Як підсмажити мигдаль

Кроки

Метод 1 з 4: Обсмажування нарізаного мигдалю в духовці

  • Toast Sliced Almonds Step 1 Version 2.jpg 1 Заздалегідь нагрівайте духовку до 175 градусів Цельсія.
  • Toast Sliced Almonds Step 2 Version 2.jpg 2 Підготуйте мигдаль до смаження. Розкладіть нарізаний мигдаль рівномірно на несмазанном жиром деку.
    • Мигдаль буде смажитися рівномірно, якщо шари не будуть накладатися один на одного.
    • Використовуйте деко з бортиками, щоб мигдаль не випадав з нього під час смаження.
  • Toast Sliced Almonds Step 3 Version 2.jpg 3 Помістіть мигдаль в духовку. Мигдаль треба буде перевертати або перемішувати кожні кілька хвилин, тому не залишайте його без нагляду.
  • 4 Приблизно через 5 хвилин відкрийте духовку і перемішайте мигдаль на деку дерев'яною ложкою (або можете струсити деко, щоб горіхи перемішалися).
    • Закрийте духовку і продовжуйте перемішувати горіхи кожні 2 хвилини.
  • Toast Sliced Almonds Step 4 Version 2.jpg 5 Коли мигдаль буде готовий, дістаньте його. Приготування займе 5 - 10 хвилин. Особливу увагу зверніть на те, щоб не спалити горіхи.
    • Нехай горіхи підсмажаться до золотисто-коричневого кольору.
    • Якщо ви будете смажити горіхи в духовці до тих пір, поки вони не запахнут чи не стануть коричневими по краях, то ви, швидше за все, можете отримати підгорілі горіхи, тому що деякий час мигдаль продовжує готуватися і після того, як ви дістанете його з духовки.
  • Toast Sliced Almonds Step 5 Version 2.jpg 6 Остудіть і подавайте. Перед вживанням дайте горіхам грунтовно охолонути, тоді вони будуть особливо хрусткими.
    • Якщо ви залишили мигдаль в духовці протягом тривалого часу, то перекладіть його на холодний деко, щоб запобігти подальше обсмажування.
    • Якщо ви не збираєтеся їсти мигдаль відразу, то можете перекласти його в контейнер з кришкою, після того як мигдаль охолоне. Так ви збережете його смак.
  • Toast Sliced Almonds Step 6 Version 2.jpg 7 Використовуйте нарізаний мигдаль. Запечений нарізаний мигдаль набагато смачніше і його можна використовувати в різних стравах.
    • Такий мигдаль є смачним і здоровим перекусом. Ви можете обприскати його невеликою кількістю оливкової олії і, при бажанні, посолити.
    • Використовуйте його в салати, десерти і навіть піці.
    • Використовуйте його в пирогах, хлібі та мафінах (підсмажений мигдаль, найімовірніше, не опуститься на дно).
  • Метод 2 з 4: Обсмажування нарізаного мигдалю на плиті

  • Toast Sliced Almonds Step 7 Version 2.jpg 1 Розігрійте сковороду на середньо-помірному вогні. Краще всього використовувати каструлю з важким дном, не змащуючи її жиром. Хоча для аромату можна використовувати і трохи вершкового масла.
  • Toast Sliced Almonds Step 8 Version 2.jpg 2 Висипте мигдаль в каструлю. Коли каструля розігріється, розкладіть в ній мигдаль рівним шаром.
    • Розмішуйте або струшуйте вміст каструлі дуже часто (кожні 30 секунд), щоб горіхи не підгоріли.
    • Незважаючи на те, що це швидкий спосіб приготування, однак, мигдаль має властивість не дожариваться, тому важливо весь час перемішувати його.
  • Toast Sliced Almonds Step 9 Version 2.jpg 3 Вийміть з сотейника, коли мигдаль підсмажиться. Смаження мигдалю на плиті займає 3-5 хвилин.
    • Підсмажений мигдаль дістаньте з каструлі до того, як з'явиться запах смажених горіхів, а краї мигдалю почнуть підрум'янюватися.
    • Для охолодження відразу ж перекладіть мигдаль на блюдо
  • Метод 3 з 4: Обсмажування нарізаного мигдалю в мікрохвильовій печі

  • Toast Sliced Almonds Step 10 Version 2.jpg 1 Покладіть мигдаль на спеціальну тарілку для мікрохвильової печі. Не змащуйте жиром тарілку і намагайтеся розкласти мигдаль рівномірно, щоб горіхи не лежали один на одному. Покладіть тарілку в мікрохвильову піч.
  • Toast Sliced Almonds Step 11.jpg 2 Увімкніть мікрохвильову піч на найбільшу потужність і готуйте очищений мигдаль протягом 1 хвилини.
    • Через хвилину перемішайте мигдаль.
    • Продовжуйте готувати мигдаль, помішуючи його кожні 30 секунд.
  • Toast Sliced Almonds Step 12.jpg 3 Готовий мигдаль дістаньте з мікрохвильової печі. Постарайтеся дістати мигдаль прямо перед тим, як він почне підрум'янюватися і з'явиться запах. Приготування займе 3 - 5 хвилин, в залежності від потужності мікрохвильової печі.
  • Метод 4 з 4: Смажимо мигдаль в гриль-тостері

  • Toast Sliced Almonds Step 13.jpg 1 Викладіть мигдаль на деко.
  • Toast Sliced Almonds Step 14.jpg 2 Покладіть його в гриль-тостер і обсмажуйте.
  • Toast Sliced Almonds Step 15.jpg 3 Приблизно через 15 хвилин дістаньте з гриль-тостера.
  • Toast Sliced Almonds Step 16.jpg 4 Спробуйте або використовуйте за призначенням.
  • Поради

    • Купіть більшу кількість мигдалю, ніж вам потрібно, на випадок, якщо ви спалите.

    Що вам знадобиться

    • Нарізаний мигдаль
    • Деко
    • Дерев'яна ложка
    • Кухонний рушник або прихватки
    • Сотейник
    • Тарілка для мікрохвильової печі




    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?