Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті

Як підсмажити стейк на грилі

Рекламний блок

Кроки

  • Grill a Perfect Steak Step 1.jpg 1 Втріть часниковий порошок, сіль і перець в біфштекс. Це необхідно зробити з обох сторін.
  • Grill a Perfect Steak Step 2.jpg 2 Покладіть СУХІ дрова для гриля в спеціальні алюмінієві миски.
  • Grill a Perfect Steak Step 3.jpg 3 Поставте миску з дровами на потрібну ділянку гриля. Якщо потрібно, замініть дефлектори
  • Grill a Perfect Steak Step 4.jpg 4 Увімкніть плиту на СЛАБКИЙ вогонь, поки дрова не почне диміти.
  • Grill a Perfect Steak Step 5.jpg 5 Збільште вогонь.
  • Grill a Perfect Steak Step 6.jpg 6 Підсмажте біфштекс з обох сторін, щоб на шматках м'ясо були відмітини від гриля, а потім швидко зменшіть вогонь до середньої температури.
  • Grill a Perfect Steak Step 7.jpg 7 Готуйте приблизно 5-7 хвилин на кожні 2.5 см товщини з кожної сторони, якщо хочете не занадто сильно підсмажити біфштекс. Кришка гриля повинна бути закрита під час приготування.
  • Grill a Perfect Steak Step 8.jpg 8 Вимкніть гриль і залиште біфштекси під кришкою на 5 хвилин, перш ніж дістати їх.
  • Grill a Perfect Steak Intro.jpg 9 Готово.
  • Поради

    • Якщо ви не хвилюєтеся про калоріях, змастіть біфштекс розплавленим вершковим маслом після підсмажування.

    Що вам знадобиться

    • Будь шматок біфштекса
    • 3 алюмінієві миски для пирога
    • Дрова для гриля з черешні
    • Часниковий порошок
    • Сіль і перець.
    Рекламний блок


    Додати коментар
    Ваше ім'я:  
    Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

    2+2*2=?