви ревнощів: колишній виглядає роздратованим або розсерджений, коли хтось симпатичний приділяє вам трохи більше уваги, ніж решті.
  • Know if Your Ex Misses You Step 9 Version 2.jpg 9 Вмійте визначити, коли збіги є не просто збіг. Після розставання ви можете виявити, що систематично натрапляєте на колишнього, – часто. Зрозуміло, є приклади, коли такі збіги ними і є, але якщо вони трапляються дуже часто, за цим може стояти інше пояснення.
    • Якщо ви працюєте в одній будівлі і зіткнуться в коридорі, то, швидше за все, це збіг. Точно також, якщо ви любите одне і те ж кафе, і зустрічаєтеся там щоранку, це може бути збігом. Але якщо ваш колишній став з'являтися в несподіваних місцях, на зразок ресторану, який він ненавидить, то, можливо, він прийшов туди, щоб побачитись з вами.
  • Know if Your Ex Misses You Step 10 Version 2.jpg 10 Дочекайтеся прямого визнання. Хоч це і очевидно, але варто згадати. Якщо ваш колишній/колишня сумує за вас настільки, що від цього йому боляче, з часом він може просто зламатися і висловити вам все безпосередньо. Якщо ви почекаєте, то через деякий час можете почути слова "Я сумую за тобою".
  • Частина 2 з 2: Проведіть своє власне розслідування і з'ясуйте, як йому/їй живеться без вас

