Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як вимкнути спільний доступ до даних на LinkedIn

Рекламний блок

Кроки

  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 1.jpg 1 Відкрийте браузер, натиснувши на іконку на робочому столі.
  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 2.jpg 2 Відкрийте сайт LinkedIn.com.
  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 3.jpg 3 Увійдіть у свій профіль на LinkedIn, ввівши свою електронну адресу та пароль. Натисніть на кнопку Увійти.
  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 4.jpg 4 Відкрийте налаштування профілю. Наведіть мишкою на фотографію профілю, щоб відкрилося меню. Виберіть опцію Налаштування приватності. Натисніть на синю кнопку Перегляд, щоб змінити налаштування профілю.
  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 5.jpg 5 Натисніть Групи, компанії та додатки. На лівій панелі ви побачите 4 вкладки. Виберіть 3 вкладку зверху.
    • На правій частині екрану з'являться налаштування.
  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 6.jpg 6 Доступ і обмін даними. Подивіться на другий ряд налаштувань. Друга опція знизу дозволяє вимкнути спільний доступ і обмін даними з іншими додатками. Натисніть на цю опцію.
  • 7 Вимкніть загальний доступ до даних, прибравши галочки на таких полях:
    • Перше поле - це загальний доступ до інформації вашого профілю.
    • Другий полі - доступ до вашої контактної інформації.
    • Зніміть галочки, щоб вимкнути спільний доступ.
  • Turn Off Data Sharing on LinkedIn Step 7.jpg 8 Збережіть зміни, натиснувши на кнопку Зберегти.
  • Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?