Відповіді на всі випадки життя прямо на цьому сайті
Як підсмажити стейк на грилі
Рекламний блок
Кроки
1 Втріть часниковий порошок, сіль і перець в біфштекс. Це необхідно зробити з обох сторін.
2 Покладіть СУХІ дрова для гриля в спеціальні алюмінієві миски.
3 Поставте миску з дровами на потрібну ділянку гриля. Якщо потрібно, замініть дефлектори
4 Увімкніть плиту на СЛАБКИЙ вогонь, поки дрова не почне диміти.
5 Збільште вогонь.
6 Підсмажте біфштекс з обох сторін, щоб на шматках м'ясо були відмітини від гриля, а потім швидко зменшіть вогонь до середньої температури.
7 Готуйте приблизно 5-7 хвилин на кожні 2.5 см товщини з кожної сторони, якщо хочете не занадто сильно підсмажити біфштекс. Кришка гриля повинна бути закрита під час приготування.
8 Вимкніть гриль і залиште біфштекси під кришкою на 5 хвилин, перш ніж дістати їх.
9 Готово.
Поради
Якщо ви не хвилюєтеся про калоріях, змастіть біфштекс розплавленим вершковим маслом після підсмажування.