  • Know if Your Ex Misses You Step 11 Version 2.jpg 1 Знайдіть правильний і надійний джерело. Якщо ви не підтримуєте зв'язок з колишнім, або хочете провести додаткове розслідування, використовуйте сторонній джерело для своєї шпигунської операції. Соціальні мережі – відмінний початок; також, ви можете піти більш старомодним шляхом і розпитати його друзів про те, як справи у вашого колишнього.
    • В ідеалі, ви повинні поговорити про це з вашим спільним другом. Цей чоловік з більшою ймовірністю буде з вами відвертий, ніж той, хто дружить тільки з вашим колишнім – він може приховати інформацію, щоб поберегти гордість свого друга.
  • Know if Your Ex Misses You Step 12 Version 2.jpg 2 Зверніть увагу на тонкі і не дуже тонкі зміни в соціальних медіа. Часто колишні використовують Facebook, Twitter, VK або інші соціальні медіа, щоб пасивно-агресивною формою сказати, як багато втратили їх половинки. Якщо більшість його/її постів сумні, він/вона може оплакувати кінець ваших відносин або навіть сумувати за вами.
    • Шукайте статуси кшталт "Моє життя порожня..." або "Згадую щасливі часи".
    • Зверніть увагу і на інший контент, выкладываемый колишнім. Посилання на "ваші пісні" або "чек-іни" у місцях, де ви разом любили проводити час – все це свідчить про те, що колишній все ще не забув про вас.
    • Довгі, мудруємо пости про те, що він зробив неправильно, зазвичай пишуться з думками про вас. Ваш колишній може сподіватися, що ви прочитаєте написане і побачите, як він/вона "змінилися в кращу сторону.[4]
  • Know if Your Ex Misses You Step 13 Version 2.jpg 3 З'ясуйте, чи колишній з ким-небудь в даний момент. Зазвичай людина реагує на розставання двома способами: негайно вступає в нові відносини в якості реакції на розрив або ж певний період часу не проявляє інтересу до протилежної статі.
    • Якщо ваш колишній негайно вступає в нові відносини, він може робити це для того, щоб заспокоїти біль свого розбитого серця, або щоб зробити вам боляче. Відносини, що виникли як реакція на розрив з вами, зазвичай не тривають довго і, швидше за все, не принесуть радості вашому колишньому.[5]
    • Якщо колишній не сходив ні на одне побачення через місяці або роки після розставання з вами, можливо, він просто так і не зміг оговтатися від вашого розриву. Це виразно свідчить про те, що він/вона аж ніяк не "рухаються далі".
    • Ви також можете дізнатися, що колишній ходив на побачення, але постарався приховати це від вас. У цій ситуації ваш колишній може живити до вас почуття – він не хоче ризикувати, що і обумовлює його скритність.
  • Know if Your Ex Misses You Step 14 Version 2.jpg 4 Почекайте новин. Якщо ви не спілкуєтеся один з одним, то можете почути від друзів про те, як сильно він по вас сумує. Це більш ніж очікувано, якщо у вас є спільні приятелі.
  • Know if Your Ex Misses You Step 15 Version 2.jpg 5 Проаналізуйте, чи часто вам доводиться чути розповіді про колишнього. Ваш колишній міг знайти непрямі способи похвалитися перед вами тим, як здорово він/вона живе з тих пір, як ви розлучилися. Ви можете і не чути про всіх цих чудових речей безпосередньо від нього, але якщо ваш спільний друг починає подібні розповіді кожен раз, як ви опиняєтеся поруч, це може робитися для того, щоб змусити вас нудьгувати також, як (ваш друг знає) сумує і колишній.
    • Якщо ваш колишній веде себе нехарактерно, це є особливо переконливим ознакою. Наприклад, якщо ваш колишній був тихим домосідом, а тепер став королем вечірок і соціальним живчиком, можливо, що його обурливе поведінка є лише приводом для того, щоб знову заволодіти вашою увагою.
  • Know if Your Ex Misses You Step 16 Version 2.jpg 6 З'ясуйте, як часто він/вона спілкуються з вашими друзями і сім'єю. Ви можете перервати всяке спілкування з колишнім, і, незважаючи на це, ваш колишній може намагатися залишитися частиною вашого життя, продовжуючи спілкуватися з вашою сім'єю або друзями. Таке відчай, більш ніж імовірно, є результатом сильної туги за вас.
    • Якщо колишній був близький з вашою сім'єю або друзями під час ваших з ним стосунків, то його сьогоднішнє спілкування може бути лише продовженням сформувалася зв'язку; однак якщо він мало цікавився вашими близькими, і раптово спалахнув інтересом, то, швидше за все, він намагається зблизитися саме з вами.
  • Know if Your Ex Misses You Step 17 Version 2.jpg 7 Проаналізуйте поточний стан речей. Уважно подивіться на те, як виглядає ваш колишній. Якщо він/вона після розставання дійсно відпустив вас, є ймовірність, що розрив запустив деякі зміни. Ваш колишній може перебувати в певній депресії або пригніченості, викликані розлукою, що є досить надійною ознакою того, що він сумує за вас і сумує про втрату ваших відносин.
  • Know if Your Ex Misses You Step 18 Version 2.jpg 8 Розумійте роль залежностей. Якщо туга за колишнього вам дійшла до нездорового саморуйнується рівня, він/вона може шукати способи відволіктися від болю. Цей вид душевних страждань зазвичай штовхає людей до зловживання алкоголем або наркотиками; якщо до вас дійшли чутки про те, що у колишнього виникли проблеми з яким-небудь новим речовиною (алкоголь, наркотики тощо), частково виною тому може бути ваш розрив.

  • Джерела і посилання

  • ^ http://www.keen.com/documents/works/articles/love/five-signs-ex-boyfriend-wants-you.asp
  • ^ http://www.lovepanky.com/love-couch/your-ex/signs-your-ex-wants-you-back
  • ^ http://www.boldsky.com/relationship/love-and-romance/2013/signs-that-your-ex-still-loves-you-033023.html
  • ^ http://madamenoire.com/165168/please-baby-baby-baby-please-6-things-men-say-and-do-when-they-want-you-back/
  • ^ http://www.gurl.com/2013/11/30/signs-your-ex-isnt-over-you/


  • Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?