Як підсмажити мигдаль
Кроки
Метод 1 з 4: Обсмажування нарізаного мигдалю в духовці
1 Заздалегідь нагрівайте духовку до 175 градусів Цельсія. 2 Підготуйте мигдаль до смаження. Розкладіть нарізаний мигдаль рівномірно на несмазанном жиром деку. - Мигдаль буде смажитися рівномірно, якщо шари не будуть накладатися один на одного.
- Використовуйте деко з бортиками, щоб мигдаль не випадав з нього під час смаження.
3 Помістіть мигдаль в духовку. Мигдаль треба буде перевертати або перемішувати кожні кілька хвилин, тому не залишайте його без нагляду. 4 Приблизно через 5 хвилин відкрийте духовку і перемішайте мигдаль на деку дерев'яною ложкою (або можете струсити деко, щоб горіхи перемішалися). - Закрийте духовку і продовжуйте перемішувати горіхи кожні 2 хвилини.
5 Коли мигдаль буде готовий, дістаньте його. Приготування займе 5 - 10 хвилин. Особливу увагу зверніть на те, щоб не спалити горіхи. - Нехай горіхи підсмажаться до золотисто-коричневого кольору.
- Якщо ви будете смажити горіхи в духовці до тих пір, поки вони не запахнут чи не стануть коричневими по краях, то ви, швидше за все, можете отримати підгорілі горіхи, тому що деякий час мигдаль продовжує готуватися і після того, як ви дістанете його з духовки.
6 Остудіть і подавайте. Перед вживанням дайте горіхам грунтовно охолонути, тоді вони будуть особливо хрусткими. - Якщо ви залишили мигдаль в духовці протягом тривалого часу, то перекладіть його на холодний деко, щоб запобігти подальше обсмажування.
- Якщо ви не збираєтеся їсти мигдаль відразу, то можете перекласти його в контейнер з кришкою, після того як мигдаль охолоне. Так ви збережете його смак.
7 Використовуйте нарізаний мигдаль. Запечений нарізаний мигдаль набагато смачніше і його можна використовувати в різних стравах. - Такий мигдаль є смачним і здоровим перекусом. Ви можете обприскати його невеликою кількістю оливкової олії і, при бажанні, посолити.
- Використовуйте його в салати, десерти і навіть піці.
- Використовуйте його в пирогах, хлібі та мафінах (підсмажений мигдаль, найімовірніше, не опуститься на дно).
Метод 2 з 4: Обсмажування нарізаного мигдалю на плиті
1 Розігрійте сковороду на середньо-помірному вогні. Краще всього використовувати каструлю з важким дном, не змащуючи її жиром. Хоча для аромату можна використовувати і трохи вершкового масла. 2 Висипте мигдаль в каструлю. Коли каструля розігріється, розкладіть в ній мигдаль рівним шаром. - Розмішуйте або струшуйте вміст каструлі дуже часто (кожні 30 секунд), щоб горіхи не підгоріли.
- Незважаючи на те, що це швидкий спосіб приготування, однак, мигдаль має властивість не дожариваться, тому важливо весь час перемішувати його.
3 Вийміть з сотейника, коли мигдаль підсмажиться. Смаження мигдалю на плиті займає 3-5 хвилин. - Підсмажений мигдаль дістаньте з каструлі до того, як з'явиться запах смажених горіхів, а краї мигдалю почнуть підрум'янюватися.
- Для охолодження відразу ж перекладіть мигдаль на блюдо
Метод 3 з 4: Обсмажування нарізаного мигдалю в мікрохвильовій печі
1 Покладіть мигдаль на спеціальну тарілку для мікрохвильової печі. Не змащуйте жиром тарілку і намагайтеся розкласти мигдаль рівномірно, щоб горіхи не лежали один на одному. Покладіть тарілку в мікрохвильову піч. 2 Увімкніть мікрохвильову піч на найбільшу потужність і готуйте очищений мигдаль протягом 1 хвилини. - Через хвилину перемішайте мигдаль.
- Продовжуйте готувати мигдаль, помішуючи його кожні 30 секунд.
3 Готовий мигдаль дістаньте з мікрохвильової печі. Постарайтеся дістати мигдаль прямо перед тим, як він почне підрум'янюватися і з'явиться запах. Приготування займе 3 - 5 хвилин, в залежності від потужності мікрохвильової печі. Метод 4 з 4: Смажимо мигдаль в гриль-тостері
1 Викладіть мигдаль на деко. 2 Покладіть його в гриль-тостер і обсмажуйте. 3 Приблизно через 15 хвилин дістаньте з гриль-тостера. 4 Спробуйте або використовуйте за призначенням. Поради
- Купіть більшу кількість мигдалю, ніж вам потрібно, на випадок, якщо ви спалите.
Що вам знадобиться
- Нарізаний мигдаль
- Деко
- Дерев'яна ложка
- Кухонний рушник або прихватки
- Сотейник
- Тарілка для мікрохвильової печі
Рекомендуємо для перегляду